- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Önce bir sakinleşin lütfen. Ara ara yükselen hisler mi bunlar, yoksa sürekli bir ruh hali mi?35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.
Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?
Psikolojim berbat, her gecen gun daha bir agresiflesiyorum. Inancim da bitti.
Olecegim gunu iple cekiyorum.
sabır sabır sabır allaha dua et vardır bi hayır bide yaptırabiliyosan astrolojik olarak danısmanlık al senin hangi yola sevketmeni gösterir bazı seyler karma denen seyler talihsizlik denen seyler böyle hangi burcsun saglık soruu bu seen arslan yengec ve boga35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.
Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?
Hicbirseyin olmasada Allahin var o her seye yeter
Allah seni boyle imtihan ediyor olabilir ama bu imtihanlar seni Allahtan uzaklastirmamali bilakis ona yakinlastirmali
Allaha sigin dua et namaz kilmiyorsan namaza basla ama sakin isyana girme.Allah yardimcin olsun
Şimdi gelir imtihan diyenler. Kime neyin imtihanıysa.
Yok mu flörtünüz falan?
En çokta sizin gibiler özgürlük der ama kimsenin hayatına ve inancina saygı duymaz. ..Şimdi gelir imtihan diyenler. Kime neyin imtihanıysa.
Yok mu flörtünüz falan?
Ben 22 yaşındayım ve hayatta hiç aklınıza gelmecek olaylar yaşadım ssadece allaha sıgındım düşün dükçe daha köt olur imtihan dünyası benim nenemin bi sözü var hep aklıma gelir35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?