Ölen çoçukluğumun zaferi !!

Ne toplum olarak ne de din sahibi insanlar olarak insan olmayı beceremedik. Ot gibi yaşayıp heveslerimizin peşinde koşuyoruz en azından çoğu kişi böyle. Çocukluğu çalınan bir kız koca bir kadın oluyor ama büyümüyor. İyi ki ölüm var. İyi ki ilahi adalet var. Herkesten daha güçlüsün sen. Lütfen yılma. Onların yaptığı kötülükler seni bulmuş ama sen değil onlar kötü. Kalbin hep mutlu umutu kalsın.

Allah belalarini versin hepsinin teker teker teker. Kopek gibi surunsunler. Ölup kurtulmasinlar.
Allahim sana kolayluk versin bundan snra ayagina tas degdirmesin insallah be kuzum.
Su an kac yasindasn? Hala ne evlenmesi öldurmesi? Ne istiyorlar hala senden?

Allah bin türlü belalarini versin gün yüzü goremesinler bidaha ins.cok üzüldüm sizin icin malesef bu sapiklardan cok var ülkemizde allah korusun cocuklarimizi bu şeytanlar dan allah sizinde unutmaniza ve yeni bir hayat kurmaniza yardimci olsun. bundan sonra belki yurtdisina gidip orada bir hayat kursaniz belki daha iyi hissedersiniz cok zor cok umarim bundan sonra hersey gönlünce olsun

Devletimizin son kazığı siyaset konuşmak istemiyorum ama tecavüzcüsüyle evlenene ceza yok oyüzden sıraya girdiler,vazgeçirmeye çalışıyorlar akılları sıra ama anlamıyolar ki bu bir kamu davası hiç kimse müdahale edemez! Ve buyüzden öldürülmek istiyorum şuan hepsi peşimde ama korkmuyorum devlet buyüzden 10 yıl daha vermiş zaten. Hayat güzel yaşıyorum..

Kimden kaçacağım insanın düşmanı bile kaliteli olmalı kendi boklarında boğulabilirler korkmuyorum hiçbirinden bi canım var elbet öleceğim birgün..

Nasil yani??? Evlenene? Bunu bilmiyordum ben. Gebersinler itler hapislerde curusunler. Peki sana su an sahip cikan kim var? O serefsizlerle ayni sehirdemisiniz?

Allah'ım affetsin beni ama ne zaman bebeklerle çocuklarla ilgili bir taciz tecavüz haberi görsem aklımdan tam da bu geçiyor... inancım sarsılıyor.

Çok çok çok üzüldüm boğazım düğümlendi...

Arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum. Fakat bizlerin kalbine bı nebze merhamet koyan Allah'ın ne kadar merhamet sahibi olduğuna aklımız hiç erer mi?

Bu dünya imtihan dünyası. Kimimiz hafif kimimiz ağır imtihanlar veriyoruz. Zaten önemli olan da isyan etmemek ki imtihanı gecebilelim. Bunun bilincinde olursak aklımıza bu tür vesveseler gelmez inşallah .

Yazmak ne kadar zor ben biliyorum .
Eskiden böyle platformlarda , sosyal medyada ağzını bile açamazdı insan.
Ya trollükle suçlanırdı ya da başka başka şeyler.
Ben utanmıyorum , utanılacak hiçbirşey yapmadım .
Çocuk bedenine ilgi duyan
Ona zorla sahip olma hakkı olduğunu düşünen uçkuru gevşekler utansın .
Benim ömrümün 8 , 9 yılını aldılar o heriften
Benim ömrüm ve yaşadıklarım 8 , 9 yıl eder mi acaba ?

Ah beeeeee nasıl cızz etti içim okurken...
Size inanan bir anne varmış cok şükür bazılarına anneleri de inanmiyor.
Böylelerini koyacaksin meydana baglayacaksin üzerine de suçunu yazacaksin her gelen etinden bir parça kesecek her gelen bir taş atacak... topluma örnek teşkil edecek baska türlü bunlar yola gelmez hadımlikta care değil herkesin gözü önünde parca parca öldüreceksin ki kimse bi daha cesaret edemesin. Hapishanede benim senin verginle besleniyorlar şeref yoksunları.
Seni çocukluğundan kadınlığından ve insanlığından öperim dilerim bunda sonra hic ama hic dert görmezsin hep sevilir ve seversin... rabbim yar ve yardimcin olsun güzel kardeşim benim...

Peşini bırakmayıp sonuç alana kadar devam ettiğiniz için tebrim ederim. Bu da bir örnek olarak kalacak. Kadının gücü neler yaptırıyor.
Keşke cezalar da yeterince caydırıcı olabilse. Zihniyetin kökten değişmesi lazım. Annenin arkanda olması sana inanması seni zaten 1 adım önde gösteriyor.

Ayrıntılarını okumadım, hiç dayanamıyorum böyle şeylere çünkü. İşim gereği çocuklarla çalışıyorum ve aklım çıkıyor onlara..
sana tek söylemek istediğim Allah yardımcın olsun, inşallah çoook mutlu olursun bundan sonraki hayatında..

Simdi kac yasindasiniz ki evlenmek icin siraya girdiler olay 5 yasinda oldu ise dava kac sene surdu ben bu kisimlari anlamadim
Bende detayların bukadar merak edilmesine şaşırdım vermek istediğim mesajı anlayın yeter sevgiler

Yalniz bu kanun 12 yasindan buyuk kizlar tecavuz degil riza ile olan iliskiler icin. -her ne kadar bunu da tasvip etmesem de-
5 yasinda bi cocukken tecavuz eden biri icin gecerli olabilecegini nasil dusunmusler.
Cocuk tecavuzculeri icin 25-30 yil da az
Omur boyu hapiste kalmalilar.
Allah gani gani belalarini verir insallah.
Size de ferahliklar dilerim

Anneler akraba dahi olsa çocuklarını kimseye yatılı göndermemeli ve gözlerinin önünden ayırmamalılar..umarım anne olanlar bu mesajıda almıştır..

Bundan sonrası sizin için güzellikler getirsin..sizi seviyor ve kucaklıyorum

Allah belalarını versin...
İdam kararı çıksa da bu suçları işleyenler gözümüzün önünde asılsa inan çok zevk alırım bundan...

İşte sadece bu sebeplerle kız çocuklarını çok sevmeme rağmen inşallah kızım olmaz diyorum çünkü korkuyorum...
Belki yanlış düşünüyorum ama gerçekten korkuyorum...

Eski nesilin bir an önce yok olmasını teker teker toprağa girmesini istiyorum ! Yeni nesil anne ve babaları daha bilinçli bu konuda... Umarım biz ve bizim gibiler çok güzel evlatlar yetiştirecek. Kadına et parçası olarak bakmayan erkekler. Erkekleri de " kral" gibi görmeyen kadınlar yetişecek inşaallah ben umutluyum ! Size de çok geçmiş olsun her ne kadar geçmemiş olsa da... Allah'ım böyle zihniyete sahip insancıkları bir an önce cehennemine koysun !

İçim acıdı yaşadıklarına yanında olup destek olmayı çok isterdim , umarım hapse giren kişiler Özgecanın sapığının yaşadıklarını yaşarlar .

Biz kadınlara bu ülkede çok İş düşüyor ister kabul edin ister etmeyin , eğer biz kadınlar bu olaylarda birleşip sesimizin yükseltmediğimiz sürece bu kanunların değiştirilmesi gerektiğini ve kendi haklarımızı savunmadığımız sürece bizler daha çok cinsel obje et parçası olarak damga yeriz . Bizler bir insan olduğumuzu kadının sadece cinsellik için et parçası olmadığımızı ve bu tip çocuk ve kadın tecavüzlerinde birlik olmadığımız sürece bu pis şeyleri yaşamaya devam edicez . Bu ülke din adı altında şeriat istekleri ve küçücük kız çocukları çarşafa sokulup cinsel obje gibi gösterildiği sürece bu olaylar bitmeyecek sadece bizler bu olaylara alışacağız tıpkı şehit haberlerine alıştırılduğımuz gibi .

KAZEN , özür dilerim çok öfkelendim , burada belki bunları yazmamam gerekiyor ama biz kadınlar haklarımıza sahip çıkmak zorundayız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…