Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem aldatma hem şiddet seninki çifte kavrulmuş ee sonra ne oldu
Hadi 50 sini geçmiş kadını anlıyorumda 30 unda olan kadınların bu yorumları yapabilmesini anlamıyorum.
Bir erkek olmadan yaşayamıyorlar mı ?
Kocanı geri kazan nedir ya aldatan zaten o neyini kazanacağım pisliğin.
Ayıptır sorması cocuklar noldu pekı? sizdedir diye umuyorumBende aldatıldım ve çocuğum içim affettim hatta o sıra ikincisine hamileydim doğum yaptım ve ona şans verdim ne mi oldu ?O devam etti ve boşandık ..Donuna kadar da aldım tabiri caizse ev ,para ve nafaka vs ..Şimdi sürünüyor resmen .Ben tekrar evlendim .
Sonuç affedersen emin ol tekrarlayacak .
Ama sakın öfkeyle hareket etme gözyaşlarını içine akıt ama ona belli etme ve tedbirlerini al ..Boşa hiç düşünme ..
İşte birileri egodan hızını alamıyor hepte bana denk geliyorYahu cute kötü bişey dememiş ki
Hırs çıkarmayın .
Haklı insan bişeyleri görüp nasıl susabilir demiş ben olayın dibine vurmuştum gece hiç içimde tutamam.
Üstüne gidiyorsunuz da saçmalık yani .
O da yaşamış zamanında aynısını susamamış .
Evli değilim ama kendimi biliyorum aldatan kadın olunca erkek siktir etmeyi biliyorsa kadında bilecek.
Erkeğin elinin kiri diye düşünmüyorum.
Evet yuva kurmak muhakkak ki zor ama onu hazmetmek daha zor.
Ben gibi takıntılı bir insanın aldatıldıktan sonra mutlu mesut devam etmesi zor hergünü burnumdan getirceğime bir süre çekerim.
Sen boşanmayı düşünüyor musun ? Eğer düşünmüyorsan kapat üstünü kurcalama.
aynen öyle ailesinden gördüğüm eziyet de işin başka boyutu, ondan sonrası yolladım boşanma dilekçesini köpekler gibi yalvardı affetmem için ama nafile bi güzel boşadım çılgına döndü şimdi de hayatımın en güzel yıllarını yaşıyorum hayat çok güzelmiş meğer...
Ayıptır sorması cocuklar noldu pekı? sizdedir diye umuyorum
İşte birileri egodan hızını alamıyor hepte bana denk geliyor
ayrıca benim yorumumu yorumlamayada hakkı yok kimsenin kibledim
öyle yetiştiriliyorlar çünkü canım sonra oğulları oluyor onu da bu erkek üstündür zihniyeti ile yetiştiriyorlar olan gencecik kızlara oluyor aldatılıyorlar,şiddet görüyorlar..
bak boşanırsan açıkta kalırsın diyen bile var kadın çalışıyor ya hu niye açıkta kalsın.
saolcanım mantıklı yorumun için zaten dediğim gibi öfkeyle kalkmıyorum elbette ama hesabındaki bütün yazışamalrıda bilmek istiyorum neler konuştular buluştular mı
ama sakinim bir damla göz yaşı akıtmıycam haketmiyor çünkü
ben güçlü bir kadınım ve bir anneyim bunu da atlatırım..
öyle yetiştiriliyorlar çünkü canım sonra oğulları oluyor onu da bu erkek üstündür zihniyeti ile yetiştiriyorlar olan gencecik kızlara oluyor aldatılıyorlar,şiddet görüyorlar..
bak boşanırsan açıkta kalırsın diyen bile var kadın çalışıyor ya hu niye açıkta kalsın.
kadınların ayakta durma gücü beni her zaman şaşırtmıştır. Allah bizi öyle kuvvetli yaratmış ki her zorluğun üstesinden gelebiliyoruz. şuna emin ol canım boşanan kadına hiçbişey olmuyo ama erkek köpek yerine bile konulmuyo kendine bakamıyo kendi pisliğinde geberiyo. sen güçlü bir kadınsın belli dik dur ve delil toppla bence ondan sonra geç karşısına boşanıcanı söyle çıktı al vur yüzüne pisliğin. rabbim yardımcınız olsun..
Yarası olan gocunurmuş tatlımm..
Benimde başıma geldi, bende sessiz kaldım o an bişi, demedim...
Kırıp dökmedim etrafı..
Ama en büyük intikamım boşanmak oldu bu kadar bitti..
5 yaşında da oğlum war he, bana ufaklık diyen şahıs duysunn !!
Şimdi köpekler kadar pişman umrumda bile değill tınn tınn tınnn ...
cocuklar bende tabi ki ,babalarıyla görüşüyorlar ama üvey babalarına daha bağlılar cunku ilgi ve sevgi görüyorlar.
Cocuklar bende tabi ki ,babalarıyla görüşüyorlar ama üvey babalarına daha bağlılar cunku ilgi ve sevgi görüyorlar.
oooooh helali hoş olsun pekte güzel yapmışsın hayatta güzel sende güzelsin ben anneme bile derdim zamanında babamı boşa diyede cesaret edemedim siz varsınız diye diye beni deli ederdi sanki biz emzikli bebeleriz te Allahım şimdide ne anlatsa he diyip geçiyorum valla e ne yapayım yani akşam olupta bu adamı sen koynuna alıyomusun alıyosun bitti anne diyorum, babam süper babadır ama eşliğinde iş yok