- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin düşüncesi kendisine beni yadırgama hakkına sahip değilsinz burası herkese açık bir platform isteyen istediği düşünceyi savunur sizi ilgilendirmez size hesap vermek zorunda da değilim ben fikirlerimi savundum siz istediğiniz deyin konu sahibi ister dikkate alır ister dikkate almaz.Kadın erkek ayrıca eşit değildir kadının yapması farklı erkeğinki farklı kadın çünkü anaçtır anne olma özelliği verilmiştir kadına bu yüzden eşit değildir. Allah kadını erkeği farklı yaratmıştır fıtrat gereği.Açın kitaptan okuyun burda şimdi birde dini konulara girmek istemiyorum.
Üniversitede bir gün kadın erkek haklarını konuşuyoruz seçmeli sosyoloji dersinde. Hatunun teki kalktı. Kadının en büyük düşmanı kadındır ben bugüne kadar ne çektiysem kadınlardan çektim, kıskançlık çekememezlik dedi. Boş bu anıma denk geldi havamda değildim bir iki laf edemedim ama yıllardır içimdeydi. He güzelim kıskançlık ve çekememezlik zaten kadınların temel sorunu yoksa yaşama, okula gitme, birini sevme, sevdiğiyle evlenme gibi haklarının elinden alınması değil. Senin başına gelmiyor diye taciz tecavüz öldürme gibi şeyler yaşanmıyor değil. İki tane kız arkadaşınla takıştın diye kadının en büyük düşmanı kadın mı oldu demiştim ve yıllardır da böyle düşünüyordum.
KK ile tanışınca fikrim sarsılır gibi oldu ama gene dedim gene öldürülen kadınlar var, okula bile gönderilmeyen kadınlar var, tecavüz edilen her gün otobüslerde taciz edilen kadınlar var. Kadının en büyük düşmanı kadın olamaz. Ta ki bu konudaki yorumlara kadar. Gördüm ki fiziksel saldırıdan daha kötü şeyler olabilir o da nuh nebinden kalma kafa yapısı. Eski toprak olursun, bunca yıl sana empoze edilen şey bu olur ama gencecik yaşta, yaşadıklarının seni daha feminist daha kadın hakları savunucusu yapması gerekn şartlarda nasıl düşüncelerdir. Daha geçen bir mühendis arkadaş sevgilisine 3 gün dil dökerek çalışma hakkını elde etti. Bu gençliğe neler oluyor ya. Benim orta okuldaki kafam bile sizden daha ileriymiş ne diyim.
Allah islah etsin ne diyebilirim ki daha insan bile değil insancıkk...
O okuduğun kitaptan bunu anladıysan diyebileceğim birşey yokk...
Kadın kutsaldırr!!!
Kadın anaçtırr!!
Kadın tapılasıdır!!
Kadın üreticidir!!
Lanet olsun seni yetiştiren aileye o insanlara da yazıkk ataerkil bir toplum olduğumuzu biliyordum fakat bu kadar kör olabilineceğini hiç bilmiyordum..
Ama saygı duymaktan başka çaremde yok zaten ne desekk boşş bu zihniyete...![]()
Sen kitabımızı çok iyi anlamışsın lanet edebildiğine göre. Senide ailen çok güzel yetiştirmiş yazılarından belli oluyor.
[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben[/ı]
Aldatmak karaktersizliktir, kişiseldir ve aileyle alakası yoktur. Ailesi şöyle yetiştirmiş, böyle yetiştirmiş diyenleri anlamıyorum. Anlamakta istemiyorum.![]()
yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.
ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)
Şu yoruma kadar hiç alıntı yapmadan konu sahibine birkaç kelime yazacaktım.
Hanımefendi kaybetmekten korkan adam iki yıla yakın bir süredir,kendine sanal aleme atıp yetmedi twiter'da dahi sanal se.. yapmaz.
Allahtan kaybetmekten ve yakalanmaktan korkuyor,yoksa daha nelre yapardı düşünmek dahi istemiyorum.
Aklı olan insan bukadar ciddi bir konuda kimsenin gazına gelmez.
Ozaman herkesin her dediğini gaza gelip yapalım,hececan arıyoruz ya
Hem cinslerimin böyle düşünmesi bende şok etkisi yaratıyor.