Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.
Boşanmayı gerçekten düşünüyorsan olay çıkar ve bitir ha boşanmıycaksanda ses etme çünkü kabullenmiş olursun ve dahada ilerletir cepte sayar seni..Ama bana sorarsan delilleri yok etme donuna kadar al
bu mesajdan bir şey anlayan varsa anlatabilir mi bana?
cepte sayar falan, eşinden bahsediyoruz demi ex aşkından değil...
Biraz önce aradı yine sanırım 10.arayışı falan niye soguksun aşkım hadi söle sen duramassın sölersin ne oldu
ben:korktugun bişi mi var yada bana sölemek istediğim bişi mi var dedim
yoooo ne olacak aşkım bak ne zamandır iyiyiz hadi sıkmayalım canımızı
haftaya yıllık izne ayrılalım dinlenelim dedi
akşamı beklemeden msjla sölesemmi aptal kadın diilim herşeyi biliyorum ve seni terkediyorum
Hani nasılsa aldatsam da gitmiyor diye düşünür demek istemiş sanırım .
ben hayata hep pozitif bakanlardandım ipekbirkaç sayfa okudum devamını okuyamadım. Son durum ne yağmur? Konuştun mu eşinle?
Sen fazla iyi niyetlisin demiştim geçen gün sana. Umarım hayırlısıyla çözülür.
ben hayata hep pozitif bakanlardandım ipek
ve hayatımda tam istediğim gibiydi
üzerime titren bir eş saglıklı bir evlat
belkide ii niyetimden kaybettim doğru söledin o gün
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.
evet yağmurcum sen bize aldırma yekta ne diyorsa onu yap![]()
amin bugün akşam olmadı zman durdu sankiiiiikaybetmek demeyelim. Dur bakalım.. Hemen neden adını koyup pes ediyorsun.
Ne mücadeleler veriyor insanlar darağcına çıkmak pahasına.. önce dik dur...
Hayatında olan güzellikler yine devam eder.. Sen iyi niyetli olduktan sonra ve çizginde durduktan sonra. Belki de bir çok insan senin kadar iyi niyetli baksa hayat bayram olur. Bu konu için demiyorum. Genel olarak...
Ben olayın hayırlı sonuçlanmasını diliyorum senin için.