Olecegim gunu iple cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.

Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.

Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?

Psikolojim berbat, her gecen gun daha bir agresiflesiyorum. Inancim da bitti.

Olecegim gunu iple cekiyorum.

Ya bende ayni.psikolojideuim yaslar da ayni.bu sanirim yetersizlik hissi.tek basina mucadelenin verdigi yorgunluk.bi destek cikanin olmamasi belki bi nefes alamamak.ama her seye ragmen hayatin neresinden baktigin onemli.bu sarsintilar yillar sonra seni guclendirmis oluyor donup bakinca ve diyosun ki bunlar beni ben yapmis.sen cok guclusun.elbet bi gun mutlu da olacaksin.o zaman bunlari atlattigin icin kendinle gurur duyacaksin.evle arabayla gurur duyulmaz ama bununla duyulur.

Önce bir sakinleşin lütfen. Ara ara yükselen hisler mi bunlar, yoksa sürekli bir ruh hali mi?

sabır sabır sabır allaha dua et vardır bi hayır bide yaptırabiliyosan astrolojik olarak danısmanlık al senin hangi yola sevketmeni gösterir bazı seyler karma denen seyler talihsizlik denen seyler böyle hangi burcsun saglık soruu bu seen arslan yengec ve boga

Allah senden razı olsun...

Konu sahibi Allah karşınıza hayır ve güzellikler çıkarsın eğer şükür etmezseniz halinize Allah elinizde olan ama sizin farkında olamadığınız nimetleri de alır..

Konuşmak gibi görmek gibi yürümek gib saymaya kalksak sayamayız verdiği nimetleri..
Zor günler geçiriyorsunuz Allah kolay etsin inşallah

Hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil o yüzden sabır var tevekkül var Rabbe sığınma var zira ölümü isiyor olmaniz demektir ki ameliniz den o kadar eminsiniz ziraa bu dünya son ama ahiret sonsuzdur bunu düşünüp kendinize gelin Allah'a isyan etmeyin. .selametle kalın

Karşımızda psikolojisi yırpanmış bir insan var diyorsunuz ki bunun seni allaha yaklaştırması lazım Zaten kendinden nefret etmek için yer arıyor, allaha daha çok yaklaşmadım demekki bunları hakediyorum diye düşünebileceği aklınıza geldi mi acaba? Millet istediği kadar psikolojik yardım almayı deli olmak zannetsin, yardım alanları aşağılasın, depresyon çok ciddi bir sağlık sorunudur, ben doktora gitmem diyen herkes mutlaka geçirmiştir ve tedavi edilmesi gerekir. Biri gelmiş burada bizden yardım istiyor dediğiniz şeye bak. Valla bazen buradaki insanlarla yüzyüze tanışmadığıma seviniyorum. Neyse.
Konu sahibine gelelim, kolay bir hayatın yok haklısın, keşke çok abartmışsın diyebilsem, olaylar tek başına baş edilemeyecek kadar zorlaşmış, bence mutlaka bir terapistten yardım almalısın, buna devam ederken inancına göre ibadetlerde bulunmak tabi ki iyi gelebilir ama mutlaka mutlaka bir psikoloğa git. Onun haricinde yalnız kalmamaya bol bol temiz hava almaya çalış.

Eğitim ve iş durumunuz nedir ?
Hayat herkese adil davranmıyor.
Oturup bekleyin sabredin demeyeceğim.
Şartları değiştirmek biraz da sizin elinizde.
Ev mi Çalışır alırsınız
Araba mı onu da Çalışır sahip olursunuz. 1 sene çalışsanız bir krediye bakar araba sahibi olmak.
Sevgili için üstünüzden negatif enerjiyi atıp Hayata pozitif bakmanız gerekiyor. Kendinizi sever ve değerli bulursanız bu diğer kişilere ve etrafa da yansır.
Bu düşüncelerden kurtulmak için psikolojik destek almalısınız.

Yaşayan herkes istesede, istemese de bir şekilde ölümü bekliyor ve görecek zaten. Ama, iple çekecek kadar hayatınızdan bıktıysanız, depresyondasınız ve destek almalısınız diye düşünüyorum. Kendinize bir iyilik yapın ve destek alın. Yapılabilecek, yapacağınız o kadar çok şey var ki. Hayatınızı güzelleştirmek ve yaşanılası hale getirmek, yine sizin elinizde inanın ve bir an evvel harekete geçin.

Bir ara benim de piskolojim bozulmustu.
Ben artik isyan durumuna gecmistim.
1 yil filan sürdü o halim, sonra kendime geldim.
İnsALLAH bu depresyon haliniz en kisa zamanda duzelir.

Ben 22 yaşındayım ve hayatta hiç aklınıza gelmecek olaylar yaşadım ssadece allaha sıgındım düşün dükçe daha köt olur imtihan dünyası benim nenemin bi sözü var hep aklıma gelir
Dünyasına dünyasına dünya benim diyenlerin dünden gittik yasına
O yüzden burası geçiçi her ne kadar kötü bi yer olsada dünya
ahiret var orayı düşünerek hareket ettiginizde içiniz ferahlar umarım bu kötü durumlardan bi an önce kurtulursunuz bi an öncede psikolojik tedavi almaya başlayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…