• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Ah canım benim :KK43: Bitsinler bu pislikler yeter artık. Okumaya bile dayanamıyorum. Çok geçmiş olsun. Destek almaya devam et. Kızına yansıtma yaşadıklarını..
Çok teşekkür ederim canım yok kızıma yansitmiuorum da ,durum da ortada evimizin içinde bile koruyamiycaz artık. kızıma cep telefonu uzun bir süre almam diycem o da lazım. .

allah bunların belasını versin bin kere
eksisozluk bugün bişey yapmış chat sitelerine girip 13 yaşında bir kız gibi tanıtmışlar kendilerini ve ne iğrenç mesajlar gelmiş okudum ve hayattan soğudum
Ailesiyle çatışan yaş grubu var mesela ergenlik dönemindekler aile sinirlendim böyle adi insanlara kanıp terk edip başına gelmeyen kalmıyor ..eksi sözlük de bir örnegi vermiş mallar nefes alan birini görünce hemen başlıyorlar sapikliga malesef inanan kuzular ne fazla:KK43:

Bu aralar o adi herifi rüyamda göruyorum...neden bilmiyorum ama hüzünluyum ....dun terapi dönemi yazdıklarımı okudum gözlerimden yaşlar süzüldu... neler yazmışım neler düşünmüşum çok şükür bugüne tabiki ama hüzünlüyum işte.

Bende arkadaşımla dışarıda oynarken başıma benzeri gelmişti..Ama annem yıllarca hep yüzüme vurdu...Öbür tarafta nasılsa görecek şerefsiz herifler!!!!
Ah anneler keşke insalar bize ailen inanmadıştan sonra kim inanır kim destekler ...Geçmiş olsun.

Emin ol yaşadığın benim yaşadığımın yanında küçücük bi olay
Konun bana hatirlatti zaten kötü bir dönemden geçiyorum birde bu geldi aklıma
Senin için soğumuş bende soğumasını bekliyorum Allah büyüktür

Terapi kesinlikle çok iyi geldi çok şükür geçmiş acıdır malesef ...ne olursa olsun unutulmuyor hafifliyor sadece bir zamanlar sokağa çıkmaya korkardım takip ediliyorum zannederdim .umarım sende iyi olursun.

Terapi kesinlikle çok iyi geldi çok şükür geçmiş acıdır malesef ...ne olursa olsun unutulmuyor hafifliyor sadece bir zamanlar sokağa çıkmaya korkardım takip ediliyorum zannederdim .umarım sende iyi olursun.
Ben her düğünde,ölümde,kalabalıkta bu adamın suratını görüyorum beni neden hiç aramiyorsun diye triplerini çekiyorum
Yakın akrabam çok yakın

Ya çok ilkel olacak belki ama birkaç adam ayarlayıp şöyle eşek Sudan gelinceye kadar dövdürsen mi, için soğurdu biraz hiç değilse

pislik herif , adi şerefsiz, Allah bin türlü belasını versin böylelerinin

2 yıl önce yine burda okumuştum
Konu sahibi 5 yaşlarındayken öz dayısının tecavüzüne uğramıştı, 1-2 yıl.
Ben okudum kendime gelemedim , bu insanları bir ömür bu yüke mahkum eden bu canavar pisliklerin Allah cezasını versin inşallah

Aklım almıyor , çocuklara yapılan bu kötülüğü düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum

Teyzemin eşi ben uyurken elle taciz etti hissettim ama uyanip sen ne yapiyorsun diyemedim 13 yasindaydim 55 falan yasindaydi.hala bnm icin travmadir.arkadasin dedigi gibi abime,babama bile sarilamam.herkesle belli bir mesafem vardir...ben unutup ahirette hesaplaşmayi sectim ama çekmeden ölneyeceğinden eminim...bu arada anneme ve bi kac akrabamiza anlattim ama aileden olunca ses cikmadi yada inanmadilar ne diyeyim.

Şu sapık ruhlular da ya akraba sıfatı ya da komşu sıfatı altında toplanıyor ne hikmetse!Pislikler ya!Bu konuyu açan Kozlenmis patates Kozlenmis patates ve konuya yazan diğer üyelerimiz için çok üzüldüm atlatabilirsiniz inşallah.Bunu sizlere yaşatanlar çok pişkin insanlar ne bir vicdan azabı ne bir pişmanlık.Allahından bulsun pislik mahlukatlar...

Allah bin türlü belasını versin lanet pislik ....Benim bulunduğum yere gelme seni rezil ederim de...

Suratina tukur piskin herifin utanmaz arlanmaz kopek birde gelip konusuyormu

Ya çok ilkel olacak belki ama birkaç adam ayarlayıp şöyle eşek Sudan gelinceye kadar dövdürsen mi, için soğurdu biraz hiç değilse

pislik herif , adi şerefsiz, Allah bin türlü belasını versin böylelerinin
Dediğim gibi çok yakın akrabam salağa yatıyoruz bende oda hiç olmamis gibi elini öpmek zorunda kalıyorum bazen en çok koyan o

Dediğim gibi çok yakın akrabam salağa yatıyoruz bende oda hiç olmamis gibi elini öpmek zorunda kalıyorum bazen en çok koyan o
Görüşmeyin siz de dicem de ya amcanız ya dayınız ya enişteniz yani.Hep görüşmek zorunda mısınız ki?Adam çok pişkin pislik ya.Görüşmemeye baksanız keşke hep hatırlarsınız tabii allahın belası herif...

Görüşmeyin siz de dicem de ya amcanız ya dayınız ya enişteniz yani.Hep görüşmek zorunda mısınız ki?Adam çok pişkin pislik ya.Görüşmemeye baksanız keşke hep hatırlarsınız tabii allahın belası herif...

Öpme. Ne olursa olsun öpme. Siratina bakip selam verme. Etraftan soran olursa farkinda degilim dersin. O pislik zaten sormaz

Umarim ölür diyecem cocugu vardir. Cocugu yoksa ölsün de siz de rahat edin. Onun ki salaga yatmak degil piskinlik
Sürekli gorusmuyorum farklı şehirlerdeyiz
3 kucuk çocuğu var mutsuz evliliği ve metresi
Burda anlatsam travma yaşatır çoğu insan kaldiramaz hiç girmek istemiyorum o yüzden 21 yaşından sonra itiraf edebildim kendime o yaşıma kadar öyle birşey yaşanmadı diye kandırdım durdum kendimi ama yaşandi işte çok küçükte değildim 12-13 yaslarindaydim tek istegim bunu eşime anlatmak ama anlatamam buyuk olay çıkar
Belki o herif ölünce anlatırım bilmiyorum

Teyzemin eşi ben uyurken elle taciz etti hissettim ama uyanip sen ne yapiyorsun diyemedim 13 yasindaydim 55 falan yasindaydi.hala bnm icin travmadir.arkadasin dedigi gibi abime,babama bile sarilamam.herkesle belli bir mesafem vardir...ben unutup ahirette hesaplaşmayi sectim ama çekmeden ölneyeceğinden eminim...bu arada anneme ve bi kac akrabamiza anlattim ama aileden olunca ses cikmadi yada inanmadilar ne diyeyim.
Ben de hesabını diğer tarafa bıraktım Çocukluğumun içine eden hayvan yasayamadigim nice güzel şeyin hesabını verecek bana hesap günü. ... Sana da geçmiş olsun aileden olunca ses çıkarılmaması çok kötü .

Back
X