• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

ailem sonuna kadar yanımdadır asla yorum bile yapmazlar ben bitti dersem bilirler ufak bişi olsa bitirmem öle 5 yıllık evliyim bi kere adını anmadım boşanmanın hep içimizde çözmeye çalıştık ama bu çok başka lil

Süper ozaman, kimi kadınlar ailem arkamda değil diye çekmek zorunda kalıyor ona yapılan bu adice haksızlığı..
Belki direk boşan hazırla dilekçeyi demekle çok fevri konuşmuş olabilirim ama,
Bi ewlilikte yalan warsa güven bitmiştir demektir..
Ve sen eşini affetsende hep tetikte olucaksın, acaba doğru diyor diyeceksin her yaptığı şeyde..
Ve ayrıca da en büyük yalanını affettikten sonra, benim karım beni nasıl olsa en büyük hatamı affetti deyip,
yalan söylemeye dewam edicek sana..
Ben böyle biriyle aynı ewde yaşayacak olmanı pek sağlıklı bulmuyorum..
Olan çocuklara oluyor o ayrı..
Bence benim dediğim gibi yap, herşey bitti de ve wer eline dilekçeyi..
Çocuk için nafakada yaz güzel bi rakam hemde, kendin için bişi isteme bile değmezz, ne hali warsa görsünn..
Ama çocuğu için iyi bi nafaka parası wermek zorunda..

boşan yada boşanma şu durumda hemen karar verebileceğin birşey değil.
tek yapman gereken o telefonu bi şekilde ele geçir ve direk polise git
onlar tüm delilleri alsınlar sana da bir kopyasını verirler
sende etraflıca okursun anlarsın
daha sonra ister mahkemeye gidersin, ister yırtıp affedersin :18:

özel hayat bu polis nasıl verecek, ha boşanma davası açtığında iş oralara gelebilir ama her eline telefon alıpta polise giden bunun içinde ne kadar konuşma ne kadar foto varsa bana ver diyemez

kız hesap aldı konuştu sonunda dan diye ceee yaptı diyelim ne olacak? eşi ilk 10 dk ben ettim sen etme der sonra sen beni tatmin edemiyosun benim ihtiyaçlarım var soğuksun der bide üste çıkar adım gibi eminim bundan şimdiye kadar yoğurdum ekşi diyen görülmemiştir
ya birde bu durumlarda erkekler ben senin olduğunu biliyordum zaten,bilerek oyuna devam ettim diyecek kadar yüzsüz olabiliyorlar. bazı tanıdıklarımın yaptığında msnda falan aldığı tepki buydu:)

Bişi yapmadan durmak çok zor arayıp agzıma geleni sayasım var alıp çocugu gidip bidahada yüzünü görmek istemiyorum.
Midem bulanıyo yaaa düşündükçe

Bende bunu anlamıyorum
Adamlar aldatıyo
Bizim gurur abidesi kadınlarımızda pılını pırtını toplayıp gidiyo

Sen niye çocuğunla evi terk ediyosun ki
Eşini kapı önüne koyman kafi

ya birde bu durumlarda erkekler ben senin olduğunu biliyordum zaten,bilerek oyuna devam ettim diyecek kadar yüzsüz olabiliyorlar. bazı tanıdıklarımın yaptığında msnda falan aldığı tepki buydu:)

onu dese gene iyi kendi hariç herkesi suçlar arkadaşım girdi mahallenin kasabı girdi telefonumu falancaya vermiştim hangi otel kim söyledi :ssz:

aklım şu an uçtu gitti çok yeni bir olay belkide ondan ben çok soguk kanlıyımdır mantıklı düşünüp öle bir çıkış bulucam kızlarrr
protokol götürsem eminim imzalamaz
kızımı alıp gitsem ben niye gidiyorum hem o evde dirhem dirhem benim kazandıklarım var o gidicek evden ben değil

Canim ona gerçekten aci çektirmek istiyorsan elinden avucundan herseyini alip cocugunun ve senin yüzünü ona bir daha göstermemen gerekir bu onun için tam bi yikim olur.ama idam mahkumlarini bile önce sorgularlar esinle konuş sonra işinin ehli bi avukattan yol yordam öğren ki atacagin adimlar hesapli oldun derim

Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum.Ama inanki senin durumunda olan ve daha beter olan okadar insan varki. Erkeğin tabiatı bu biz kendimiz gibi sanıyoruz yapmaz sanıyoruz ama öyle değil işte insanlar bu zamnda babalarına dahi güvenemiyorki el oğluna nasıl güvenilsin.Evde temiz eşi varken o pis insan da demiyeceğim hakaret olur görüşüyorlar.Çoğu erkek bunu yapıyor amma eşlerin haberi var amma yok.Tek tük istisna onlarda içlerinde gerçekten Allah korkusu olanlar.Sen sakin düşüneceksin canım yuva kurmak kolay değil hele yıkmak.Eşin tabikide çok haksız bunu ona söyleyeceksin kızdığını belli ediceksin ama kestirip atma boşanmayı düşünme bence.Eşini geri kazanacaksın senin değerini anlatacaksın öğreteceksin.Pişman olacak eşin ama bunu boşanmayla yapma çocukların için çok büyük yıkım olur.Televizyonda okadar kadınlar bas bas bağırıyor anlatıyorlar ilişki uzmanlarından aldatılanlar bile aynı şeyleri söylüyorlar.Doktorundan tut avukatına bunları yaşayan çok insan var.Eşin sana da ilgiliymiş.Demekki sana sevgisi bitmiş değil bence mücadele et canım.Rabbim yardım edecektir inşaAllahh

elbette aldatmak için sebep değil. doğum yapan çoğu kadında olan bir rahatsızlık bu.
peki eşi rahatsızlandığında kadında gidip sanalda cinsel ihtiyacını karşılayabilirmi.
çoğmuz olurmu öyle şey deriz değilmi buna. işte adamında olurmu öyle şey yaptığı affedilmez ve neden bana göre geçersiz.
aldatmanın mazereti olmaz. yapacaksan bitirirsin ne halt yersen yersin.

tabiki aldatmanın sebebi olamaz ama her erkek bi bahane uydurur.. alacağı cevap "sen isteksizsin ve benim ihtiyaçlarım var " vs olacağı kesin.. bu nedenle öncesinde bunu belirttim, ve oyüzden dedim ki böyle söylese bile aldatmadan önce adam gibi alır karısını karşısına ve konuşur dedim.. ama yapmamış.. bence affı yok ama bekara karı boşamak kolay... zor bi durum inşallah hayırlısı olur.

Şu delil topla, avukata git, fake hesap al, suratına fırlat, evden kov, sen cık, dananın evine git senaryolarından sıkılmadınız mı?

Ben cok sıkıldım.

Bu işler böyle yürümüyor.

yagmurrr
işyerindekilere feysi acın deme! cünkü onlar senin girdigin her sayfayı izleyebilirler,ve ögrenirlerse işyerinde dedikodular jet hızıyla yayılır bilirsin !

bir internet cafeye git !!!!!

aynen öyle ben de bizzat yaşamıştım beyefendi onunla konuşanın zaten ben olduğumu bildiğini söylemişti.... üstüne bir de beni suçlu çıkardı yok efendim sen bana nasıl güvenmezsin nasıl bana oyun oynarsın diye bir de şiddet gördüm 5 günlük rapor alacak derecede...

Şu delil topla, avukata git, fake hesap al, suratına fırlat, evden kov, sen cık, dananın evine git senaryolarından sıkılmadınız mı?

Ben cok sıkıldım.

nasıl yürüdüğünü de yazsaydın bi faydası olabilirdi.. fikrin yoksa sıkılmış olman normal.

Galiba pek bosanmak taraftari degilsiniz.
Niyetiniz biraz surundurmek pisman ettirmek sanki.

Oyleyse kapinin kilidini degistirtin.
Tum esyalarini toplayon esinizin koyun kapinin onune valizle.
Birde mesaj atin esyalarin kapinin onunde artik tatile yalniz gidersin diye.
Evde oldugunuzu bilmesin.
Arasin dursun.
Ugrassin didinsin ici icini yesin nasil ogrendi ne oldu diye.
Surunsun madem...

Canim gecmis olsun oncelikle inan tuylerim urperdi okuyunca çünkü tamamen aynisini yaşadım ben de... Anliyorum senni donup kaldin tas kesti kalbin ve inan bunlardan es falan olmaz. Once sakin ol mantikli ol cocugun var cunku ama kutfen affetme..Demek akilki kadin şüphelenir aptal kadin kocam yapmaz der vsy be... Cok adi bazi erkekler ya cokkk adi

Ben cok sıkıldım.

Aynen banada çok saçma geliyor artık bu tarz yorumlar..
Başına gelmeyen anlamaz tabiii..
Ahh ahh bi bilseler ki anlatıldığı gibi olmuyor herşey !!

aynen öyle ben de bizzat yaşamıştım beyefendi onunla konuşanın zaten ben olduğumu bildiğini söylemişti.... üstüne bir de beni suçlu çıkardı yok efendim sen bana nasıl güvenmezsin nasıl bana oyun oynarsın diye bir de şiddet gördüm 5 günlük rapor alacak derecede...

hem aldatma hem şiddet seninki çifte kavrulmuş ee sonra ne oldu

nasıl yürüdüğünü de yazsaydın bi faydası olabilirdi.. fikrin yoksa sıkılmış olman normal.

Ben bu konularda ordinaryusum zhrX3 fikrim olmasa okumaya tenezzül bile etmem :ssz:

Yazıyoruz bir taraftan herhalde, ayrıca her düşündüğümü hemen yazmak zorunda mıyım?

Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum.Ama inanki senin durumunda olan ve daha beter olan okadar insan varki. Erkeğin tabiatı bu biz kendimiz gibi sanıyoruz yapmaz sanıyoruz ama öyle değil işte insanlar bu zamnda babalarına dahi güvenemiyorki el oğluna nasıl güvenilsin.Evde temiz eşi varken o pis insan da demiyeceğim hakaret olur görüşüyorlar.Çoğu erkek bunu yapıyor amma eşlerin haberi var amma yok.Tek tük istisna onlarda içlerinde gerçekten Allah korkusu olanlar.Sen sakin düşüneceksin canım yuva kurmak kolay değil hele yıkmak.Eşin tabikide çok haksız bunu ona söyleyeceksin kızdığını belli ediceksin ama kestirip atma boşanmayı düşünme bence.Eşini geri kazanacaksın senin değerini anlatacaksın öğreteceksin.Pişman olacak eşin ama bunu boşanmayla yapma çocukların için çok büyük yıkım olur.Televizyonda okadar kadınlar bas bas bağırıyor anlatıyorlar ilişki uzmanlarından aldatılanlar bile aynı şeyleri söylüyorlar.Doktorundan tut avukatına bunları yaşayan çok insan var.Eşin sana da ilgiliymiş.Demekki sana sevgisi bitmiş değil bence mücadele et canım.Rabbim yardım edecektir inşaAllahh

umarım bunları o kadının yerine kendini koyup söylüyorsundur!!!
6 ay sonra nişanlancağın insan evlendikten bi kaç yıl sonra seni aldatırsa sen böyle tepki ver emi

bu foruma geldiğimde nişanlıydım o zaman yaptığım yorumlara evlenmeden bilemezsin denirdi adam yerine konmazdım evlendim çocuğun olunca gör demeye başladılar şimdi hamileyim doğunca öyle olmuyo falan diyolar, aldatılmayıda ille yaşamak mı gerekiyo yaşamadan bilemeyiz dimi, ben neyi biliyorum anlamadım valla 28 yaşındayım bi türlü kk kriterlerini sağlayıpta adam yerine konmadım adam olacağım inşallah

özel hayat bu polis nasıl verecek, ha boşanma davası açtığında iş oralara gelebilir ama her eline telefon alıpta polise giden bunun içinde ne kadar konuşma ne kadar foto varsa bana ver diyemez

eşinin telefonu ya yapabilir diye düşündüm.
avukata gitsin en azından :( delilleri sabitlesin
ilerde ne kadar verirse versin elinde bişeyler bulunsun

Back
X