• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

30 sayfa okudum okudum.. konu sahibi öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm, allah yardımcın olsun.. ama daha çok üzüldüğüm henüz nişanlı bile olmayan gencecik bir insanın bu zihniyette olması oldu.. bu forumda ki en büyük hayat tecrübem; okumuş-okumamış, genç-yaşlı arasında bir fark yok.. bizde ki bu zihniyet asla değişmez.. biz hala "kocişim gitti, gördü ama bana geldi" mantığını savunur, otururuz aşağıya.. :ssz:

Değerden anladığımız şeyler çok farklı
Aldatıyo ediyo, 20 bin koltuk takımı ( hiç görmedim ) alınca sizi ve annenizi seviyo mu oluyo yani

Ayrıca böyle babaya bakmak zorunda değilsiniz
Elden ayaktan düşünce de ilahi adalet denir, kendi haline bırakılır
Amaç para pulsa, bunu tazminatla almanız babanızı da geldiği hatunlara postalamanız mümkün
Yeter ki isteyin.

Yo ben koltuk alıyo seviyo demedim yinede evine uğraşıyor dedim.Sen öyle yaparsa baban atarsın kardeşim ben atamam.Kadınlara gitmesi onun hesabı günahını o ödeyecek ben bana düşen görevimi yaparım. O kötü die bende onun gibi kötü olamam

yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.

ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)

Kıyamam ya yazık adamcağıza :43::43::43:

Kızlar yanlış yapmışız adama acımamız gerekiyormuş :43:

Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.

Çok güldüm. Demek ki allah korusun aldatılırsanız büküp ayağınızı oturacaksınız.
Ama size kızamıyorum yıllarca baba aldatmış evde herşeyi kabullenen bir anne modeli.
Aldatan tek hatayla bırakmıyor devamı geliyor.
Sizin mantığınızda ki kadınlar kocalarından başka düşünceleri olmayan kadıınlar ve ben onlara üzülüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
siz benim herşeyimi biliyorsunuz yalansız riyasız herseyimi paylastım sizinle bak yine gözlerim doldu.evet o gün öle demişti boem demekki kendi yediği için bu haltı şüpheleniyordu
ya ben bırak aldatmayı otobüste yakışıklı bir erkek görünce kafamı çeviren biriyim ben bir anneyim bir eşim nasıl yaparım hiç mi bana acımadı

canım arkadasım bız senın ne kadar temız kalplı oldugunu bılıyoruz zaten...
senı aldatıyo olması,ustelık bır gunluk ıkı gunluk deıl 2012 den berı....
nefret ettım....!
ama bana kalırsa elmeyranın onerdıgı ıstıkamet oldukca makbul...
bence de ya bır sure bekle yada ona konuyu actıgında konuyu bır hafta oncesınden bılıyomussunda elındekı delıllerı netlestırmek ıcın beklemıssın gıbı davran...
gorsun bakalım asıl ayakta uyuyan saf kımmıs........
tercıh tabııkı senın ama kararın her ne olursa olsun onu surundur lutfen...
bastıgın topraga basmaya hasret kalsın....
her defasında hıc utanmadan yuzune bakabıldıgı o evladının kokusuna da tabııı ....
ılerı gıttıysem ozur dılerım...

ee erkek o. her haltı yer. ama kadının onuru varmı yokmu düşünmez. kadının duygusuz bir yaratık olarak görür.
ama o duyguludur,onurludur. bunlar sadece onda olan mefhumlardır. kadınlar robottur. duygu,onur onlarda olmaz. onuruyla bitiremezler. çünkü onlar sadece katlanmalıdırlar.
neden . çünkü erkekleri ilahlık derecesine çıkaracak y kromozomu vardır.
o kromozomu olmayan kadın 2ci sınıf olacaktır ve katlanmayı affetmeyi bilecektir. y kromozomu ise buna gerekeni yapmalıdır. kolundan tuttuğu gibi o zavallı çifte xi sokağa atmalıdır.
çünkü o artık bitmiştir. eş olamazdır.:ssz::ssz:

Zaten bu karım namusumdur olayı beni çileden çıkarıyor. O zaman kocalarımız da namusumuzdur biz de öldürelim şeyi kopasıcalar :47:

Arkadaşlar kimse bana üzülmesin herkes kendi yaşantısına baksıınn.Ben anlamıyorm hadi cahilim doktorlar avukatlar mühendisler onlarıda geçtim gözlerinizin önünde hergün magazindeki kadınlar.Bunlar halatın gerçekleri siz ister kabul edin ister etmeyinn :))

Karşı balkondaki kadını dikizlediğini yakaladığı eşine ders olsun diye bikiniyi giyip balkonda güneşlenen arkadaşım geldi aklıma eşi ne yaptığını sanıyorsun dediğinde --hiççç sen basşka adamların eşlerine bakıyorsun ya istedimki başkaları da senin eşine baksın ! Diye cevap vermiş işin açıkcası tasvip etmiyorum ama adam birdaha balkona bile çıkmamış bazı hödüklere illa bumu lazım !!!
Yada bunu yapamayacak mizaçta bir insansak kapı dışına atmakmı tek çare
açıkcası bunları bile aklımıza getirip insana ne yapacağını şaşırtan et beyinlilerin suçunu yine bizler ödüyoruz
atsan kolay değil unutsan mümkün değil
allah ıslah etsin

O kadının alnından öperim ya afferin ona ezdirmemiş kendini :46:

Arkadaşlar kimse bana üzülmesin herkes kendi yaşantısına baksıınn.Ben anlamıyorm hadi cahilim doktorlar avukatlar mühendisler onlarıda geçtim gözlerinizin önünde hergün magazindeki kadınlar.Bunlar halatın gerçekleri siz ister kabul edin ister etmeyinn :))

Onlara da acıyorum :D
Erkeksiz yaşanmıyor mu anlamadım yani .
Valla canım allah dağına göre kar verirmiş ben kaldıramam madem öyle Allah da kaldırabilecek insanlara yaşatsın ne yaşatıyorsa.

Tamam işte sen ve türevlerin kabul edebilen cenahtan,biz değil..

Sorun yok yane..:ssz:

bu arada lutfen saglıklı dusun ve hemen kestırıp atma....
surundur,butun hıncını al ama hatasını telafı etmeye calısmasına da tepkısız kalma bence...
gecmıstekı paylasımlarımızı dusunerek soyluyorum,esın aynı hatayı tekrarlıyacak bırıne benzemıyo...
oncelıkle ıkınızde profosyonel bır destek almalısınız,
senın su ısteksızlık sorununu cozmen lazım canım...

Herkes kendi tercihini yaşar!!
Unutmayalım...
Asillikte eziklikte insanın kendi elindedir..:ssz:

Arkadaşım allah yardım etsin okurken bile kalbim çarptı ellerim titreyerek okudum allahım sabrını selametini artırsın cok zor olsada sakinleş eksileri artıları düşün ona göre hareket et:((

konuyu okuyunca dünyada böyle güvenilmez ve aklıyla cinsel organı yer değiştirmiş modellerin var oldugunu bilmek üzdü beni:20:Allah güç kuvvet versinki size bu insan müsvettesinden tez vakitte delilleriyle birlikte temizlenesiniz.halen aldatan erkekleri mağdur gibi görüp sanki hayatın odak noktası ve vazgeçilemeyecek ve kazanılması gereken biri gibi görülmesine de hayret ediyorum :19:

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım ortada 2 yıllık bir aldatma var hiçbir bahanesi olamaz ve yıl olmuş 2014 artık biz kadınlar daha özgür daha ayağının üstünde duran varlıklarız.Öyle arkadan face açmakla vs olmaz bu iş al karşına tüm sakinliğinle her şeyi biliyorum hiçbir bahanesi olamaz de ver kararını.Bunu bugün kabul edersen yarın devamı gelecek.Allah yardımcın olsun.Öc almakla vs uğraşma onun en büyük cezası senden evladından mahrum kalmak olacak boşanırsan.

Komşumuzun kızı aldatıldı annesi erkektir yapar affet dedi kadın affetti ikinciye yakaladı ağzına mıçtı kapıya koydu annesi gene aynı şeyleri geveliyordu çaktı boşanma davasını 14 yıllık kocasıydı.
Anneme dedim ki sakın bana bunlarla gelme birgün .
Kadın yapamıyorsa erkekte yapamaz .

Sibel Üresin zihniyetinde yazıp çizen kadınlardan resmen utanır oldum! Tek kelime var söyleyebileceğim rezalet!! Aldatılmak dediğin zaten bir an'lık heves, değişiklik, eğlence vs.. di mi? Adam sanal seks yapıyor, yetmiyor aranıyor yetmiyor vs vs... ve siz başkaları ile 1,5 yıl boyunca fantaziler kurmuş, olayı aşmış bitirmiş bir adamla düzeltilebileceğini düşünüp, pişman et yeter diyebiliyosunuz? Bu adamla her gece yatağa girecek kadın, adamın kendisini affetirmesini mi bekleyecek? Nerede kaldı evliliğin anlamı? Affetme nasıl olur biliyor musunuz? Boşarsınız, atarsınız kapının önüne! eşşekten bi düşürürsünüz üzerine ciddi bir süre geçer ve o adam kendini bu sürede tamamen değiştirebilirse o zaman denersiniz.. Denersiniz diyorum çünkü bu hali ile bile kolay değil...

Arkadaşım aldatılmak ve şiddet kolay hazmedilen bir durum değildir, çocuğunda var kafan karışmıştır malum; Al dökümleri at suratına ve gönder evden defolsun gitsin... Sonrasını o zaman düşünürsün.

Son düzenleme:
Namus sadece kadına özgü bir şeyse Hz. Yusuf'un sakındığı şey neydi?
Çok üzüldüm yorum yapamıyorum.

Back
X