Buaralar olum korkusu var bende cok kotuyum en cokda allah gecinden versin annem babam konusunda ben buyuuorum cocugum buyuyor diye sevinemiyorum cunku aklima annemle babam geliyo , peki onlar ,biz buyudukce onlarin zamani doluyormu allahim cok uzuluyorum yardim et bazen hayal kuruyorum kizim buyucek dugunu olcak cocugu olcak ins diye .peki anne babam bunlari gorebilecekmi? Toprak olucaz bigun inanabiliyormusunuz? Sevdiklerimiz,,,,aslinda hepimiz yasayan olu gibiyiz gibi geliyor bana cunku hepimiz birgun cenaze olucaz , hayata kendini cok kaptirinca insan bunlari alaya bile vurabiliyor kendinin birgun cenaze olucani hic dusunmuyor ,ya dogrusu dusunmemek tabi ama ben en cok da anne babami dusubuyorum engel olamiyorum bu dusunceye hep dua ediyorum rabbim uzun omur ver onlara diye , biriyle konusurken onun ölmüş goruntusunu goruyorum sanki herkezi o sekilde aklimdan muhakkak geciruyorum bana biseyler deyin nolur hic iyi degilim ve iyiki varsin kk ,,bir derdim var a slk konu aciyorum lutfen alaya almasiin kimse , bana iyi geliyor buraya icimi dokmek,
Yalniz kalma.Yedim zaten iyicie kafayi yalnizliktan bu hale geldim birazda
Canım benim herkesin inancına saygı goster lütfen.. İğrenç dediğin Kurani kerimin ayeti Rabbimizin kelamidir..saygı saygıHer canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Halbuki her canli hayati yasayacak da diyebilirdi.
Ama demedi. neden?
Seni korkutmak bazilarinin isine geliyor da ondan.
Korkak bir insan aptal bir insandir ve digerlerinin emrine amadedir.
Iste boyle.
Canım benim herkesin inancına saygı goster lütfen.. İğrenç dediğin Kurani kerimin ayeti Rabbimizin kelamidir..saygı saygı
Ölüm yok olmak değil aksine gecici dünya Aleminden uyanmaktırOlum yenecek bir sey degildir.
Tadilamaz.
Olum yok olmak demektir.
Resmen ayetle dalga geçmişsin ya aptal - iğrenç ne demwk ya kuran o biraz saygili olsanHer canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Ama demedi. neden?
Iste boyle.
öbür dünyada neden demediğini belki anlarsın ama iş işten geçmiş olur.Her canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Ama demedi. neden?
Iste boyle.
Benim, sana gosterebilecegim bi saygı olabilir mi bilemedim şimdi bir inancın yokki neye gostereyim..Siz de ateistin inancsizligina saygi gosterin.
Gosterir misiniz?
Hic sanmam.
Duymaya bile tahammulunuz yok.
Hc ama hic yok.
Benim, sana gosterebilecegim bi saygı olabilir mi bilemedim şimdi bir inancın yokki neye gostereyim..
Neyse, senin inancın( daha doğrusu inançsızlığın ) sana, benim inancım banadir
Ben bu dunyada insanlariolumle korkutanlarin isi tikirinda gidiyor diyorum siz ne diyorsunuzöbür dünyada neden demediğini belki anlarsın ama iş işten geçmiş olur.
kimse aptal değil. o yüzden ölümle korkutularak başkalarının işinin tıkırında gitmesine izin vermez. herkesin kendine göre inancı vardır ve buna saygı duymak zorundayız.Ben bu dunyada insanlariolumle korkutanlarin isi tikirinda gidiyor diyorum siz ne diyorsunuz
Sen inanmadigini belli ettin zaten..yan çizme..benide ilgilendirmez zaten ama inandigima kötü laf edersen niye sana saygı duyayim..ateistlerin birçoğu aslında kendini ateist sanan, satanistlerden oluşuyor buna ne diyorsunKendi inancimdan bahsetmedim ki
Ben ATEISTlerin inancsizligina saygin var mi dedim.
Onlarin gorusunu paylastim.
Saygi konusunda iki yuzluluk oldugunu anlattim.
Her canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Ama demedi. neden?
Iste boyle.
Her canli bir gun olumu tadacak kadar igrenc, tehdit edici korkutucu bir cumle yok.
Ama demedi. neden?
Iste boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?