- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
Allah razı olsun ablanızın mekanı cennet olsun inşallahAllah cennette kavuştursun canım çok zor çok ben de ablamı kaybettim 2 yıl oldu hala ağlıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ablanızın mekanı cennet olsun inşallahAllah cennette kavuştursun canım çok zor çok ben de ablamı kaybettim 2 yıl oldu hala ağlıyorum
Allah rahmet eylesin inşallah amin henüz şokta olabilirsin gerçeklerle yüzyüze tek başına kalırsan algılarsın bu acıyla beraber eşinin yokluğunu da esasen görmek istememende senin doğal hakkın sonuçta nasıl bir durumda olduğunu ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin ve belki göreceğin son görüntü seni bir ömür boyu rahatsızda edecekti sen içinden ne hissetmişsen onu o an öyle olması doğruydu bencede pişman olacağını sanmıyorum onu eski yaşarken ki iyi haliyle hatırlaman seni bir nebze daha rahatlatır diye düşünüyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin canım1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Başınız sağolsun eşinizin mekanı cennet olsun çok normal hissettikleriniz1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Sagolun sizin de basiniz sağolsun ani olması çok kötüBaşınız sağolsun bende babamı kaybettim genç ve saglikliydi çok ani oldu yaşlılığıni goremicem saçının beyazladigini goremicem gündüzleri bir şekilde zaman geçiyor ama gece olupta kendinle başbaşa kalıyorsun ya o kadar zor ki.. allahim size de bana da tüm geride kalanlara sabır versin. Ben babamı gördüm hatta hiç gözümü ayırmak istemedim ama zorla kapattılar ölüye dokunamam derken onu öyle bi öptüm ki.. bunu sende yapsaydin diyerek söylemiyorum sen onu görsen de gormesen de o artık yok buna alisacaksin çok gaddarca bi cümle ama bana da çok söylüyorlar alışmak istemesem de kacamiyoruz bu durumdan giden geri gelmiyor..
Sagolun Allah razı olsun fotoğraflara videolara bakmadığım zaman sanki hiçbir şey olmamış gibi hissediyorum son gönderdiği fotoğrafa bakarken nefesim kesiliyor sanki. O fotoğrafı çeken kişi yarim saat sonra onu bizden ayırdıAllah rahmet eylesin inşallah amin henüz şokta olabilirsin gerçeklerle yüzyüze tek başına kalırsan algılarsın bu acıyla beraber eşinin yokluğunu da esasen görmek istememende senin doğal hakkın sonuçta nasıl bir durumda olduğunu ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin ve belki göreceğin son görüntü seni bir ömür boyu rahatsızda edecekti sen içinden ne hissetmişsen onu o an öyle olması doğruydu bencede pişman olacağını sanmıyorum onu eski yaşarken ki iyi haliyle hatırlaman seni bir nebze daha rahatlatır diye düşünüyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin canım
1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Başınız sağolsun ben de bu sebeple bakmak istemedim çünkü ben onu en son oyle birakmamistim o halini gormeye dayanamazdimBen babamı kaybettim. Bakmak istemedim yüzüne. Aklımda artık o haliyle kalır diye. Eski anılardaki halini hatırlamak istedim. 4 sene geçti. Neden bakamadım diye pişman olmadım.