- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Rica ederimBiz kadınlar gelecek nesili şekilendirecek olanlarız sesim duyulsun istedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Devletimizin son kazığı siyaset konuşmak istemiyorum ama tecavüzcüsüyle evlenene ceza yok oyüzden sıraya girdiler,vazgeçirmeye çalışıyorlar akılları sıra ama anlamıyolar ki bu bir kamu davası hiç kimse müdahale edemez! Ve buyüzden öldürülmek istiyorum şuan hepsi peşimde ama korkmuyorum devlet buyüzden 10 yıl daha vermiş zaten. Hayat güzel yaşıyorum..Allah belalarini versin hepsinin teker teker teker. Kopek gibi surunsunler. Ölup kurtulmasinlar.
Allahim sana kolayluk versin bundan snra ayagina tas degdirmesin insallah be kuzum.
Su an kac yasindasn? Hala ne evlenmesi öldurmesi? Ne istiyorlar hala senden?
Kimden kaçacağım insanın düşmanı bile kaliteli olmalı kendi boklarında boğulabilirler korkmuyorum hiçbirinden bi canım var elbet öleceğim birgün..Allah bin türlü belalarini versin gün yüzü goremesinler bidaha ins.cok üzüldüm sizin icin malesef bu sapiklardan cok var ülkemizde allah korusun cocuklarimizi bu şeytanlar dan allah sizinde unutmaniza ve yeni bir hayat kurmaniza yardimci olsun. bundan sonra belki yurtdisina gidip orada bir hayat kursaniz belki daha iyi hissedersiniz cok zor cok umarim bundan sonra hersey gönlünce olsun
Devletimizin son kazığı siyaset konuşmak istemiyorum ama tecavüzcüsüyle evlenene ceza yok oyüzden sıraya girdiler,vazgeçirmeye çalışıyorlar akılları sıra ama anlamıyolar ki bu bir kamu davası hiç kimse müdahale edemez! Ve buyüzden öldürülmek istiyorum şuan hepsi peşimde ama korkmuyorum devlet buyüzden 10 yıl daha vermiş zaten. Hayat güzel yaşıyorum..
Hadım.. Ben diyim.. Hadım edeceksin.. Sümbül ağa gibi dolaştırcaksın ortalıkta... Bir de kesip ağzına tıkmak...!!! Ya bir çocuğa karşı hissedilen şefkatten başka ne olabilir.. Bazen diyorum ki Allahım varsın tamam ve şah damarmızdan da yakınsın tamam amaaa bu çocuklar bunları yaşarken tam olarak nerdeydin? Diye isyan edesi geliyor insanın... Günah ya günah... Şimdi bu şetefsizlerin aldığı nefes, içtiği su, yediği ekmek ödül onlara..!
Allah'ım affetsin beni ama ne zaman bebeklerle çocuklarla ilgili bir taciz tecavüz haberi görsem aklımdan tam da bu geçiyor... inancım sarsılıyor.
Çok çok çok üzüldüm boğazım düğümlendi...
Bende detayların bukadar merak edilmesine şaşırdım vermek istediğim mesajı anlayın yeter sevgilerSimdi kac yasindasiniz ki evlenmek icin siraya girdiler olay 5 yasinda oldu ise dava kac sene surdu ben bu kisimlari anlamadim
Yalniz bu kanun 12 yasindan buyuk kizlar tecavuz degil riza ile olan iliskiler icin. -her ne kadar bunu da tasvip etmesem de-Devletimizin son kazığı siyaset konuşmak istemiyorum ama tecavüzcüsüyle evlenene ceza yok oyüzden sıraya girdiler,vazgeçirmeye çalışıyorlar akılları sıra ama anlamıyolar ki bu bir kamu davası hiç kimse müdahale edemez! Ve buyüzden öldürülmek istiyorum şuan hepsi peşimde ama korkmuyorum devlet buyüzden 10 yıl daha vermiş zaten. Hayat güzel yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?