Olecegim gunu iple cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aralar benim ruh halim. Sebebi sağlık ve Türkiye'deki doktorlugun d'sinden bile anlamayan yeni nesil doktorlarla caresiz ama yine de onlara muhtac oldugum bir durumdayım . Geriye kalan her şeyin caresi var(mis).

+kotu kalpli insanların hak ettikleri yeri görmek için...

Eşimde bende işsiz kaldık 4 aydır kira ödeyemiyoruz 2 gün önce tüpümüz bitti ketılda makarna pişirip yiyoruz ve Bugun son paramızı kullandık ekmek alıp bankalara onlara bunlara toplam 100 bin borcumuz oldu neredeyse yaptığımız iş görüşmeleri biz sizi ararızla sonuçlanıyor haftaya çarşamba ayrıntılı ultrason için 250 TL ye ihtiyacımız var ama kimsemiz yok internete nasıl giriyorsun dersen bu 3.vodafone hattım faturalı diğer operatörler kapandı bu da ay sonunda kapanacak artık bimcell faln filan bakacaz telefonlarımızın ekranı tamamen çatlak sayamıyoruz satsak bile modelinden dolayı 200 TL anca eder tüm eşyalarımızı sattık tabak canak yorgan kaldı elimizde bi onlarıda kimse almıyor sacma sapan seyler için ölmeyi beklemek saçma geliyor er yda gec bir magazadan iş görüşmesi alacağımızı umut ediyorum karnımdaki oğlum için niye kürtaj yapmadın dersen onuniçinde para lazımdı ve eşim kısmetiyle gelir günaha girmeyelim dedi nasip kader

Bende aynı durumdayım çözüm bulamıyorum yaşadığım sorunuma gitmediğim yer kalmadı. Sizin hastalığınız nedir

Hepimizden razi olsun

Konu sahibi
Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur(Rad suresi 28.ayet)
Ve unutma bu hayatta sıkıntısı olmayan kimse yok olmayacakta

Üzüldüm bebek için kıyafet bez vs yardım gerekirse severek edebilirim

Merhaba...yaşadıklarınız ve içinde bulunduğunuz durum elbetteki zor, her insan kendi çektiğini bilir. Bazen dışardan konuşmak kolaydır ama şu peygamberlerin hayatlarına bir bakalım. Mesela Hz.yusuf öz kardeşleri tarafından kuyuya atıldı, 7 sene zindanlarda yattı...Hz.İbrahim cayır cayır yanan ateşin içine atıldı...Hz.Yunus'u balık yuttu. Allah'ın en sevgili kulu olan Hz.Muhammed(s.a.v) in başına ne çileler geldi...ve daha yüzlerce peygamberin hayatlarına bakın hep çilekeşlikle geçti. Bu insanlar Allah'ın en sevdiği kullarındandı. Fakat sonucuna bakalım hepsi kurtuluşa erdiler, hem bu dünyada hemde ahirette. Biz onlar gibi elbette olamayız ama Allah sizin başınıza sıkıntılar verdiyse sizi sevmediğinden değildir. Eğer öyle bişey olsaydı en sevdiği kullarının başına bunların gelmesine izin vermezdi değilmi? Ben mesela kötü bişey yaşadığım zaman benden daha zor durumda olan insanların hayatlarını düşünüyorum. Ve şükrediyorum. Son olarak sizden Asr suresi'nin anlamını okumanızı rica ediyorum. Zaten 3 ayetlik kısacık bi sure ama çok şey anlatıyor. Allah hayatınızı güzelliklerle donatsın inşÂllah selamete erdirsin

Üzüldüm bebek için kıyafet bez vs yardım gerekirse severek edebilirim
Kargoyu karsılayacak durumumuz yok yakın zamanda ev sahibi de evi basar çıkın diye çogu söz verenlerden de Bi sonuc alamadım belki siz farklısınızdır bilemiyorum ama iyi niyetiniz için teşekkür ederim doğuma kadar Bi iş fırsatı olmazsa yardımınızı severek kabul ederim Allah razı olsun

Nasıl hiçbir şeyin yok
Ac mısın acıkta mısın elin ayağın tutmuyor mu , gözlerin kulakların duymuyor mu nedir ??
İlla ev araba mı hayatta gurur duyulacak şey?
Akşama pişirecek birşey bulamayanlar var,
Başını sokacak evi olmayanlar
Parmagını kıpırtadacak gücü olmayanlar
Daha niceleri...

Bir insanın evinin arabasının cocugunun kocasının olması önemli değil. Zira ölürken bunların hiç birini götüremiyorsunuz
Arabanıza başkası biniyor, evinizde başkası oturuyor, cocugunuzun ayda yılda bir ziyaret ettiği biri oluyorsunuz ve koca da hayatına bakıyor. Bi düşünürseniz gurur vesilesi olarak saydıgınız şeylerin hiç biri aslında sizin degil.

Ailenize yardım edin, Sizden daha kötü olan kişilerle tanışın yardım edin. Gönüller kazanın mesela... Bence esas bunlar gurur kaynagı olmalı.

Al benden de o kadar.aynı kafadayız.herkez güle oynuya hayatını yaşıyo bütün kötü şeyler beni buluyo.

Bazen yaşadıklarımız ağır gelir. Altında kalıp eziliriz. Nasıl ki gücümüzün üzerinde ağırlığı yardımsız kaldırmıyorsak, zihnimizin kalbimizin gücünden fazla yorgunluk yoğunluk üzüntü sıkıntı tek başımıza üstesinden geleceğimiz durum değildir. Yardıma ihtiyacımız olur. İvedikle profesyonel yardım almanızı öneririm. Psikolojik destek olur psikiyatrist olur, ama muhakkak olmalı, hastalarınız için sağlık, sizin için de sabır ve kuvvet diliyorum...

Ben böyle hissettiğimde tek başıma kafamı dinlemek istiyorum. Mesela sevdiğim kahveyi içmek için bir kafeye gidiyorum, kitabımı okuyorum o sırada. Deniz kenarına gidiyorum kulaklıklarımı takıp. Kendimi dinlemek bana çok iyi geliyor. Akşam oturuyorum tatlı bi film açıp izliyorum. Yaşım senden küçük olmasına rağmen eminim senden çok daha ağır şeyler yaşamışımdır. Ama hiç öleyim de gideyim diye düşünmüyorum. Ev araba gurur duyulacak şeyler değil ki, mesela ben hala her şeye rağmen merhametli olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Böyle bir dünyada kalbim tamamen çamura batmadı diye, hala bir şeylere üzülüp sevinebiliyorum duygularım var diye gurur duyuyorum. Hiçbir şeyim yok diyorsun ama bunlar bence çok şey.

Böyle kötü dönemleri sevdiğin şeyleri yaparak atlatabilirsin ancak. Umarım bir an evvel çok mutlu ve huzurlu olursun.

Üzüldüm Allah yardımcınız olsun özelden yazışabilirmiyiz? Kabul ederseniz oğlumun küçük kıyafetlerinden yollamak istiyorum

Cok guzel aciklamissin Allah razi olsun

Ayrıntılı ultrasonu bazı devlet hastaneleri yapıyor,
İstanbul'da iseniz Zeynep Kamil hastanesinde yaptırabilirsiniz,
Çapa, Cerrahpaşa ve balta limanı hastanesi de yapıyor ama Cerrahpaşa 250 TL ücret alıyor, capa ücret alıyor mu bilmiyorum ,
Ben Zeynep Kamil hastanesinde ücretsiz yaptırdım ve çok kolay randevu aldım

Allah feraha cikarsin

Son düzenleme:
35 yaş nedir ki günümüzde ,çok genç bir yaş . Şimdiye kadar evinizin ya da arabanızın olmamasından dolayı üzüntünüz yersiz .Bircok insan daha çaresiz durumlarda yaşıyor .Bundan sonra olmayacağını nerden biliyorsunuz ? Daha çok gençsiniz , Sevdiğim ve çocuğum yok diyorsunuz , belki de olsaydı su ana kadar çocuğunuz çaresiz hasta olsaydı ya da esiniz çok kötü olsaydı belki hiç kaldıramazdınız . O yüzden iste Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez diyorlar. Dediğim gibi daha çok gençsiniz , her yeni bir gün yeni bir umut inancinizi sakın yitirmeyin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…