Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi azimli anne
-
2009 en son 2010 gibi işte bu yılda aldılar iş yerini kurduklarında 3 ay ödemesiz kredi çekmişlerevleri ne zaman almıştı kv niz şimdi satılık evlerde çok pahalı
benim ev sahibimin 3 binası var 1 inci katı 1+1 oldugu halde suriyeli 1 aileye 650 tl ye vermiş ve evde 15 kişi yaşıyorlar adamın 2 karısı var ve ev sahibim her ay 2 3 gün önceden ya kirayı şimdi getirin yada çıkın diye eziyet ediyorbelki taşa tutulacağım bazı ev sahipleri insafsız evet ama kimse zorlukla aldığı evi rayiç bedel altında kiraya vermek ve sorunla uğraşmak istemiyor bir sürü sıkıntı da çabası ben geciceğim evime kirayı ödemiyor çıkmıyorda mahkemesi vs bir sürü masraf evide kırıp dökmüş empati kurmak ve durumu ayarlamak lazım
çünkü insanlarda kiraya verdikleri evi zor kazanarak alıyor ve bazısı o para ya geçiniyor biz mesela o işi evden çıkmıyor kira ödemiyor biz evimiz için ödüyoruz
nasıl gezeceksin ki geçen oglan çok agşladı kuzeninden duymuş dışarda yiyelim diye bi lokantaya girdik ve 60 tl verdik dışarda gezdiğimizde aldıgımız ufak tefek abur cubur vs yi saymıyorum bileAllahım yardımcısı olsun inşallah ama ben bi durumdayken icimden gezmek bile gelmiyor, çünkü gezmek bile parayla oluyor
Güzel söylüyorsunuz ama bi yerde istediğimiz kadar uğraşsakta Allahu tealanin insana yürü ya kulum demesi gerekiyor, çünkü bu maddiyat konusu gerçekten Allahın istemesiyle oluyor,, ne demiş Rabbim ilmi isteyene mali ise istediğime veririm, tabi boyle düşünüp de insanin kendisini koyvermemesi lazimkv nin şu an durumu iyi ama bir dönem temizlikcilik yapmış ve toptan ürün alarak kadın günlerinde satmış
onlarla bir evini almış
sonra eşim onlara bir yer açtı emekli maaşlarından da ikinci evi aldılar şimdi eşimin açtığı yerde durumları iyi
gün doğmadan neler doğar yeter ki azim olsun derim
benim anneannem de 2011 de almıştı 2+1 90000 tlye şimdi satmak istese 120000 tlye rahatlıkla satar2009 en son 2010 gibi işte bu yılda aldılar iş yerini kurduklarında 3 ay ödemesiz kredi çekmişler
ama hepsi çalışıyor orda zor bıraz ama
o oldukca insafsızmış canım bazısı cidden kan emici allah kiracının da anlayışlıyısı ev sahibininde anlayışlısını versinbenim ev sahibimin 3 binası var 1 inci katı 1+1 oldugu halde suriyeli 1 aileye 650 tl ye vermiş ve evde 15 kişi yaşıyorlar adamın 2 karısı var ve ev sahibim her ay 2 3 gün önceden ya kirayı şimdi getirin yada çıkın diye eziyet ediyor
evet koyvermemek lazımGüzel söylüyorsunuz ama bi yerde istediğimiz kadar uğraşsakta Allahu tealanin insana yürü ya kulum demesi gerekiyor, çünkü bu maddiyat konusu gerçekten Allahın istemesiyle oluyor,, ne demiş Rabbim ilmi isteyene mali ise istediğime veririm, tabi boyle düşünüp de insanin kendisini koyvermemesi lazim
inşallah Rabbim hayırlıysa versino oldukca insafsızmış canım bazısı cidden kan emici allah kiracının da anlayışlıyısı ev sahibininde anlayışlısını versin
işte allah bunların eline düşürmesin diye sen de güzel bir iş bulur iyi bir ev sahibi olursun inşallah canım
şu durumları bir atlatta sende ev sahibi olursun inş
işte çocuk + egitim durumu+ saglık sorunu oldumu her işe de gözü kapalı evet diyemiyorsun malesefCati katini bilirim . Bu sartlari duzeltmen icin uzgunum ama bi an once calisman gerek. Umarim esinin annesi ya da annen cocuguna bakabilir.
Kirayı ödememe gibi bir durum olamaz ben kira parasıyla gecinenlerden bahsetmiyorum zaten ama adamın 10 tane evi var biliyorsun kira zamanın dan önce kapıya geliyor boyle saygısızlık olur mubelki taşa tutulacağım bazı ev sahipleri insafsız evet ama kimse zorlukla aldığı evi rayiç bedel altında kiraya vermek ve sorunla uğraşmak istemiyor bir sürü sıkıntı da çabası ben geciceğim evime kirayı ödemiyor çıkmıyorda mahkemesi vs bir sürü masraf evide kırıp dökmüş empati kurmak ve durumu ayarlamak lazım
çünkü insanlarda kiraya verdikleri evi zor kazanarak alıyor ve bazısı o para ya geçiniyor biz mesela o işi evden çıkmıyor kira ödemiyor biz evimiz için ödüyoruz
işte çocuk + egitim durumu+ saglık sorunu oldumu her işe de gözü kapalı evet diyemiyorsun malesef
bi ev bulduk gibi bakalım nasıl olacak bilmiyorumSaglikta onemli ama cati kati da zordur. Isinsa dahi sagliniz etkilenir. Kucuk olsun ama orta kat olsun en azindan.
Allah o tür insanlara muhtaç etmesinKirayı ödememe gibi bir durum olamaz ben kira parasıyla gecinenlerden bahsetmiyorum zaten ama adamın 10 tane evi var biliyorsun kira zamanın dan önce kapıya geliyor boyle saygısızlık olur mu
sagolun inan ın çok zor iş bulmak da öyle kolay degil kiŞu adaletsizlik insanı isyan ettiriyor.
Devlet adam gibi herkese yardim sağlasa kimse zor durumda kalmasa keske.
Ama ütopik bir şey üzerine fazla yazmicam.
Allah kolaylık versin.
Bence 2+1 ev daha mantıklı. 450 doğalgaz faturası verip rutubet içinde yaşayacağınıza 200 tl fazladan kira vermek ve rahat bir evde yaşamak daha sağlıklı.
Oğlunuzu kreşe verip sizde bir işe girseniz belki daha iyi olur her sey? Hoş burdan söylemesi çok basit oluyor.
Hemen ise gir, kreşe ver, evden bir şeyler yap sat demek.. kimse içine girmeden bilemiyor.
Umarım halledersiniz.
Büyük ev daha iyi bir fikir.
iyide çocuguma bakmayı kabul eden yok malesefEsine destek olmalisin yazik adam tek basina ev gecindirmeye calisiyor ve emin ol sizin o evde uzgun ve zorluk icinde yasadiginizi gordukce kahroluyor kendini eksik hissediyordur..
Ekmek aslanin agzinda cnm ama en basiti bi konfeksiyonda, lokantada vs bu tip yerlerde calisabilirsin..Her yere basvur cv birak.. Esine destek olman o zoeluklari omzundan alip yardimci olmaya calisman o kadar guzel bi duygu ki.. Eve sende ekmek getireceksin bundan daha hos birsey olamaz..
Bende calisiyorum cocugum oldugunda da calisacagim ve cocuguma annem, kayinvalidem yada bi akrabam bakacak..
Kadin demek cocuk bakmak yada yrmek yapmak olmamali
Kadin esine dedtek olmali, sikintisinda ona elinden geldigi kadar yardim etmeli.. Simdi sen asgari ucretle bi yerde calisiyor olsaydin bebegin de daha guzel sartlarda buyuyecekti herseyi gectim bebegin icin calisma hayatina atilmalisin bak gor o zaman hersey nasil duzelecek
Rabbim yardimciniz olsun ins en yakin zamanda isini ve evini duzene sokarsin
umarım hayat akıp gidiyor insan yaşamak istiyor biraz da en azından ayagını uzatıp faturayı düşünmeden çayını içmek istiyorCok üzüldüm halinize. Icim acidi. Esimle ikimiz de kadrolu iste ortalama maaslar aliyoruz, cocuk da yok, her marketten cikista ikimizinde aklindan ayni sey geciyor: insanlar bu sartlarda asgari ucretle ya da tek maasla nasil cocuk okutup büyütüyor deyip gozlerimiz doluyor inanin. Gecim zor, sadece kira degil, insanca yasayabilmek icin hersey cok pahali. Umarim en kisa surede bir çözüm bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?