• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Sen birde 23 yaşındaki nişanlı arkadaş yektayı oku soğuk duş etkisi yaratcak :30:

Okudum,ona yazacak kelime dahi bulamadım,okadar yani.... :ssz:
Garip geliyor bu düşüncedeki bayanlar bana.
Bazen acaba bunu yazanlar erkek midir diyede düşünmüyor değilim.

uğruna verdiğin yılların sevgin emeğin ve dünyaya getirdiğiniz çocuğunuz var....
Evlilik akdinde önce sadakat gelir . eşiniz evliliği ayakta tutan en sağlam kaleyi yıkmış.

Her kadın ihanet karşısında boşanmayı göze alamıyor. Maddi imkanlardan duygusal yalnızlığa çevrenin- ailenin korkusuyla sineye çekenlerde hayli fazla. yolun yarısında bırakılmak, sil baştan başlamak herkesin harcı değil.
yazdıklarından anladığım kadarıyla gözünü budaktan esirgemeyenlerdensin. burda yapabileceğin iki yol var.

evliliği tamamen kafanda bitirdiysen, içindeki yangını söndürecek şekilde ayrılman

yada bi evlilik terapistine gidip görüşlerini almak ( bu yapıcı bi yol olup evliliği kurtarmaya yönelik bi secenek )

şöyle yap ya da böyle yap demeyi doğru bulmuyorum çünkü olayın içinde olan, iyisiyle kötüsüyle sonuçlarına katlanacak olan yine sensin.

inşallah uzun vadede yüzünü güldürecek bi karar alırsın.

yağmur arkadaşım,yemin ederim seni merak edip de geldim foruma. Allah yardımcın olsun.

Yağmur inşallah iyisindir. Bütün günüm seninle geçti;yazdım yazdım sildim bin kere.

Bu konu kesmedi galiba.

Bundan daha heyeccanlı bir konu değil merak etme bu başlık altındaki birtakım hezeyanlar.

ne kadar ilginç yorumlar var bazen kk de
ne heyecan arıyorum ne macera
insanlara yardımcı olmak destek olmaktı buradaki amacım

Bu kolay kolay hazmedilebilecek bir şey değil,ben kendi adıma asla affetmezdim.

Soğuk kanlılığına hayran kaldım ben olsam daha öğrendiğim an hesabını sormuştum,ortalığı birbirine katardım.

Allah sabırlar versin çıkış yolu göstersin inşallah.

O eşin olacak adam sana çektirdiklerini misli misli ödesin.

yağmur.. tam da şu saatlerde hayatının belkide en zor anlarından birini yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun..

Eğer eşi ile konuştuysa hemen bu akşam buraya gelip yazabileceğini sanmam. Belki ertesi gün işe gidince kafasını buraya yazacak kadar toparlayabilir diye düşünüyorum.

Cidden çok aşırı zor bir durum hazmetmesi çok zor olan bir durum aşırı üzüldüm durumunuza .. Allah sabır versin öncelikle ..
Ben evli değilim ama aldatmak affı olmayan hatalardan birisi bence ..
Siz affetseniz sonra yine yapacaktır ne kadar burnunu sürterseniz sürtün yinede bi süre sonra burnunun sürtüldüğü zamanları unutup aa eşimle çok iyi olduk eskisi gibiyiz oh be sonunda kurtuldum hatalarımıı affettirdiğim dediği an geçmişteki çektirdiğiniz üzüntüleri unutup tekrar yapar tekrar yapar . Sonuçta bunu 1 kere yapan birinin kişiliğinde karakterinde bunu yapabilecek bir insan olduğu ortadadır ve sürekli siz affettikçe tekrar eder .. Bence ilişkide sevgiden çok güven daha da önemli .. İnsan güvenemediği zaman diken üzerinde yaşar ve diken üzerinde yaşamadan rahat olamadan bu hayat nasıl sürecek ki çok zor .. Çocuğunuz da var ama çocuğum var diyip sineye çekmek de bence hatalı bi düşünce olur .. Cidden anlayışlı olmamış ve başka kadınlarla isteklerini gidermeye doğru yönelmiş ve gerçekten de çok iğrenç ve karaktersizce davranmış .. Ne kadar acı da olsa bence boşanmalı ve asla affetmemelisiniz .. Bunu derken de zorlanıyorum çünkü o kadar sene emek harcamışsınız senelerinizi vermişsiniz her şeyinizi paylaşmşsnz böyleyken söküp atmak ne kadar içini yakar insanın anlayabiliyorum .. Belkide anlayabileceğmin ötesindede acı vericidir ama dayanmak zorundasınız .. Güvenmediğiniz ve artık iğrendiğiniz bir insanla yaşayamazsnz ki zaten .. Eskisi gibi hiç bi zaman olmaz olamaz ki .. İnsan hayatının sonuna kadar buruk yaşayamayacağına göre ayrılın .. Belki 3 sene 4 sene mutlu olamayacaksınız hep yanacak canınız ama affedip ömrünüzün sonuna kadar onun hatalarına göz yumarak ve içinizin acıyarak yaşamanız daha berbat bir durum ..

Vay be! Seven erkek severek evlenen erkek bunu yapıyosa ay inanmıyorum artık hiç güvenim kalmadı :( Allah doğru yolu göstersin canım. Evlensen bi dert evlenmesen bi dert bende kendi derdim büyük sanıyodum :14: Allah sabır versin. Düzelir umarım.

Son düzenleme:
Merhaba,
Bütün gün konunuzu, yorumlarınızı takip ettim. Yazılan her şeyi tek tek okudum.
Evli değilim, çocuğum da yok. O yüzden size tavsiyede bulunamıyorum. Aldatma asla affedilecek bir şey değil, herkesin de söylediği gibi en büyük gurur kırıcı şey sanırım bu. İnsan bir ömrü kendisini aldatmış bir insanla geçirmek istemez. Geçirse de bir takım paranoyalar, düşünceler yüzünden kendini yer durur.
O kadar zor ki... Allah sabır versin.
Artık öyle şeyler yaşanıyor ki malesef evlilikten korkuyorum ciddi anlamda bir fobi oluştu bende.
Kimse yapmaz diye bir şey yok görüyoruz ki %100 güven olmuyor kimseye.
Dilerim ki hakkınızda hayırlısı neyse o olur ve inşallah çocuğunuz da sizde çok yıpranmazsınız bu yaşadıklarınızdan.
Merakla bekliyorum yorumunuzu. İnşallah iyisinizdir.

1 saattir bu konuyu okuyorum
son durum noldu acaba ?

bu arada yagmur e$ine soyle oscarlik oyuncularin arasina gitsin yari$maya girsin
unlu olursa nafakan artar belki

daha iki gun once iyiki tanimi$im yazmi$im e$inden için
nasil bu kadar rol yapaabildi bu adam akil alir i$ deill ..

Bu erkeklerin ne istedikleri belli degil...
yani suan yanlis bisey yazmamak ,icin kendimi zor tutuyorum...

Acayip sinirlendim !! Yani evli erkek , esi evde mutlu yuvasj
Ustelik birde cocugu var .. yani daha ne isterki bi insan?

Madem gozun disarda , hic evlenme seviyotum deme
Sana bosan diyemem tabiki , ama bu yapilani
getir burnundan ..

yorumlari bende okumuyorum:17:

ama bence bir sakin ol. ilk once ne olup bittigini ogrenin, gaza gelip de bosanmayin. gercekten bittigine inandiginiz icin bosanin. yoksa bekara kari bosamak kolaydir.
ikincisi sapik falan demissiniz, buna gerek yok. esiniz neden baska bir kadinla sanal fantezi yasamak istedi? aranizda cinsel anlamda problem oldugu belli. belki bunlari konusup. yardim alarak evliliginizi kurtarabilirsiniz. dedigim gibi, hayat sizin hayatiniz. incindiginizin, caninizin yandiginin farkindayim, ama intikam mevzulariyla ugrasacaginiza acikca konusun. neden boyle olduk diye?

Sadece kadinlar böyle bir soru sorar. Diyelimki cinsel sorunlar var, o zaman aldatmak normali? O yardimi aldatmaktan önce alacakti kocasi! Kadin evden tut, çoçuklara, kvdelere, hepsini düsünsün, diyer taraftada erkek sadece uçkurunu düsünüyor ve siz empatimi yapmak istiyorsunuz öyle bir erkek ile? (ki erkek bile diyemem öyle yaratiklara).

O erkek niye zamaninda empati yapmadi esi ile? Diyelim cinsel sorunlar var, o niye zamaninda esi ile konusmadi? O niye yuva kurtarma pesinde degil ve tam tersi yikma pesinde?

Böyle bir olaydan sonra zaten ortada yuva kalmiyor, aldatan kisi o yuvayi, o güveni tamamen yikmis bir halde!

Ayy gerçekten, erkeklerden böyle yorum okusam neyse, ama bir kadin kendini bu kadar küçültüp, erkekleri bu kadar yüceltmesi neyin nesi ya? Erkekler sanal sex, gerçek sex,hepsini yasiyor ve biz empati kurmak zorundayiz ve ayni zamanda burda bin konu açiyor acaba kizlik zarima bisey oldumu diye. Böyle adeltsizlik olamaz ya!

Sadece kadinlar böyle bir soru sorar. Diyelimki cinsel sorunlar var, o zaman aldatmak normali? O yardimi aldatmaktan önce alacakti kocasi! Kadin evden tut, çoçuklara, kvdelere, hepsini düsünsün, diyer taraftada erkek sadece uçkurunu düsünüyor ve siz empatimi yapmak istiyorsunuz öyle bir erkek ile? (ki erkek bile diyemem öyle yaratiklara).

O erkek niye zamaninda empati yapmadi esi ile? Diyelim cinsel sorunlar var, o niye zamaninda esi ile konusmadi? O niye yuva kurtarma pesinde degil ve tam tersi yikma pesinde?

Böyle bir olaydan sonra zaten ortada yuva kalmiyor, aldatan kisi o yuvayi, o güveni tamamen yikmis bir halde!

Ayy gerçekten, erkeklerden böyle yorum okusam neyse, ama bir kadin kendini bu kadar küçültüp, erkekleri bu kadar yüceltmesi neyin nesi ya? Erkekler sanal sex, gerçek sex,hepsini yasiyor ve biz empati kurmak zorundayiz ve ayni zamanda burda bin konu açiyor acaba kizlik zarima bisey oldumu diye. Böyle adeltsizlik olamaz ya!
Kesinlikle KATILIYORUM! :47:

Back
X