Ölecegimizi bile bile nasil yasiyoruz:( :(

Ateistler koskoca evrende bir parca toz olduklarini bilerek, hayatin cok kirilgan ve gecici oldugunu bilerek, guzel yasamayi hedeflerler. O yuzden hayata ve insanlara onlari bir an sonra goremeyeceklerini dusunur, insan veya hayvan, tum hayatin kiymetini cok iyi anlarlar.

O yuzdendir ki hayata cok duskun olurlar, iyi yasamak icin cok ugrasirlar.

Belki bu gorus acisi isine yarar diye soyledim.

Her canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Halbuki her canli hayati yasayacak da diyebilirdi.
Ama demedi. neden?
Seni korkutmak bazilarinin isine geliyor da ondan.
Korkak bir insan aptal bir insandir ve digerlerinin emrine amadedir.
Iste boyle.

Evet, her canlı ölümü tadacaktir..
Babamın mezar taşında yazılı olan ayet..hayvanlar bitkiler onlarda ölmüyor mu..bizde birgün toprak olacağız, Rabbim hayırlı sağlıklı omur versin aynı şekilde ölümünde hayırlısıni versin..
Ben korkmuyorum da eğer çocuklarım kendilerini kurtaramadan vadem biterse diye çok ama çok korkuyorum sadece onlar için

Olum yenecek bir sey degildir.
Tadilamaz.
Olum yok olmak demektir.

Canım benim herkesin inancına saygı goster lütfen.. İğrenç dediğin Kurani kerimin ayeti Rabbimizin kelamidir..saygı saygı

Off insanin hiç kafa yormamasi lazim yoksa düşünsene sonsuzluk var mesela insan detayli düşünse yaşa yaşa nereye kadar hiç ölüm yok orda hiç düşünmemeye çaliş hayatinin keyfini çikar

Resmen ayetle dalga geçmişsin ya aptal - iğrenç ne demwk ya kuran o biraz saygili olsan

öbür dünyada neden demediğini belki anlarsın ama iş işten geçmiş olur.

Siz de ateistin inancsizligina saygi gosterin.
Gosterir misiniz?
Hic sanmam.
Duymaya bile tahammulunuz yok.
Hc ama hic yok.
Benim, sana gosterebilecegim bi saygı olabilir mi bilemedim şimdi bir inancın yokki neye gostereyim..
Neyse, senin inancın( daha doğrusu inançsızlığın ) sana, benim inancım banadir

Benim, sana gosterebilecegim bi saygı olabilir mi bilemedim şimdi bir inancın yokki neye gostereyim..
Neyse, senin inancın( daha doğrusu inançsızlığın ) sana, benim inancım banadir

Kendi inancimdan bahsetmedim ki
Ben ATEISTlerin inancsizligina saygin var mi dedim.
Onlarin gorusunu paylastim.
Saygi konusunda iki yuzluluk oldugunu anlattim.

Ben bu dunyada insanlariolumle korkutanlarin isi tikirinda gidiyor diyorum siz ne diyorsunuz
kimse aptal değil. o yüzden ölümle korkutularak başkalarının işinin tıkırında gitmesine izin vermez. herkesin kendine göre inancı vardır ve buna saygı duymak zorundayız.
ayrıca biraz önceki yorumumda da şunu demek istedim anlamamışsınız.
siz yazmışsınız ki "Her canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Halbuki her canli hayati yasayacak da diyebilirdi." ben de buna karşılık "öbür dünyada neden demediğini belki anlarsın ama iş işten geçmiş olur." diyorum.

Kendi inancimdan bahsetmedim ki
Ben ATEISTlerin inancsizligina saygin var mi dedim.
Onlarin gorusunu paylastim.
Saygi konusunda iki yuzluluk oldugunu anlattim.
Sen inanmadigini belli ettin zaten..yan çizme..benide ilgilendirmez zaten ama inandigima kötü laf edersen niye sana saygı duyayim..ateistlerin birçoğu aslında kendini ateist sanan, satanistlerden oluşuyor buna ne diyorsun

Bu bir ayet bilmiyorum farkındamısın .

Son düzenleme:

eee tadacaaak bundan daha gerçek ne var bu dünya da.... herkez şu an yaşıyor zaten bunu söylemeye gerek yok kaldı ki bunu da söylüyor... iğrenç demen iğrenç bence ve cahilce... hepimiz ölecez sen de ölcen :)

kimler kimler öldü gitti de sanki hiç yaşamamışlar gibi bir izleri bilem kalmadı.... mezar taşından başka diyelim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…