• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Bende hemen belli ederim , belli etmek istemesem bile yüzümden anlaşılır
Zaten anında yaygarayı koparabilen bi tipim

Sen madem sustun, işini halledene kadar bişey çaktırma
Bu adam üst üste seni aradığına göre şüphelendi, silebilir her an

yağmurrrrrr mesaj kutuna bak acilllllllllllllll

Tanrım aklıma mukayyet ol !!! :53:
Değil aldatma,ihtimali bile düşünmeye başladığım zaman pençelerim çıkıyor dışarı..:53:
Ben her halde seri katil falan olurdum sülalesini kuruturdum her ikisininde..
Kendimi bi an senin yerine koydum düyada kadın mı kalmazdı ne!!:53:
Gerçekten tebrik ediyorum seni sakinliğin için,kötüye teşvik etmek istemiyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun en güzel kararı verecek olan sensin ama boşanmak ona hediye gibi olur ben olsam elini kolunu bağlar işkence ederdim üstüne gözlerini kaşıkla oymalar bi gözüyle seyrettirirken yedirmeler flnn off neysee...:53::53::53:
Tanrı seninle olsun...'

Cinayet sebebi persom :53:
O kadının saçlarını tutucan eline geçiricen çevirip çevirip üstüne sallıcan öyle herifin
Birbirlerine yörüngelerinde çarpışıp dursunlar :19:
Sabah sabah sinirlendim
Artık eşim iyi davransa işkillenicem kötü davransa işkillenicem ya
Ne de olsa güvenen kadın aptal bu lafları çok arıyo mu bu dingiller acaba

Ben de aldatıldım sonra boşandım, eski eşim bana dönmek icin kapımda yatıyordu, aldattığı peynir cinsinin annesi beni arayıp beddua etmişti :1:

Kim kimi aldattı acaba diye düşünmüştüm o zaman :)

Sinirle sayfaları okurken peynir cinsi annesi lafını duyunca kahkaha attım birden

Az önce yazdım okundu mu bilmiyorum yağmur..

Adamın biti uyandı bak...Hemen delilleri topla...Silebilir..Şuan davayı çaktı ki sürekli arıyor seni..

Bulabileceğiniz tüm delilleri yazılı olarak elinize almadan ve ıkıncı bır kopyalarını guvenlı bır yerde saklamadan hıcbır ıma, açıklama ya da harekette bulunmayın... Aksi taktirde silinen, değiştirilen, kapatılan sayfalarla ya da yırtılan evraklarla karşılaşacaksınız. Bıraz daha zaman gecınce hıkaye ve masallar baslayacak ve bır sure sonra sız delı ya da estırıklı muamelesı gorup acaba sorun cıdden benım yanlıs anlamam mıydı dıyeceksınız?
Boyle onur kırıcı bır olayda evlilik akdinin en temel unsuru zedelenmiş sayılır. Mahkeme kanıtlara bakılarak tek taraflı talebınıze ıstınaden muhtemelen tek, en fazla bır ıkı celse uzatarak sızı bosar. Nafakanın yanısıra maddı ve manevı tazmınat alabılırsınız...
Kanıtlar onemlı, onlar elınızde oldugu surece ne yapacagınıza sız karar verırsınız. Hakkınızda en hayırlısı olsun, cok cok uzucu bır durum...

Kesinlikle şu yorumun her zerresine katılıyorum bende. Deliller çok önemli. O hesabın, yazışmaların, kadının yazdığı mesajların birer kopyası muhakkak ki olsun elinizde. Böyle oyuncu ruhlu hastalıklı vicdansız insanlara bu sayede aklınızla ilgili ibreti alem yapabilmeniz daha da güzel olur. Kandırdığını sanarken gafil avlanmak ne demekmiş daha da beterini yaşasın da görsün. O değil aslında biz kıyamıyoruz size şuanda, utanmadan arayıp rol yapmaya da devam ediyomuş zaten düşünceli ayağına.Yetmedi sanki onca zamandır yazıştıkları görüştükleri vallaha çok sinir oldum :( Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Az önce yazdım okundu mu bilmiyorum yağmur..

Adamın biti uyandı bak...Hemen delilleri topla...Silebilir..Şuan davayı çaktı ki sürekli arıyor seni..

Silsin, bence üstüne suç da atabilir konu sahibi ben olsam yapardım böyle pisliğe iyice pisleşirdim :47:
Birçok yolu var konu sahibi kayıtlarını alamasan da sen almaya bak ama alamazsan da yapamam boşanamam diye düşünme

Son düzenleme:
Sen yaşadınmı bunlarıda konuşabiliyorsun öyle basit değil güzelim sizin dediğiniz gibi ben yaşadım hem kendi ailemde hem kendi çevremde hemde ilişkimde.Ben Trabzonda yaşıyorum haftasonu buraya çevre illlerden akın akın geliyor erkekler ne için malum meşhur yabancı kadınlar.Bu olaylardan okadar dağılan aileler varki.Adamlar sürekli ev alıyor inşaat gelişiyor neden biliyormusunuz eşlerinin haberi olmadan 2 ev alıyorlar 2. hanımlarına neler neler var karılarının ruhu duymuyor.Birde sefalet çekenler var.Benim 2 halam boşandı biri öğretmen diğeri avukat ikiside baya kariyer sahibidir işlerinde ikiside boşandığına pişman boşanma sebepleri aldatılma neden pişmanlar biliyormusun.Orta yaşlara gelince eş arıyorsun dost arkadaş arıyorsun yanlız kalıyorsun evin bomboş annen baban yaşlanıcak ve yanlız kalacaksın.keşke elimden geleni yapsaydım diyorsun.Çocukları kim ister evlensin annesi başkasıyla.Benim kendi babam milyarlar yedirdi ben 23 yaşımdayım annem güzel bir kadındır şuan 41 yaşında hemen hemen 30 yaşından beri dul gibi sayılır ve benim babam konuşma duyma engelli olduğu halde biz sefillik çektiğimiz halde bu kadınlara paraları yedirdi ben deyim 100 siz deyin 150 bin böyle olmasına karşın ben yada erkek kardeşim annemin başka brisiyle evlenmesini asla kabullenmezdik.Hadi evlendi diyelim kız erkek çocuklarına dahi tecavuz duyuyoruz kız çocuğunu nasıl kime güvenipte yanlız bırakabilecek eşiyle vs.Herşeyi etraflıca düşünmek lazım. Kaldıki dışarıda kurt gibi kadınlar varr pusuda bekliyorlar eşlerinden soğusalarda gelseler diyolar dünya sizin baktığınız gibi basit değill yaşayan bilir ancak
annenize çok üzüldüm. neden mi,sizin gibi düşünen çocukları ve önüne gelenle yatıp kalkan kadınlara milyarlar harcayan kocası olduğu için.
dahada gençmiş. yazık çok hemde:51:

Bak suan dışarı çıkamıyorsan güvendigin bir arkadasına şifresini ver eşinin ve o delilleri silmeden senin yerine o alsın..

Biliyorum yüz kızartıcı birşey okunmasından rahatsız olabilirsin..Ama suan aklıma tek çare bu geldi..

Arkadaslar konu sahibi cikti alamiyor cünkü anladigima göre sifreyi bilmiyor... Dün tesadüf acikken bir iki bisi okumus, onra esi uyuyunca bakmak istediginde faceten cikis yapilmis...
Kullanici adini biliyorsunuz, olmassa bikac akliniza gelen sifre deneyin, erkekler pek yaratici olmuyo bu konularda, iyi taniyorsaniz bulabilirsiniz... Mesela dogum tarihi, soyismi, tuttugu takim,vs...

Canımm .. izmirdeysen bulurum seni bi şekilde gerekirse işimden erken cıkarım izin alırım destek olurum sana gercekten cok ciddiyim .
Suankı durumun benı cok uzuyor :14:

Ayy canım yaaa ne güzel kalpli bi forumdayız şuan. Birbrmzi tanımasakta yürekten en saf şekilde birbrmze destek olmak için çırpınıyoruz ne mutlu bizlere. export yazını bilerek alıntıladım ki snn gibi dostlar canlar bi ömür eksik olmasın hayatımzdan. yagmur da yalnız olmadğnı, ardında ona destek kocaman yüreklerin oldğnu anlasın diye. Yürekten selamladım canım hepinizi :16:

annenize çok üzüldüm. neden mi,sizin gibi düşünen çocukları ve önüne gelenle yatıp kalkan kadınlara milyarlar harcayan kocası olduğu için.
dahada gençmiş. yazık çok hemde:51:

herkes kendine baksın benim annemi benden daha çok düşünecek halin yok herkes yaşadığını kendisi bilir

yagmurum bana bıle travma etkısı yaptı ve hala etkısınden cıkamıyorum....
aklıma ne geldı sımdı;esınle bır gun bır haber ızlemıstınız ve o haberde bır kadın esı tarafından oldurulmustu hanı....
esını aldattıgı gerekcesıyle...
esınde eger bır gun sen benı aldatırsan bende senı oldururum demıstı....
bu adama dıyecek tek soz bulamıyorum...
o na dekı bende kendımı esı tarafında delıce sevılen,mutlu mesut yuvasında yemek pısırıp temızlık yapmaktan huzur duyan bır kadın sanıyordum aynen dedıgın gıbı ben gercekten cok safmısım de..................

Az önce aradı bebeğim midem agrıyor diyordun nasıl oldun kıyamam ii bak kendine sen bize lazımsın diyooo
allahımmm ne kadar aptalım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Lazımsın tabi evde işini görüp kıyafetlerini yıkayıp paklayıp giydiriyosun. O elin kadınına hava atıyo. Mesaja bakılırsa öteki yaratık da biliyor evli olduğunu. Böylelerine kadın sıfatını layık görmüyorum ben.
Soğukkanlı olmaya çalış. Ama elinden geleni ardına koyma. Dik dur çocuğun için. Kapında köpek olacak senin.
Ne söylesek az Allah sana sabırlar versin.

Görmedin, duymadın bilmiyorsun modundan ne kadar delil toplarsan kardır.
Boşanma sürecinde, ailelerin suçlamasında ve çevresel baskılarda elin kuvvetli olur.
Allah yardımcın olsun

herkes kendine baksın benim annemi benden daha çok düşünecek halin yok herkes yaşadığını kendisi bilir

sen yaşadığını biliyosan burada aldatılma acısı çeken kadına gelip de yok erkeğin doğası bu yok kocana sahip çıkmalıydın gibi şeyler demeyeceksin bu kadının şu anda en son ihtiyacı olan şeyler bunlar.baban anneni yıllarca aldatmış abin ve sen de öyle durmuşsunuz ne bekliyosun aferin mi? tamam siz katlanmışsınız ama başka kadınlardan bunu bekleyemezsin.

Son düzenleme:
yagmurum bana bıle travma etkısı yaptı ve hala etkısınden cıkamıyorum....
Aklıma ne geldı sımdı;esınle bır gun bır haber ızlemıstınız ve o haberde bır kadın esı tarafından oldurulmustu hanı....
Esını aldattıgı gerekcesıyle...
Esınde eger bır gun sen benı aldatırsan bende senı oldururum demıstı....
Bu adama dıyecek tek soz bulamıyorum...
O na dekı bende kendımı esı tarafında delıce sevılen,mutlu mesut yuvasında yemek pısırıp temızlık yapmaktan huzur duyan bır kadın sanıyordum aynen dedıgın gıbı ben gercekten cok safmısım de..................
siz benim herşeyimi biliyorsunuz yalansız riyasız herseyimi paylastım sizinle bak yine gözlerim doldu.evet o gün öle demişti boem demekki kendi yediği için bu haltı şüpheleniyordu
ya ben bırak aldatmayı otobüste yakışıklı bir erkek görünce kafamı çeviren biriyim ben bir anneyim bir eşim nasıl yaparım hiç mi bana acımadı

Anneni elbette düşünüyorsundur ama biraz bencillik etmiyor musunuz ? Kardeşinle beraber..

Nişanına az bi süre kalmış senin
İlerde kardeşinde gidecek
Siz hala annemizin evlenmesine izin vermiyoruz diye göğsünüzü gererek söylüyosunuz
Mutlu olmak annenin de hakkı, bi hayat arkadaşını niye çok görüyosunuz kadın diye mi
Baban biri gitsin öteki gelsin modundayken niye kimse söz geçiremiyo, çünkü sizi dinlediği yok dimi
İlle de annende mi sizi kırsın yani

Back
X