ölelim mi ?

Biximde kiraya zam yaptı Yen'i ev sahibi 700'drn 1100'e çıktı üstelik iki oğlumda okula başladı biri anaokulu Bi ilkokul ne yapıcaz nasıl bu kışı geçiricez kara kara düşünüyorum bende eşime dedim ki sabah evden iş yapayım ufak tefek masrafları karşılarım en azından bakalım şu KPSS geçsin bende bişeyler yapıcam

Hangi şehirdesin canım bizimki de biranda çok fazla zam istedi kiraya

ben Konyada yım kızlar az önce sahibinden .com a yine baktım ve kiralar 650 tl den başlıyor toki de üstelik

ne desem ki bilemedim.. keske yardimci olabilsem.. daha uygun bir sehirde yasama sansiniz yok mu?guzel seylere odaklanin.. en azindan bir yavrunuz var. 140 m2 evde oturuyorum ama cocuk sesi eksik..

ne desem ki bilemedim.. keske yardimci olabilsem.. daha uygun bir sehirde yasama sansiniz yok mu?guzel seylere odaklanin.. en azindan bir yavrunuz var. 140 m2 evde oturuyorum ama cocuk sesi eksik..
Rabbim sizede nasip etsin insallah üzülmeyin vakti zamani var demek ki

Rabbim yardimcimiz olsun hayat cok pahali az once markete gittim 3 4 parca sey 35 tl tuttu almasan da olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…