- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.306
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şimdi çatır çatır aldatır deyince aklıma futbolcu canerin eşi asena geldi az önce gazete de kolkolaydılar hey allahım dedim.....kadın yaptı mı fena yapar:)
tekrar edeyim. hamilelik bir rahatsızlık. kolay değil. bir canlı taşıyorsun karnında. hormonların alt üst oluyor. saçların dökülüyor. diş etlerin kanıyor. 9 ay az değil. doğum sonrası lohusa sendromu yaşayıyorsun. bebeğe bakarken zorlanıyorsun. bir günde belki 1 saat uyuyorsun.
bunlar bir rahatsızlık işte.
ve bunu kadın keyfinden yapmıyor. aynı şekilde erkekte rahasızlanabilir. oda depresyon geçirir belki,tyada fizikman kötü olabilir. bir süre...
bu her 2 cinsin aldatmasına sebep değildir.
ne diye imza atıyor çiftler,iyi günde kötü günde. böyle bir şey yaşandığında hem kadın hem erkek o boşluğu sokakta arasa bu doğal olur ve affedilirmi. kadın yapsa affedermi erkek.
etmez kadında etmemeli.
tekrar edeyim. hamilelik bir rahatsızlık. kolay değil. bir canlı taşıyorsun karnında. hormonların alt üst oluyor. saçların dökülüyor. diş etlerin kanıyor. 9 ay az değil. doğum sonrası lohusa sendromu yaşayıyorsun. bebeğe bakarken zorlanıyorsun. bir günde belki 1 saat uyuyorsun.
bunlar bir rahatsızlık işte.
ve bunu kadın keyfinden yapmıyor. aynı şekilde erkekte rahasızlanabilir. oda depresyon geçirir belki,tyada fizikman kötü olabilir. bir süre...
bu her 2 cinsin aldatmasına sebep değildir.
ne diye imza atıyor çiftler,iyi günde kötü günde. böyle bir şey yaşandığında hem kadın hem erkek o boşluğu sokakta arasa bu doğal olur ve affedilirmi. kadın yapsa affedermi erkek.
etmez kadında etmemeli.
Allah islah etsin ne diyebilirim ki daha insan bile değil insancıkk...
O okuduğun kitaptan bunu anladıysan diyebileceğim birşey yokk...
Kadın kutsaldırr!!!
Kadın anaçtırr!!
Kadın tapılasıdır!!
Kadın üreticidir!!
Lanet olsun seni yetiştiren aileye o insanlara da yazıkk ataerkil bir toplum olduğumuzu biliyordum fakat bu kadar kör olabilineceğini hiç bilmiyordum..
Ama saygı duymaktan başka çaremde yok zaten ne desekk boşş bu zihniyete...![]()
Bunlar normal zaten eşi adam olaydı zaten yapmazdı eşini el üstünde tutardı ona bir evlat verdi şükrünü bilemedi.Anlayışlı omlalıydı kendi yerine eşini düşünmeliydi zevkine düşkünmüş. Yaptığı yanlış hata günah hesabını verecek eşinin çocuğunun hakkına girdi helallik alacak hem bu dünyada hem ahirette cezasını çekecek ama benim demek istediğim sakinleşilince oturulur konuşulur belki dönecek belki pişman olucak belki gönlünü alacak eşinin yaşamadan bilinmez o çocuk büyüyecek soracaklar kız istenildiğinde vs başka şeylerde anne baba nie boşandı aldatma damga yiyecek cinsiyetini bilmiyorum ama erkek çocuklarda özellikle babası yaptıysa buda yapar vs bu şekilde zihniyet var çocuğun suçu yokken damga yiyecek boşanırken etraflıca düşünmek herşeyi göze almak gerek ha şans verdi yinede olmadı gönlü affetmedi yada eşi aynı hatayı yaptı o zmn boşanır boşanma son çare olmalı
[/COLOR]
ne damgası ya.ne diyorsunuz siz. çocuk damgalı olacakmışta. tövbe yarabbim ya.
Bastan bosuna bencil demedim, kendisi evlenemiycek diye Annesine böyle bi Hayati reva görüyor !!!
sizin babanızın yediği naneleri zaten bilmeyen yoktur çevrenizde. . şimdi bilenlerde sizi damgaladımı peki.Kız istemeye milletin kapısına gitsin görürsün biz yaşıyoruz birebir umarım siz yaşamazsınızz. Siz türkiyede değilsiniz galiba bunlar türkiyede olan şeylerrr
babanın gayriresmi dost hayatları normal ama annen resmi bi evlilik yapsa olmaz, kız çocuğusun bide, babanla aran nasıl
Bunlar normal zaten eşi adam olaydı zaten yapmazdı eşini el üstünde tutardı ona bir evlat verdi şükrünü bilemedi.Anlayışlı omlalıydı kendi yerine eşini düşünmeliydi zevkine düşkünmüş. Yaptığı yanlış hata günah hesabını verecek eşinin çocuğunun hakkına girdi helallik alacak hem bu dünyada hem ahirette cezasını çekecek ama benim demek istediğim sakinleşilince oturulur konuşulur belki dönecek belki pişman olucak belki gönlünü alacak eşinin yaşamadan bilinmez o çocuk büyüyecek soracaklar kız istenildiğinde vs başka şeylerde anne baba nie boşandı aldatma damga yiyecek cinsiyetini bilmiyorum ama erkek çocuklarda özellikle babası yaptıysa buda yapar vs bu şekilde zihniyet var çocuğun suçu yokken damga yiyecek boşanırken etraflıca düşünmek herşeyi göze almak gerek ha şans verdi yinede olmadı gönlü affetmedi yada eşi aynı hatayı yaptı o zmn boşanır boşanma son çare olmalı
sizin babanızın yediği naneleri zaten bilmeyen yoktur çevrenizde. . şimdi bilenlerde sizi damgaladımı peki.
ha pardon enne boşanmayınca bilinsede damga olmuyor sanırım
yekta canım düşüncen bana ters.. ama tabiki senin düşüncen senin tercihlerin ben buna saygı duyarım..
ama şunu yazamadan geçemedim..
babanla ilgili kısımları okudum. hemen hemen benimki öyle..
erkek kardeşim nişanlı.. ve pırlanta gibidir kardeşim..
nişanlısı erkek kardeşime " senin baban böyle böyle yapmış. sende öylemi olcaksın sende öylesin" vs vs diye saydırmış. bunları yazarken bile sinirlerim boşaldı..
benim annem babamdan boşanmadı.. ama malesef boşanılmayıncada herşey güzel olmuyor..
..........
koyuya gelincede.. biz kadınız.. burda hepimiz kadınız..
erkeklerle eşit değiliz.. çünkü biz onlardan daha ileriyiz.. bir adım geride değiliz... bizim beynimiz çalışırken onların bazen aşağı kısımları çalışıyor..
konu sahibi hakkında hayırlısı.. boşan yada boşanma diyemem..
ama eğer boşarırsan çocuğum ne olur gibi şeyler düşünme.. bir tarafı eksik olacak ama bu babasının karısına çocuğuna duymadığı saygıdandır..
Konuşmalarına dikkat beni nekadr tanıyorsun annemi ailemi zan yapma hakkıma giriyorsun.Yarın benden helallik almaya geleceksin
duygularımı özetledin bunlar anlamak istemiyorlar söylediklerimi sapıtıyorlar.