• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''

yagmur ne yap et ,şu lafı ona yedirt !

Arkadaslar affet kendine bagla vs diyenler var ya ben onlara seslenmek istiyorum.. Bu affedilecek birsey degildir.. Yani o adamla tekrar yasamak var, her an acaba yapiyor mu hala demek var, o suphe zaten insani deliye ceviriyor.. Ben o gun bosanma davasi acmistim o yazismalari okuyunca ruhum onun ruhundan tiksindi degil affetmek ayni sehirde yasayamadim.. Kolay mi? Hic kolay degildi aylarca kendime gelmedim ama oyle bir pislikle ayni ortamda olmak yerine herseyi goze almistim.. Şükürler olsun iyi de yapmisim.. ve eski esim üniversite den beri sevgilim olan sozde benim icin dunyalari yakip yikan biriydi ve hic anlayamamisim aldatildigimi:-(

hem aldatma hem şiddet seninki çifte kavrulmuş ee sonra ne oldu

aynen öyle ailesinden gördüğüm eziyet de işin başka boyutu, ondan sonrası yolladım boşanma dilekçesini köpekler gibi yalvardı affetmem için ama nafile bi güzel boşadım çılgına döndü şimdi de hayatımın en güzel yıllarını yaşıyorum hayat çok güzelmiş meğer...

birde eşi 2012 den beri bunu yapıyormuş. 2 senedir nerdeyse. ya yakalamasaydı. devam..

Hadi 50 sini geçmiş kadını anlıyorumda 30 unda olan kadınların bu yorumları yapabilmesini anlamıyorum.
Bir erkek olmadan yaşayamıyorlar mı ?
Kocanı geri kazan nedir ya aldatan zaten o neyini kazanacağım pisliğin.

öyle yetiştiriliyorlar çünkü canım sonra oğulları oluyor onu da bu erkek üstündür zihniyeti ile yetiştiriyorlar olan gencecik kızlara oluyor aldatılıyorlar,şiddet görüyorlar..

bak boşanırsan açıkta kalırsın diyen bile var kadın çalışıyor ya hu niye açıkta kalsın.

Bende aldatıldım ve çocuğum içim affettim hatta o sıra ikincisine hamileydim doğum yaptım ve ona şans verdim ne mi oldu ?O devam etti ve boşandık ..Donuna kadar da aldım tabiri caizse ev ,para ve nafaka vs ..Şimdi sürünüyor resmen .Ben tekrar evlendim .
Sonuç affedersen emin ol tekrarlayacak .
Ama sakın öfkeyle hareket etme gözyaşlarını içine akıt ama ona belli etme ve tedbirlerini al ..Boşa hiç düşünme ..
Ayıptır sorması cocuklar noldu pekı? sizdedir diye umuyorum

Yahu cute kötü bişey dememiş ki
Hırs çıkarmayın .
Haklı insan bişeyleri görüp nasıl susabilir demiş ben olayın dibine vurmuştum gece hiç içimde tutamam.
Üstüne gidiyorsunuz da saçmalık yani .
O da yaşamış zamanında aynısını susamamış .
Evli değilim ama kendimi biliyorum aldatan kadın olunca erkek siktir etmeyi biliyorsa kadında bilecek.
Erkeğin elinin kiri diye düşünmüyorum.
Evet yuva kurmak muhakkak ki zor ama onu hazmetmek daha zor.
Ben gibi takıntılı bir insanın aldatıldıktan sonra mutlu mesut devam etmesi zor hergünü burnumdan getirceğime bir süre çekerim.
Sen boşanmayı düşünüyor musun ? Eğer düşünmüyorsan kapat üstünü kurcalama.
İşte birileri egodan hızını alamıyor hepte bana denk geliyor

ayrıca benim yorumumu yorumlamayada hakkı yok kimsenin kibledim

kadınların ayakta durma gücü beni her zaman şaşırtmıştır. Allah bizi öyle kuvvetli yaratmış ki her zorluğun üstesinden gelebiliyoruz. şuna emin ol canım boşanan kadına hiçbişey olmuyo ama erkek köpek yerine bile konulmuyo kendine bakamıyo kendi pisliğinde geberiyo. sen güçlü bir kadınsın belli dik dur ve delil toppla bence ondan sonra geç karşısına boşanıcanı söyle çıktı al vur yüzüne pisliğin. rabbim yardımcınız olsun..

aynen öyle ailesinden gördüğüm eziyet de işin başka boyutu, ondan sonrası yolladım boşanma dilekçesini köpekler gibi yalvardı affetmem için ama nafile bi güzel boşadım çılgına döndü şimdi de hayatımın en güzel yıllarını yaşıyorum hayat çok güzelmiş meğer...

oooooh helali hoş olsun pekte güzel yapmışsın hayatta güzel sende güzelsin ben anneme bile derdim zamanında babamı boşa diyede cesaret edemedim siz varsınız diye diye beni deli ederdi sanki biz emzikli bebeleriz te Allahım şimdide ne anlatsa he diyip geçiyorum valla e ne yapayım yani akşam olupta bu adamı sen koynuna alıyomusun alıyosun bitti anne diyorum, babam süper babadır ama eşliğinde iş yok

Ayıptır sorması cocuklar noldu pekı? sizdedir diye umuyorum

İşte birileri egodan hızını alamıyor hepte bana denk geliyor

ayrıca benim yorumumu yorumlamayada hakkı yok kimsenin kibledim

Cocuklar bende tabi ki ,babalarıyla görüşüyorlar ama üvey babalarına daha bağlılar cunku ilgi ve sevgi görüyorlar.

öyle yetiştiriliyorlar çünkü canım sonra oğulları oluyor onu da bu erkek üstündür zihniyeti ile yetiştiriyorlar olan gencecik kızlara oluyor aldatılıyorlar,şiddet görüyorlar..

bak boşanırsan açıkta kalırsın diyen bile var kadın çalışıyor ya hu niye açıkta kalsın.

valla o kadar hırslıyım ki kızım olursa isterse fink fink gezsin tozsun ama oğlumu namus namus diye diye keşiş yapacam :52:

saolcanım mantıklı yorumun için zaten dediğim gibi öfkeyle kalkmıyorum elbette ama hesabındaki bütün yazışamalrıda bilmek istiyorum neler konuştular buluştular mı
ama sakinim bir damla göz yaşı akıtmıycam haketmiyor çünkü
ben güçlü bir kadınım ve bir anneyim bunu da atlatırım..

kesinlikle hesap açma
düşme onun seviyesine

sakin ol
sabırlı ol

sadece sessiz delil topla

ama aynı evde durma bence

insana çok acı verir çokkkk

Aile faktörü çok önemli erkekleri paşa gibi yetiştiren zihniyetler utansın.
Benim abim pazarları bize kahvaltı hazırlardı annem ona da bişey yaptırırdı ben küçüğüm 9 yaş ablamdan 7 yaş ama küçüğüz diye biz gitmezdik abim giderdi çalışıyor olsa bile bakkala . Babam bize karıştırmazdı , döverim seni dedi de birkere ekmeğini sen mi veriyorsun dedi. Erkek erkek gibi değil adam gibi yetiştirilince farklı oluyor. Şimdi evlendi hem gece hemde dükkanlarında çalışıyor çayını da kendi alıyor herşeye de yardım ediyor.
Aksi bir durumda bilirim ki ailem arkamda , olması bile bn erkek yapar zihniyetini kabul etmiyorum.
Ama hazmedebilen sindirebilen devam eder yargılamam yadırgamam .
Bende geçmişi unutmama , hataları tam olarak affetmeme , yüze vurma sorunu var.
Ben gibi biri devam etse ne derece mutlu olur.

yağmur boşanacak mısın? boşanmayacaksan bence irdeleme hiç sonra affedersen içinden hiç çıkmayacak gördüklerin okudukların bildiklerin..

benim başıma böyle bir şey gelse(3 yıllık bir ilişkimde gelmişti)anında bırakırım şartlar ne olursa olsun.. benim için sevmek ,güvenmek ,sadakat ,adamlık her şeyden önemli şu hayatta benim bünyem kaldırmaz böyle bir şeyi

ister aç kalayım ,ister ömrümün sonuna kadar dul, isterse ailem sahip çıkmasın hiç bir etken benim sevgime sadakatime yüreğime ihanet etmiş bir adamı affetmeme, onun yüzüne bakmaya devam etmeme sebep olamaz.

Allah yardımcın olsun canım..

kadınların ayakta durma gücü beni her zaman şaşırtmıştır. Allah bizi öyle kuvvetli yaratmış ki her zorluğun üstesinden gelebiliyoruz. şuna emin ol canım boşanan kadına hiçbişey olmuyo ama erkek köpek yerine bile konulmuyo kendine bakamıyo kendi pisliğinde geberiyo. sen güçlü bir kadınsın belli dik dur ve delil toppla bence ondan sonra geç karşısına boşanıcanı söyle çıktı al vur yüzüne pisliğin. rabbim yardımcınız olsun..

Aynen aldatılıp boşanan bir kadın olarak diyorum hem tazminat,ev ,nafaka aldım .Çocuklar için almaya devam ediyorum benimkisi evlendiğim için kesildi .Tekrar evlendim o bekar ve sürünüyor hem maddi hem manevi . Yaptıklarının cezasını çekiyor.Çocuklarım yanımda o ise özlem içinde.

Yarası olan gocunurmuş tatlımm..

Benimde başıma geldi, bende sessiz kaldım o an bişi, demedim...
Kırıp dökmedim etrafı..
Ama en büyük intikamım boşanmak oldu bu kadar bitti..
5 yaşında da oğlum war he, bana ufaklık diyen şahıs duysunn !!
Şimdi köpekler kadar pişman umrumda bile değill tınn tınn tınnn ...

İnşallah mutlu mesut bir yuva kurarsınız sizde

Çocuğunun yaşını ve yaşicaklarını düşünmeden hareket etme derim.. Ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum. Eğer çocuk belirli sürelerde babasını görebilecekse veya aileler karşı tarafa cephe alıp çocuğu dolduracaksa katlan o çocuk büyüsün.. Böyle şeylerle karşılaşacağına katlan.. Sonra o çocuğun psikolojisini düzeltmek için harcayacağın emek, onun için üzülmen cabası olur.. Ama şöyle de bişey var. Bu adam asla ve asla değişmeyecek. Karım evde dursun ben değişik fantazilere yelken açiyim hevesinde olacak sürekli.. Allah yardımcın olsun..

Cocuklar bende tabi ki ,babalarıyla görüşüyorlar ama üvey babalarına daha bağlılar cunku ilgi ve sevgi görüyorlar.

Sizi tebrik ederim son zamanlarda forumda cocuklarını kullanılmış mendil gibi savuran kadınlarla başım dertte ,
cocuklarınıza sahip çıktığınız için ve 2 cocuga ragmen yuva kurdugunuz için sizi tebrik ederim Allah sırtınızı yere getırmesın

oooooh helali hoş olsun pekte güzel yapmışsın hayatta güzel sende güzelsin ben anneme bile derdim zamanında babamı boşa diyede cesaret edemedim siz varsınız diye diye beni deli ederdi sanki biz emzikli bebeleriz te Allahım şimdide ne anlatsa he diyip geçiyorum valla e ne yapayım yani akşam olupta bu adamı sen koynuna alıyomusun alıyosun bitti anne diyorum, babam süper babadır ama eşliğinde iş yok

her evlilikte sorunlar olur ama affı mümkün olmayan durumlarda evliliği sürdürmenin anlamı yok aldatılmak girmişse işin içine zaten bitmiştir ilişki...

Back
X