- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Çok teşekkür ederim bu evde kalma ihtimalimiz fazla yok her an kapı dısarı olabiliriz sizi bu yüke sokmak istemem doğuma yakın zaman ne oldugumuz belli olunca haber vermek isterim durumumuzu toparlayamazsakÜzüldüm Allah yardımcınız olsun özelden yazışabilirmiyiz? Kabul ederseniz oğlumun küçük kıyafetlerinden yollamak istiyorum
Evet tam da sizin yorumunuz da ki gibi size ne? Onlar gelip yorum yapmasın mı dedim? Yorumumu yaptım geçtim sen de yap geç bekleme yapma.Herkes kendi inancına göre düşüncesine göre yorum yapar bu sizi ne ilgilendirir???
Hay ağzınıza sağlık ben yazacaktım ki siz yazmışsınızHerkes kendi inancına göre düşüncesine göre yorum yapar bu sizi ne ilgilendirir???
Bu yazsan sen misin? Milletin özel hayatına seçi seçimlerine küfür edip hayasızlık eden sen?Canım. Maalesef byke. İnsanlar her konu altında var maalesef kavga etmeye kalksan hepsiyle. Ömür yetmez Allah ıslah etsin
Sen kendine bak bnm. Yazılarımı altında yorum yapma hayasız diye senin gibilere derler Allah uzak. Etsin senin gbi basit zihniyette karilardan herkesiBu yazsan sen misin? Milletin özel hayatına seçi seçimlerine küfür edip hayasızlık eden sen?
Çok teşekkür ederim bu evde kalma ihtimalimiz fazla yok her an kapı dısarı olabiliriz sizi bu yüke sokmak istemem doğuma yakın zaman ne oldugumuz belli olunca haber vermek isterim durumumuzu toparlayamazsak
Hayasizligi insanların seçimi. İlan etmiş sizin gibilere cvp vermek bile gereksizSen kendine bak bnm. Yazılarımı altında yorum yapma hayasız diye senin gibilere derler Allah uzak. Etsin senin gbi basit zihniyette karilardan herkesi
İşte gelmiş bile dediğim gibi...
Evet tam da sizin yorumunuz da ki gibi size ne? Onlar gelip yorum yapmasın mı dedim? Yorumumu yaptım geçtim sen de yap geç bekleme yapma.
Zahmet olucaktı zatenCümleye sizin diye başlayıp sende diye bitirisinizden üslubunuzu az çok tahmin edip diplere inmiyorumteşekkürler
Yeniyıl için Mersindeyim size yardım edebilirim. Özelden iletişim bilegilerinizi benimle paylaşmanız yeterli.Mersin erdemli de oturuyorum malesef buradaki imkanlar kısıtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?