Olecegim gunu iple cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzüldüm Allah yardımcınız olsun özelden yazışabilirmiyiz? Kabul ederseniz oğlumun küçük kıyafetlerinden yollamak istiyorum
Çok teşekkür ederim bu evde kalma ihtimalimiz fazla yok her an kapı dısarı olabiliriz sizi bu yüke sokmak istemem doğuma yakın zaman ne oldugumuz belli olunca haber vermek isterim durumumuzu toparlayamazsak

Zor gunler gecirdiginiz belli ama hayat karsisinda daha guclu olmak zorundayiz ölume kadar bi suru cozum var saydiklariniza gelince omzuna basini koyabilecegin birisi bazen basinin belasi oluyor ondan kurtulmak icin dua etmektense olmamasi iyidir cocuk demissin suan kendi sorumlulugun bile agir geliyorken bide cocugun sorumlulugu ve yuku o kadar agir ki kaldirabilirmiydiniz bazen olmayan seyler icinde sukretmeliyiz.ben hep olumsuz ihtimalleri saydim hersey var hayatta,bide beni rahatlatan tek sey daha kotuleri gormek yoksa kafayi yememek elde degil.

Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz ama bitecek emin olun. Aynı şeyleri yaşadım. Dibe vurdum. Sonra toparlanmalıyım dedim bişeyler yapmalıyım dedim. Belki çoğu kişiye saçma gelecek ama enerji uzmanıyla görüştüm. İki seanstan sonra olaylara bakış açım değişti. Ama düzeleceğime inandım. Belki yaşadıklarım ortamım değişmedi ama benim bakış açım değiştiği için farklı güzellikleri görmeye başladım. Pes etmeyin çaba gösterin.

Herseye sahip olanların elinde garantisimi var bır kac dakıkada hayatı mahvolan binlerce insan vardır. Corludakı tren kazasında 4 kızını birden kaybeden anneyi izlemiştim çok etkilemişti beni. Hep aklıma gelir nasıl basedıyor bu dertle diye Hayırlısını dilemekten ve kaderine razı olmaktan Baska care yok gıbı

Evet tam da sizin yorumunuz da ki gibi size ne? Onlar gelip yorum yapmasın mı dedim? Yorumumu yaptım geçtim sen de yap geç bekleme yapma.

Cümleye sizin diye başlayıp sende diye bitirisinizden üslubunuzu az çok tahmin edip diplere inmiyorum teşekkürler

ben sana derdimi anlatsam oturup aglarsin.evet bazen hersey ust uste gelir ama oturup mizmizlanan insanlara tahammulum yok.olmeyi beklemek ne ya bi silkelen hayatta herseyin bi caresi vardir.bazen kabullenmekte bi yoldur ama ben olmek istiyorum demek haksizlik nefes aliyorsaniz bile umut vardir.

valla konu sahibi benim çok iyi bir işim, kariyerim maaşım evim arabam var. senin yaşındayım ama ben de yalnızım. sahip olduğum maddi şeyler beni hiç tatmin etmiyor. bazen neden yaşıyorum ki diye düşünüyorum. acaba bekarlık, yalnızlık mı sorun diyorum. ama evli olup mutsuzlar da var. bilemedim. bak yukarıda sağlık sorunlarından bahseden insanları okuyunca kendime kızdım. Allah herkesin derdine derman versin inşallah. Ama inan maddiyat olunca da dertler bitmiyor. biraz da mutluluk içimizde galiba. hayattan çok birşey beklememek gerekiyor.

Belki de çok defa konulara yaptığınız tatlı ve güzel yorumlarınızı okudum. Böyle bir konu açmanız beni üzdü. Aksine siz pozitif, güçlü zorlukların üstesinden gelen bir kadın olarak hissettirdiniz bana kendinizi. Ben en kısa sürede bu ruh halinden kurtulacağınıza inanıyorum ve diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…