• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

yaw şu dinde boşanmanın sadece erkeğe verilen bir hak olduğunu zanneden arkadaşlara sesleniyorum.
yawrularım siz çok yanlış biliyorsunuz. dinde aldatan erkek de olsa kadın da olsa günahı aynıdır. zina zinadır. kişiye göre günahı artıp azalmaz. Allah bir şeyi haram kılmışsa o sadece haramdır. kadına çok haram erkeğe az haram diye bir şey yoktur. boşanmak her ne kadar üzücü bir durum da olsa kadının en doğal haklarından biridir. işkembe-i kübradan din fetvaları üretip durmayın.

Son düzenleme:
Kadın fıtrat gereği eşini erkekler gibi aldatamaz dedim boşayamaz demedim.Ha kaldıki aldatmak erkek içinde kadın içinde karaktersizlikkk ahkala uymazz

Çatır çatır da aldatır, sadece kadın aldatmaları erkeklerinki gibi her yerde dillendirilmiyor diye bilmiyorsunuz. Kadın da aldatır efendim, üstelik erkekten daha zekice aldatır!

Ha şu fark var, kadın genelde sırf cinsel tatmin için değil duygusallık da olduğu için aldatır.

yekta konuyu çok meşgul ediyorsun hemde gereksiz yere...

aç kendine bir konu ...aldatan erkeği affedelim diye orda tartış...

bayanın kendisi bahsetmiş konusunda tekrar oku istersen ona karşı ilgisiz olduğunu cinsel anlamda kendim uydurmadımm

Bi cok kadin Orgazimin ne oldugunu bile bilmiyorlar, hic yasamamislar esleri bencil oldugu icin ( ama genel olarak dört dötlük bi kocadir), buda bi cinsel bosluktur, ne yani simdi onlar aldatinca normalmi? Ozaman esleri affetsin "kocacigim orgazimi yasamak istedim affet beni" deyince

çok kötü berbat iğrenç bir durum. yalnız bu internet aşkı mı yoksa baya baya metresi mi var eşinizin? ikisi de aldatma bence fark etmez ama temmuz 2012 de çok uzun süre. bana kızmayın lütfen ama cinsel olarak soğukluğunuz 1 yıldan fazla sürüyor ise keşke bir doktora gitseydiniz, çünkü erkekler bizim gibi değil cinsellik biyolojik olarak onlar için düzenli olması gereken birşey.

yekta konuyu çok meşgul ediyorsun hemde gereksiz yere...

aç kendine bir konu ...aldatan erkeği affedelim diye orda tartış...

katılıyorum..yağmuru bilmem de yektayı bal böceği aldatırsa affeder mi bunu kendine sorsun ve dediğin gibi konuyu boş yere meşgul etmenin anlamı yok.

yaşadıklarının ne ismi var ne cismi.. adlandırılmaz.. o yüzden veryansın da etsem tepkisiz de kalsam şu an içinde bulunduğum ruh halimi sana hiç bir şekilde yansıtamam arkadaşım!?
Rabbim öncelikle dayanma gücü ve dirayet versin sana.. hem kadınlığın hem anneliğin için..
sonra sakinlik.. aldatılanı anlamak için kimsenin aldatılmış olması gerekmiyor.. bir kere bunun atışmasını yaşamanın hiç bir anlamı yok.. yüreğinde eşine derin seygi itaat ve güven duygularını en yoğun haliyle yaşayan her kadın böyle bir olayı duyduğunda ciğerine ateş düşmüş gibi olur ve bu süreçte ne yapmak istediğini bilir.. yaşaması şart değildir ki.. benim diyen kadının şu iletiyi okuyup da içi sızlamamış olduğuna inanmıyorum..

konuya dönersek.. evet yangının çok büyük.. sabrın taştı taşacak.. çocuğun an be an hayalinde aklında fikrinde.. evet hakkın var.. ne yapsan mübah.. ama benim senin o yüce gönlünden tek isteğim sakın yanlışı yanlışla karşılama.. nitekim.. yapmayacaksın da.. çünkü sen o üriner sistemiyle beyni yer değiştirmiş uçkur delisi ergenle bir değilsin! olamazsın! ve üstüne üstlük bunu sana bir başkaldırı haline getirecek olursa da susamayacak kadar da öfkelisin anlıyorum inan anlıyorum..
gönlünden ne geçiyorsa.. çocuğun için.. senin için.. ve geleceğiniz için.. neyin doğru olduğuna karar verebileceğini anladığın keşfettiğin an yapıştır ne yapmak istiyorsan.. ama karar verebilmek için doğru zamanı muhakkak bekle.. hüznünden kininden daha sonra pişman olacağın birşey yapma emi yağmur? he öbür yandan.. nerede olduğunu bilmiyorum ben ankaradayım seve seve yanında olurum Allaha emanetsiniz.. sen ve küçük meleğin..

Bizim iş yerinde çalışan cahil bir şoför var…
Geceleri orada burada gezmesiyle övünür. Eşinin bunlar karşısındaki tavrını sorduk da. Diyormuş ki: “evinin ihtiyacı var mı? Eksik bir şey bırakıyor muyum? Evini de aldım.karışma bana..”
Eşi de ona susuyor. Evliler yani hala.. adam da bildiği gibi yaşıyor. Bunun 2 kızı var. Annelerinden susmayı öğrendiler… onlar da böyle bir durum karşısında eşlerine susacaklar. Susanlar maalesef susan nesiller üretiyorlar.
Yekta senin de böyle düşünmek bekar biri olarak içler acısı.

Kızlar sözlerimi çarpıtmayır aldatamaz derken uygun bulunmaz erkek gibi değil erkeğinki bir nebzede olsa belki sineye çekilinebiliniyor ama kadınınki daha iğrenç ikisinede yakışmaz ama kadına hiç

Aldatma kadar berbat bir şey yok bu dünyada... Allah yardımcınız olsun.. İnşallah kısa sürede toparlanıp kendiniz ve evladınız için en doğru kararı verirsiniz.. Okudukça böyle şeylerden çok etkileniyor ve üzülüyorum... Allah eşinize akıl fikir versin....

Son düzenleme:
Gun gecmiyorki su kk da aldatma haberleri okumayalim.esinden cocugundan utanmiyor da bu erkeklerAllah tan da mi korkmuyor.sanal ya da gercek.haram,buyuk gunah.elin temiz mi pis mi neudugu belirsiz kadinina godecegine,var evindeki helaline naparsan yap.
Konu sahibi arkadasim,sanmam ki taa 2012 den beri olan iliskide esin bir haltlar karistirmasin.elbet o naneyi yemistir.birsey olmamis gibi de sana gelmistir.bunlari kaldirabilecek misin?
Allah sana sabir ve guc versin kardesim

canım ben senın yerınde olsam bu sapıgı bosardım dugunde takılan altınlar ve extra nakıt para senin mihir hakkın onları sana ödemek zorunda ılk etapta onla gecınırsın bosandıktan snrada tazmınat alırsın yada onu ewden at kendıne baska duzen kursun

Kızlar sözlerimi çarpıtmayır aldatamaz derken uygun bulunmaz erkek gibi değil erkeğinki bir nebzede olsa belki sineye çekilinebiliniyor ama kadınınki daha iğrenç ikisinede yakışmaz ama kadına hiç

aradaki fark ne peki? birinin elinin kiri yıkayınca çıkar, kadınınki kara leke hiç çıkmaz mı?

bayanın kendisi bahsetmiş konusunda tekrar oku istersen ona karşı ilgisiz olduğunu cinsel anlamda kendim uydurmadımm
tekrar edeyim. hamilelik bir rahatsızlık. kolay değil. bir canlı taşıyorsun karnında. hormonların alt üst oluyor. saçların dökülüyor. diş etlerin kanıyor. 9 ay az değil. doğum sonrası lohusa sendromu yaşıyorsun. bebeğe bakarken zorlanıyorsun. bir günde belki 1 saat uyuyorsun.
bunlar bir rahatsızlık işte.
ve bunu kadın keyfinden yapmıyor. aynı şekilde erkekte rahatsızlanabilir. oda depresyon geçirir belki,yada fizikman kötü olabilir. bir süre...
bu her 2 cinsin aldatmasına sebep değildir.
ne diye imza atıyor çiftler,iyi günde kötü günde. böyle bir şey yaşandığında hem kadın hem erkek o boşluğu sokakta arasa bu doğal olur ve affedilirmi. kadın yapsa affedermi erkek.
etmez kadında etmemeli.

Son düzenleme:
Çatır çatır da aldatır, sadece kadın aldatmaları erkeklerinki gibi her yerde dillendirilmiyor diye bilmiyorsunuz. Kadın da aldatır efendim, üstelik erkekten daha zekice aldatır!

Ha şu fark var, kadın genelde sırf cinsel tatmin için değil duygusallık da olduğu için aldatır.

sen şimdi çatır çatır aldatır deyince aklıma futbolcu canerin eşi asena geldi az önce gazete de kolkolaydılar hey allahım dedim.....kadın yaptı mı fena yapar:)

Gun gecmiyorki su kk da aldatma haberleri okumayalim.esinden cocugundan utanmiyor da bu erkeklerAllah tan da mi korkmuyor.sanal ya da gercek.haram,buyuk gunah.elin temiz mi pis mi neudugu belirsiz kadinina godecegine,var evindeki helaline naparsan yap.
Konu sahibi arkadasim,sanmam ki taa 2012 den beri olan iliskide esin bir haltlar karistirmasin.elbet o naneyi yemistir.birsey olmamis gibi de sana gelmistir.bunlari kaldirabilecek misin?
Allah sana sabir ve guc versin kardesim

o naneyi yemeye gelene kadar; ben eşimin aklından geçirme ihtimalini dahi aldatma sayarım.

Arkadaşlar kimse bana üzülmesin herkes kendi yaşantısına baksıınn.Ben anlamıyorm hadi cahilim doktorlar avukatlar mühendisler onlarıda geçtim gözlerinizin önünde hergün magazindeki kadınlar.Bunlar halatın gerçekleri siz ister kabul edin ister etmeyinn :))

yazmayim yazmayim dedim de dayanamadim, anlasilan yasadiklarin sende bir travma yaratmis ve simdi
ciddi ciddi burda yazdiklarini savunuyorsun, bu sabit fikirlerini kimse degistiremez burda

sen kendine niye o kadinlari örnek aliyorsun, 23 yasindasin kücük degilsin KENDI MANTIGINLA hareket
et her zaman, ki bunlar artik senin mantiksal olarak zihnine yerlesmis yapcak bisey yok, müstakbel nisanlina
bildir böyle düsündügünü böyle bir niyeti varsada rahat olsun bosuna zorlanmasin saklamaya calismasin nede
olsa onu affedersin her zaman

su son cümlemi oku, bu cümle sana ne kadar mantiksiz geliyorsa senin yazdiklarinda burdakilere öyle geliyor

bu yazinin üstüne yine ayni seyleri tekrarlicaksan daha sana ne denebilirki

aradaki fark ne peki? birinin elinin kiri yıkayınca çıkar, kadınınki kara leke hiç çıkmaz mı?

ne demiş eskiler erkek aldatır elinin kiri olur kadın aldatır alnının kiri olur :50:

işte kafa yapısı böyle oldukçu daha çok kadının canı yanar.

Back
X