• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Sürekli gorusmuyorum farklı şehirlerdeyiz
3 kucuk çocuğu var mutsuz evliliği ve metresi
Burda anlatsam travma yaşatır çoğu insan kaldiramaz hiç girmek istemiyorum o yüzden 21 yaşından sonra itiraf edebildim kendime o yaşıma kadar öyle birşey yaşanmadı diye kandırdım durdum kendimi ama yaşandi işte çok küçükte değildim 12-13 yaslarindaydim tek istegim bunu eşime anlatmak ama anlatamam buyuk olay çıkar
Belki o herif ölünce anlatırım bilmiyorum
Soyu tukensin böyle serefsizlerin..Esine anlatma şimdilik ölünce anca ...

Şu sapık ruhlular da ya akraba sıfatı ya da komşu sıfatı altında toplanıyor ne hikmetse!Pislikler ya!Bu konuyu açan Kozlenmis patates Kozlenmis patates ve konuya yazan diğer üyelerimiz için çok üzüldüm atlatabilirsiniz inşallah.Bunu sizlere yaşatanlar çok pişkin insanlar ne bir vicdan azabı ne bir pişmanlık.Allahından bulsun pislik mahlukatlar...
Sağol Canim tam atlattim diyemem ama en azindan toplu tasima araclarina binebiliyorum kimse beni kacirmaya yeltenmiyor ben oyle dusunurdum. .

Burda anlatsam travma yaşatır çoğu insan kaldiramaz hiç girmek istemiyorum o yüzden 21 yaşından sonra itiraf edebildim kendime o yaşıma kadar öyle birşey yaşanmadı diye kandırdım durdum kendimi ama yaşandi işte çok küçükte değildim 12-13 yaslarindaydim tek istegim bunu eşime anlatmak ama anlatamam buyuk olay çıkar
Of Allah yardımcın olsun

Canim ya cok zor bir durum. O pislik kac yaisndaydi o zaman oda kucukmuydu buyukmuydu gerci onemi yok ama gorusme zorunlulugu cok kotu olmus.
Esine anlatma bence canim adamin siniri atar basini belaya sokmasi o pislik yuzunden

Tabiki tum erkekler öyle değil. ...ç.kleri beyniyle yer degistirenler bunlar... allah büyük mazlumunun ahi indirir sahi diye bosuna dememisler..

cok gecmis olsun. bende cok korkuyorum. bu haberlerden falanda cok etkilendim.

hatta bir kere cok kalabalikti otobus. kapidan ilerleyemedik bile..binmek zorundaydik. yasli bir amca vardi. cocukla bana yer vermedi ama cocugu kucagina aldi. guvenemedim bende aldim hemen kucagindan. istemez aglar dedim. cocuk baya bir sure ayakta durdu kucagima gelmek istedi alamadim. kimseye guvenilmiyor haklisin.

bende çocukken birsey yasamistim. ben hatırlıyorum. belki de anlatilanlarla sekillenmistir hatirladigim. 5 yaslarinda falandim. bir arkadaşımla bakkala gittik. oturdugumuz yerde bos bir insaatta 2 cocuk beni yatirmisti. insaata nasil girdik hatirlamiyorum. arkadasim kacmis. ailemede haber vermemis. cocuklarda cok büyük degil en fazla 10 yasindadir belki 8. benim popomu acmislar. o andan sonrasını hatirliyorum. biri tuttu ve otekine hadi dedi. hep bu kadarini hatirladim. arkadasimlada terliklerimizi degismistik. birakin beni arkadasima terligini vercem diyerek ellerinden kurtulmaya calisiyordum.

neyseki annem cigliklarimi duymus yetisti. cocuklarin ailesine de cok kizdi. annem olayı baskalarina anlatirken baskasi dedigim, aksam amcam ve babama anlatirken, cok utandigimi hatirliyorum.

Çok yakın akrabam tarafından bana yaşatıldığı için,kızlarımın (Allah muhafaza) yaşayacağı en küçük bir olayda asla polise falan gitmem. Kimseye de söylemem. Neden? Çünkü ciğerlerini ellerimle sökerim.

Allah yasatmasinda sanki bende oldururum gibi geliyo. en kotu pipilerini keserim. hatta bazen dusununce geceleri bu isi yapmak istiyorum. tum istismarcilari tespit edip hadim etmek. cezaevlerine girseler bile islah olmuyorlar. cikinca gene aynisini yapiyorlar. hatta bir haber vardi adam hapse girmis istismardan. 5 yil sonra cikmis ve cikar cikmaz sayisini hatirlamiyorum ama 7-8 cocugu daha istismar etmis.

Hadim cezasi gelsin boyle pislikler icin.
Bu ne ya paronayak olduk bu tip olaylar yuzunden bunun kizi erkegide yok erkek cocuklarida kiz cocuklari kadar tehlike altinda.
Bir cocuga cinsel arzu hisseden yaratik ciddi tehlikedir bir toplum icin

Annemin babası her fırsatta taciz etti. Yaşadıklarım yüzünden yaz tatillerinden nefret ediyorum. Her fırsatta her yakaladığı yerde.... Bazen evde 20 kişi varken bile, hayret ederdim. Donup kalırdım, hiçbir şey yapamazdım. Korkumdan evde herhangi bir odada değil damda yatardım ki gece ben uyurken yanıma gelirse konu komşu görür belki diye. En azından tecavüz edemez derdim. Yalvarırdı sürekli, bu gece yanıma gel beraber uyuyalım diye. Evin birini üstüne yapacam derdi sanki ben anlıyorum gibi...

Geberdi gitti. Allaha havale ettim.

Benim şimdi bir kızım var. Onu severken canım diyemiyorum yavrum diyemiyorum aklıma o adamın yaptıkları geliyor. Kızımı her öptüğümde yaşadıklarım aklıma geliyor. Kızımı sevemiyorum dokunamıyorum . Kisik sesle konuşamıyorum. Her altını açtığımda her banyo yaptırdığımda o iğrenç anlar geliyor gözümün önüne. Sürekli babasını dedesini dayısını amcasını gözetliyorum emin olamıyorum bir türlü. Kimseye guvenemiyorum. Başıma bir şey gelirse diye ödüm kopuyor. Sürekli babasını tembihliyorum sakın kızımı babam dahil kimseye emanet etme kimseye güvenme diye.

Ha bu arada annem bizi bir kere yakaladı. Ama inanmamayi gördüklerini yanlış anlamayı tercih etti. Yüzleşemedi. Ne cesareti ne de gücü vardı bu durumla başa çıkabilecek. Onun kızı olduğu için yıllarca ondan da nefret ettim.

Annem bizi ortalık yere yatırırdı ne alakaysa . Dayım da sedire oturur battaniyenin altından ellerini popomda ve oramda dolastirirdi. Hic bir sey yapamazdim uyumaya çalışırdım. Bir gün anneme söyledim o da oturdu ağladı. O kadar kendimi kötü suçlu hissettim ki dedemin yaptıklarını anlamaya başladığımda boşuna söylemedim. Çocuk halimle anlamıştım zayıflığını. Zaten o kadar anlatmışım biraz dikkat etsene gözünü acsana kadın.

Bazen annemin bile bile sesini çikartmadığını düşünüyorumm hatta belki anneannemin bile haberi vardı. Çünkü anneannem benden nefret ederdi. Anneme habire yok sunun babadı kızını igfal etmiş yok şunun dayısı iğfal etmiş gibi şeyler anlatırdı. Vs vs Hepsinden nefret ediyorum.

Hayatım onlar yüzünden bok gibi geçti. Bir sürü hata yaptım. Hep ölmek istedim. Hep bozuk et gibi hissettim kendimi . Hep koktuğumu düşündüm. Hayatım berbat geçti.

Bazen düşünürüm , mutlu olduğum kirlenmediğim masum bir zamana gitsem orada kalsam kendimi korumaya alsam orada takılı kalsam ... Ama o zamanı bulamıyorum bulamıyorum.

Ah canım benim içim parçalandı... kızıma karşı hep aynı şeyleri yaşadım dokundugumda sarildigimda kızım beni yanlış anlar mi sapık zanneder mi vs şeyler düşündüm bunca zaman.Kızımi sevdiğimde o iğrenç adam gözümün önünden gitmezdi dalar giderdin cocukluguma içim acirdi kendime...bir dönem kızımı elimden olmadan biraz hirpaladim terapi dönemi sözel şiddet yaşattı çok kötüydum ölmek bile aklıma geldi ....Kızım büyüdüğünde ondan Özür dileyecegim anlatayacağım hakkını helal etsin biricik kızım. .Annenin göz yumması beni inan çok üzdü üvey baba, dede, dayı allah ıslah etsin boğazım düğüm düğüm bugün hüzünluyum işte. ..yasıma seni de kattım senin içinde ağlıyorum :KK42::KK42:rabbim evlatlarimizi korusun tüm pisliklerden.

Ah keşke hiç okumasaydım konunu.
Bu gece yine kabus göreceğim.bağırıp bağırıp sesimi duyuramayacağım.
7 yaşında arkadaşımın yanına giderken bi Ada'm peşime takıldı.evimiz biraz ıssız yerdeydi.arkamdan seslendi koşmaya başladım sonra oda koştu yakaladı beni yere yatırdı üstüme çıktı sonrasını hatırlamıyorum.sadece çok ağladım.eve geldim annem neden ağladın dedi anlattım.babamı çağırdı babamla annem bir olup bildiğin ağzıma s.çtılar.polisi arayalım dedim 7 yaşında ki halimle.arayamayız polis bulamaz dediler.konuyu kapattılar.
11 yaşına geldiğimde öğretmenim sınıfın ortasında elini tişörtümün içine sokup göğüslerimi okşadı.o an ki hissi anlatamam.birden midem bulanmıştı hasta olmuştum.ne olduğunu anlayamadım ama bi tuhaflık vardı.çünkü hiç cinsel eğitim verilmedi.o gece hiç uyuyamadım.tabi daha önce ki olay yüzünden aileme anlatamadım.
Lise bitip cinsellikle tanışınca bana neler yapıldığını anladım.her hatırladığımda yemin ediyorum aynı mide bulantısını hissediyorum.
Geçen sene anneme bunları söyledim.ağzı hayretler içinde açık kaldı.çok üzüldüm diyebildi sadece.
Kızlar lütfen çocuklarınızda böyle bişey sezerseniz onları korkutmayın,kızıp azarlamayın.destek olun.

Back
X