• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Sizz napardınızz çok merak ettimm..
Kadını en çok yaralayan aldatılmaktırr..
Kolay mı yapmak o söyledikleriniziii..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..

Hayır ben onun avukatı değilim !!!
Herkesin yapısı farklı, o an öfkelenipp lanet olsun sana diyip her yeri kırıp dökseydi ozaman nasıl yorum yapacaktın merak ettim ??
Seninde başına gelmiş, sen belli ki sessiz kalmamışsın o an da öyle gözüküyor..
Herkesin yapısı farklıdır, ve ewde bi çocuk war..
O anın şokuyla sessiz kalması çok normal onu diyorumm bennn kapişş ??

işte canım bu sana normal geliyo cute'a normal gelmiyo ki kendisi kendi yaşandığında anında tepki vermiş ve kendi tecrübesi çerçevesinde de konu sahibine yorum yapıyo, burda aldatılıp affedende var aldatılıp affetmeyende var henüz aldatılmamış ya da farkında olmayanlar var var oğlu var yani hepimiz kadınız hepimizin tecrübesi farklı dövüşmeyin bu uçkuru düşükler yüzünden

Bütün ihtimaller değerlendirelim. Boşan vs demek bize düşmez. Cünkü yapmur boşanacak olsaydı buraya konu açmaz sabah avukata giderdi. -Ben de yaptım aynısını ordan biliyorum- Neyse.

-Sakın fake hesap acma ihale sana kalır. Sen yaptın, biliyordum, bilerek yazdım, arkadaşımın hesabıydı diyebilir.
-Ailelere su asamada haber verme ortalık gerilmesin.
-PrntScreen aldığın seyleri suratına at, dün değil de bir hafta önce öğrenmiş gibi davran.
-Ailemi cağırdım hemen gidiyorsun bu evden de. Kararlı dur. Mümkünse cocuğunuzu baska bir yere bırak, bu yasanılanlara sahit olmasın.
-Baktın gitmiyor ailesine haber ver. Yaygara koparmadan, kavga etmeden, "bi gelebilir misiniz" şeklinde.
-Eğer niyetin boşanmaksa avukata gidersin, değilse bir tane arkadaşını avukatınmış gibi kocanı arat. İşin ciddiye bindiğini anlasın.

Sonrası bir şekilde çözülür. Dik dur, ağlama, soğukkanlı ol.

Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Burda boşancılar da var, kır dizini oturcular da.

Allah yardımcınız olsun , çok kötü bir durum bu.
Sözün bittiği yerdeyim.
İnsan bunları yapıpta hiçbirşey olmamış gibi karısının yüzüne nasıl bakar.
Çocuğundanda mı utanmaz.

Bende aldatıldım ve çocuğum içim affettim hatta o sıra ikincisine hamileydim doğum yaptım ve ona şans verdim ne mi oldu ?O devam etti ve boşandık ..Donuna kadar da aldım tabiri caizse ev ,para ve nafaka vs ..Şimdi sürünüyor resmen .Ben tekrar evlendim .
Sonuç affedersen emin ol tekrarlayacak .
Ama sakın öfkeyle hareket etme gözyaşlarını içine akıt ama ona belli etme ve tedbirlerini al ..Boşa hiç düşünme ..

Yahu cute kötü bişey dememiş ki
Hırs çıkarmayın .
Haklı insan bişeyleri görüp nasıl susabilir demiş ben olayın dibine vurmuştum gece hiç içimde tutamam.
Üstüne gidiyorsunuz da saçmalık yani .
O da yaşamış zamanında aynısını susamamış .
Evli değilim ama kendimi biliyorum aldatan kadın olunca erkek siktir etmeyi biliyorsa kadında bilecek.
Erkeğin elinin kiri diye düşünmüyorum.
Evet yuva kurmak muhakkak ki zor ama onu hazmetmek daha zor.
Ben gibi takıntılı bir insanın aldatıldıktan sonra mutlu mesut devam etmesi zor hergünü burnumdan getirceğime bir süre çekerim.
Sen boşanmayı düşünüyor musun ? Eğer düşünmüyorsan kapat üstünü kurcalama.

Kusura bakmayın ama bu bana çok saçma geliyo
Erkeğin tabiatı bu, eşini tekrar kazanmalısın ne demek

Suçlu olan adam, hala tekrar kazanmak için özveride bulunması gereken kadın mı yani
Siz bi kadın olarak böyle düşünüyosanız pes..

hah yine kadın suçlu oldu çek gördün mü:31:

erkeğin doğası bu kocanı geri kazan oldu cicim kadının doğası pısıp oturmak kocişine türlü türlü cilveler yapmak,evini her daim temiz düzenli tutmak,çeşit çeşit yemekler yapmak bi de sabahtan akşama işte çalışmak neden aman kocişlerin gözü dışarı kaymasın ee erkeğin doğası malum!!

yine sinirlerim gerildi kadınların böyle düşünebildiğine inanmak istemiyorum!!

Nasıl yuruyecekmis şöyle ozaman sineye cekip oturacak mi.kadin eşine bunun hesabini ödetmek istiyor herkes de fikrini belirtiyo sıkıllan varsa okumaz

Allah Allah ben yazdığım yorumda isim mi vermişim? X Y Z okusun ben okumuyorum mu demişim?

Evet sıkmaya basladınız OK? Herseye müdahale, her yoruma alıntı, her yazdığıma KİB. Bu nedir ya?

Alacagin en büyük Intikam, onun seni kandirmasina izin vermeyip Bosanman!!!

böyle biseyi ögrendikten sonra bukadar sakin kalan kadinlari (icinizde firtinalar kopuyor farkindayim) yani eslerine patlamayanlara hayranim ama ayni zamandada anlam veremiyorum... Bide uzancam yanina allah korusun... ıntikam falan bos isler... Ona verebilceniz en büyük ceza sizden mahrum etmektir... Bosanmak en büyük ıntikamdir... Ondan sonra görsün anyayi konyayi sizde kendinize yeni bi hayat kurun... Basima gelmedi allah göstermesinde düsüncesi bile elimi ayagimi titretiyor, ama cok eminim bukadar gizleyemezdim, patlayip sönerdim, sonra herkes kendi hayatina....

cute bazı yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum ve çoğu kez ne kadar ağır konuştuğunu düşünüyorumum.ne biliyorsun arkadaşın yatıp sakince uyuduğunu? Gece yarısı aklına gelmeyecek birşey öğrenmiş kadın şoka girmiş evde bi çocuk var ve bence sabahı bekleyerek en doğrusunu yapmış.

Konu sahibi sakın sahte hesap falan alma böyle basit oyunlara gerek yok.akşam ya da şimdi o yazışmaların kopyasını al ve eşine göster.inkar edemeyecek duruma getir yani.en güzeli bu.

ben bu konularda cok ketumum
bana yasattigini yaşatmadan isin pesini asla birakmazdim.
Ha onun yaptığı kadar alcalmazdim ama o oyle bilirdi.
Sonra da tek celsede bosanirdim.
Cunku bugun yapan yine yapar...

kusura bakmayın ama bu bana çok saçma geliyo
erkeğin tabiatı bu, eşini tekrar kazanmalısın ne demek

suçlu olan adam, hala tekrar kazanmak için özveride bulunması gereken kadın mı yani
siz bi kadın olarak böyle düşünüyosanız pes..

[sıze=3]sizz napardınızz çok merak ettimm..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..
[/sıze]

[sıze=3]hayır ben onun avukatı değilim !!!
Herkesin yapısı farklı, o an öfkelenipp lanet olsun sana diyip her yeri kırıp dökseydi ozaman nasıl yorum yapacaktın merak ettim ??
[/sıze]

nasıl yuruyecekmis şöyle ozaman sineye cekip oturacak mi.kadin eşine bunun hesabini ödetmek istiyor herkes de fikrini belirtiyo sıkıllan varsa okumaz

akşama kadar mantıklı bir şekilde düşünüp ne yapacagımı öle icraata geçirmeyi planlıyorum.
Ama sakin olmam lazım önce
nasıl sessiz kaldın diyenlere cavabım dün gece ögrendim zaten kızım uyuyordu ve durup düşünüp öle tepkiler vermek istedim sinirle bişiler yapsaydım emin olun bütün apartman uyanırdı benim sesime daha temkinli davranıp onu ters köşeye yaırcam.hadi aptal kadın benzetmesi yapmışya görücek kim akıllı kim aptal

nasıl yapıcam dün akşam yanımda yatarken bile pislikmiş gibi baktım eve nasıl gidicem yemek nasıl hazırlıcamm
nasıl sakin olucam
şimdi arayıp faceni bidaha açık bırakma sevgilinede benden selam söle umarım bana yaşattıklarını ona yaşatmazsın diyip terketmek geliyor başkada bişiye degmez ama bişi yapmadan durmak çok zorr

cute bazı yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum ve çoğu kez ne kadar ağır konuştuğunu düşünüyorumum.ne biliyorsun arkadaşın yatıp sakince uyuduğunu? gece yarısı aklına gelmeyecek birşey öğrenmiş kadın şoka girmiş evde bi çocuk var ve bence sabahı bekleyerek en doğrusunu yapmış.

konu sahibi sakın sahte hesap falan alma böyle basit oyunlara gerek yok.akşam ya da şimdi o yazışmaların kopyasını al ve eşine göster.inkar edemeyecek duruma getir yani.en güzeli bu.
zaten konu sahibi kendini zor tutuyor. yazmış bunu. sakinleştirmeye çalışıyor kendini gecede pislikmiş gibi bakmış yüzüne.

Soyma gerekir böylelerini SOYMAK, doldur cebini pisliklerin parasindan. Al Ala bildigini üzerine ev araba ne varsa elinde avucunda. Sakla olun degerli esyalarini. Annen veya bir güvendigin Kisiye kardesine. Sakla. Bunlari yaptiktan sonra al ailenin erkeklerini, kov Onu. Elini cabuk tut bir Iki ay dayan al ala bildigini. Ben cektim aldim ala bildigimi Simdi o disarda ben evimdeyim. Ohhhhhh.

Sonra dersin aklin basina gelsin bende ettiklerini unutursam konusuruz.

Sen ayrilsan birde takmassa seni kalirsin acikta. Sonra zaten anlar hatasini Eder tövbesini, sende Kabul edersen düzelir.

nasıl bir yorum bu allahaşkına ne yapsaydı kadıncağız öfkeyle kalkan zararla oturur üstelik...

Sizz napardınızz çok merak ettimm..

Hayır ben onun avukatı değilim !!!

Bende yaşamış biri olarak diyorumki normal değil
çok sarsıldıysa normal değil

Bütün delilleri topla..Print screen yap..

Sonra da protokolu koy önüne ve gözlerine bakarak de ki ;Akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın ise eşine güvenir eşim yapmaz der..

Şaşırırsa hani twitte yazmışsınya işte oradan esinlendim dersin...

intikam planlarımız bile karşı tarafı kendimiz gibi düşünerek yapılıyo, ben eşimi aldatsam eşim aynı sitee girse benimle bi süre konuşsa sonra cee yapsa pc dökümlerini falan suratıma çalsa ayyyy Allahım yerin dibine geçerim özür bile dileyemem yani beni affetme ihtimalini düşünemem yaa küçülürüm bit kadar kalırım kıyın kıyın giderim evden aileme bile gidemem yani utancımdan ama karşıdaki erkek kızlar doğam der ihtiyacım der soğuksun der çocukla ilgileniyosun beni ihmal ediyosun der bu aldatma değil der hepten sizi delirtir bu işler böyle başka senaryo duyduk mu sorarım size

[QUOmüdahalede bulundugunu_;33418186]Allah Allah ben yazdığım yorumda isim mi vermişim? X Y Z okusun ben okumuyorum mu demişim?

Evet sıkmaya basladınız OK? Herseye müdahale, her yoruma alıntı, her yazdığıma KİB. Bu nedir ya?[/QUOTE]

Siz mudahalede bulunurken herşey çok güzel de baskasi biseydiyince mi kotu oluyor herkesin ortak amaci konu sahibinin mağdur olmaması olduğu için sorun yok...

erkeğin doğası bu kocanı geri kazan oldu cicim kadının doğası pısıp oturmak kocişine türlü türlü cilveler yapmak,evini her daim temiz düzenli tutmak,çeşit çeşit yemekler yapmak bi de sabahtan akşama işte çalışmak neden aman kocişlerin gözü dışarı kaymasın ee erkeğin doğası malum!!

Hadi 50 sini geçmiş kadını anlıyorumda 30 unda olan kadınların bu yorumları yapabilmesini anlamıyorum.
Bir erkek olmadan yaşayamıyorlar mı ?
Kocanı geri kazan nedir ya aldatan zaten o neyini kazanacağım pisliğin.

Banamı dıyorsun ufaklık?
Yarası olan gocunurmuş tatlımm..
işte canım bu sana normal geliyo cute'a normal gelmiyo ki kendisi kendi yaşandığında anında tepki vermiş ve kendi tecrübesi çerçevesinde de konu sahibine yorum yapıyo, burda aldatılıp affedende var aldatılıp affetmeyende var henüz aldatılmamış ya da farkında olmayanlar var var oğlu var yani hepimiz kadınız hepimizin tecrübesi farklı dövüşmeyin bu uçkuru düşükler yüzünden

Benimde başıma geldi, bende sessiz kaldım o an bişi, demedim...
Kırıp dökmedim etrafı..
Ama en büyük intikamım boşanmak oldu bu kadar bitti..
5 yaşında da oğlum war he, bana ufaklık diyen şahıs duysunn !!
Şimdi köpekler kadar pişman umrumda bile değill tınn tınn tınnn ...

bütün ihtimaller değerlendirelim. Boşan vs demek bize düşmez. Cünkü yapmur boşanacak olsaydı buraya konu açmaz sabah avukata giderdi. -ben de yaptım aynısını ordan biliyorum- neyse.

-sakın fake hesap acma ihale sana kalır. Sen yaptın, biliyordum, bilerek yazdım, arkadaşımın hesabıydı diyebilir.
-ailelere su asamada haber verme ortalık gerilmesin.
-prntscreen aldığın seyleri suratına at, dün değil de bir hafta önce öğrenmiş gibi davran.
-ailemi cağırdım hemen gidiyorsun bu evden de. Kararlı dur. Mümkünse cocuğunuzu baska bir yere bırak, bu yasanılanlara sahit olmasın.
-baktın gitmiyor ailesine haber ver. Yaygara koparmadan, kavga etmeden, "bi gelebilir misiniz" şeklinde.
-eğer niyetin boşanmaksa avukata gidersin, değilse bir tane arkadaşını avukatınmış gibi kocanı arat. Işin ciddiye bindiğini anlasın.

Sonrası bir şekilde çözülür. Dik dur, ağlama, soğukkanlı ol.

Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Burda boşancılar da var, kır dizini oturcular da.
saolcanım mantıklı yorumun için zaten dediğim gibi öfkeyle kalkmıyorum elbette ama hesabındaki bütün yazışamalrıda bilmek istiyorum neler konuştular buluştular mı
ama sakinim bir damla göz yaşı akıtmıycam haketmiyor çünkü
ben güçlü bir kadınım ve bir anneyim bunu da atlatırım..

Bu tarz düşünen kadınlar sayesinde erkekler rahat zaten
Ben erkeğim yaparım, sen kadınsın affedersin napalım sende biraz bakımlı olsaydına yatar hemen

Ne münasebet ?
Aldatılmayanların hepsi 7/24 bakımlı, şuh bi şekilde mi dolanıyo

Sizi bilmem ama ben en doğal halimle dolanıyorum evde, üşüyorum polarlı pijamalardan giyiniyorum vs.
Dış görünüşüme göre davranacak adama da adam demem ben

Sanırsın kendileri de Brad Pitt
Bizde gidelim gömleğin ütüsüz cicim, parfüm de sıkmamışsın diye başka erkeklerle aldatalım o zaman
Sonra da kocam gelsin desin ki sevgili karıcım ettin bi hata ama ben daha bakımlı olup seni kazanmaya çalışacam
Peh

Back
X