- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Çok doğru.Psikolojisi yıpranmış bir insana destek olurken biraz daha hassasiyet göstermeli,kelimeleri dikkatle seçmeli.Ancak bunu kk de sıklıkla görüyorum,empati duygusu gerçekten zayıf pek çok yorum yapandaKarşımızda psikolojisi yırpanmış bir insan var diyorsunuz ki bunun seni allaha yaklaştırması lazımZaten kendinden nefret etmek için yer arıyor, allaha daha çok yaklaşmadım demekki bunları hakediyorum diye düşünebileceği aklınıza geldi mi acaba? Millet istediği kadar psikolojik yardım almayı deli olmak zannetsin, yardım alanları aşağılasın, depresyon çok ciddi bir sağlık sorunudur, ben doktora gitmem diyen herkes mutlaka geçirmiştir ve tedavi edilmesi gerekir. Biri gelmiş burada bizden yardım istiyor dediğiniz şeye bak. Valla bazen buradaki insanlarla yüzyüze tanışmadığıma seviniyorum. Neyse.
Konu sahibine gelelim, kolay bir hayatın yok haklısın, keşke çok abartmışsın diyebilsem, olaylar tek başına baş edilemeyecek kadar zorlaşmış, bence mutlaka bir terapistten yardım almalısın, buna devam ederken inancına göre ibadetlerde bulunmak tabi ki iyi gelebilir ama mutlaka mutlaka bir psikoloğa git. Onun haricinde yalnız kalmamaya bol bol temiz hava almaya çalış.
İyi de siz varsınız... İyi ki varsınız.35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.
Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?
Psikolojim berbat, her gecen gun daha bir agresiflesiyorum. Inancim da bitti.
Olecegim gunu iple cekiyorum.
35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.
Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?
Bana özelden mesaj atabilir misinizEşimde bende işsiz kaldık 4 aydır kira ödeyemiyoruz 2 gün önce tüpümüz bitti ketılda makarna pişirip yiyoruz ve Bugun son paramızı kullandık ekmek alıp bankalara onlara bunlara toplam 100 bin borcumuz oldu neredeyse yaptığımız iş görüşmeleri biz sizi ararızla sonuçlanıyor haftaya çarşamba ayrıntılı ultrason için 250 TL ye ihtiyacımız var ama kimsemiz yok internete nasıl giriyorsun dersen bu 3.vodafone hattım faturalı diğer operatörler kapandı bu da ay sonunda kapanacak artık bimcell faln filan bakacaz telefonlarımızın ekranı tamamen çatlak sayamıyoruz satsak bile modelinden dolayı 200 TL anca eder tüm eşyalarımızı sattık tabak canak yorgan kaldı elimizde bi onlarıda kimse almıyor sacma sapan seyler için ölmeyi beklemek saçma geliyor er yda gec bir magazadan iş görüşmesi alacağımızı umut ediyorum karnımdaki oğlum için niye kürtaj yapmadın dersen onuniçinde para lazımdı ve eşim kısmetiyle gelir günaha girmeyelim dedi nasip kader
Benim de küçük bebeğim var dolayısıyla elimde çoğu şeyden ihtiyacımdan fazlası mevcut kargoyu da düşünmeyin lütfen onu da olacak en kolay şekilde halledebiliriz içim çok sıkkınken denk geldim mesajınıza, yolumuz kesişecekmiş diye düşündüm şu anda hangi şehirdesinizKargoyu karsılayacak durumumuz yok yakın zamanda ev sahibi de evi basar çıkın diye çogu söz verenlerden de Bi sonuc alamadım belki siz farklısınızdır bilemiyorum ama iyi niyetiniz için teşekkür ederim doğuma kadar Bi iş fırsatı olmazsa yardımınızı severek kabul ederim Allah razı olsun
35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?