Öleceğim Heyecandan

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Yarın bir arkadaşla buluşacağım benim için özel biri. onun için nasıl biriyim bilmiyorum. Başka bir şehirden geldi iş için ve geldiği gün geldiğini haber verdi hatta yarın için onun işi ile alakalı bir ortama gireceğim ama o ısrarla görüşmek istedi ve hatta bana yardım edeceksin yarın dedi. ilk defa görüşeceğiz üstelik bu görüşme muhabbetimizin başladığından 5-6 gün sonra olacak. çok önceden tanışıklığımız vardı ama sohbet tarzındaydı. aynı piyasada çalışıyoruz. o x firmasında işveren konumunda bende y firmasında çalışan konumundayım.(homeoffice çalışıyorum) açıkçası ilk defa bir erkekle buluşmayacağım ama heyecan bastı beni. dün akşam ısrarla oraya kaçta geleceğimi sordu defalarca. kaçta ayrılacağımı oradan vs.
İşim özü heyecanlıyım kızlar ben ayy öleceğim heyecandan. nasıl davranacağım hiç bilmiyorum ayy bir pot kırarsam birşeyler gevezelik edersem yda utanır hiç konuşamazsam. el sıkışmak yerine yanaklarımdan öperse heralde ben o an iptal olurum

güncelleme :
Br an gordu beni uzaktaydı gözleri parladı resmen :)) hafta içi tekrar bekliyormuş
gözlerime gözlerime baktı hele birde resm çekilirken tekrar gel dedi o an kafami döndüm yüz yuzeyduk :))
işte hafta içi dha sakin nol bol mesajlasrz ddi elini belime atti resim çekilirken bayağı sarıldı yani
Gidiyorum ben diye gittim yanına yalnızdm gel öpeym dedi elimi sıktı yanagmdan öptü ve hafta içi goruselm dyr ısrarcı :))
ayy kitabını aldım imzaladı bana sabahvesen(tabi burası ismim ) tanışmanın mutluluğuyla yazdı :) utandm bir an gözlerime bakarken ama onun dışında hep knuştum :) ordan burdan konuştuk falan :)

Son düzenleme:
Hemen kaptirma; yeterli.. Bi de cok hevesli gorunmemek adina dikkatli ol..
yok kaptırmam kendimi de dha önceden de konuşmuştuk uğrayacaktım merhabalaşmak için şimdi ise çıkarız dışarı birşeyler içeriz diyor. işinin olduğu alanı yardımcılarına bırakacakmış biz birşeyler içecekmişiz. o fuar alanının kalabalığında :)

Hadi hayırlısı , olumlu haberlerini alırız inşallah , heyecan yapma , panik yapma , sakin ol .

Bu adamdan hoşlanıyor musun ?

bu sitede en çok severek okudum konularr
aşk ,flört konularııı
bir düşün şöyle yerinde kaç kadın olmak ister böyle duyguları hissetmek için
kıymetini bil duygularının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…