• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
limon çok üzüldüm gerçekten.
ne diyebilirim ki,
unutmak gerek,
terapiye devam etseydin keşke.
sadece hatırlayıp bırakmasaydın,
aşsaydın da tüm bunları.
canım Sağol artık biraz da olsa aŞtım en azından dışari çıkınca biri tecavüz eder diye düşünmeden yasayabiliyorum.

Kafama takılan bir şeyi sordum. Sorumda igrenilecek bir şey bulduysaniz bu sizin iğrenç bakış acinizdan kaynaklidir

Cevabını aldın mı tatlım knu sahıbı yanıtlamıs ıcın rahat ettımı zaten canı yanan bı kadın var ortada sacma sapan srularla kadının ustune gıtmek haylı ıgrenc...

bakış acıma saglık

Limon kızına sahip çık ve ona böyle bir şey olmasına mahal vermemek için ne gerekiyorsa yap, bu kadar ağır olmasa da bu tip bi şey yaşadım ben de, tek avuntum kızımı mümkün olduğunca korumaya çalışmak, onun böyle bir şey yaşamasını engellemek, sadece bu içimi bi nebze soğutuyor

hayır limon hayır,
konu başlığı olmadı,
ölene kadar içimden çıkmayacak dert olmasın bu,
ne güzel bir eşin ve tatlı bir kızın var,
ve sen terapi ile bir yere gelmişsin,
daha iyi olacak, atacaksın bunu,
böyle düşün ve buna inan.
biz buradan sana nasıl destek olabilirsek olmaya çalışalım.
yaşadığını bir çok kız-erkek çocuğu yaşadı ve yaşıyor maalesef,
çocuklarımızı koruyalım, bunu yaşamış çocuklara ve yetişkinlerin ellerinden tutalım.
ama umudumuzu kaybetmeyelim.

canım güzel günler senin olacka, sen yeter ki bu pisliği ardında bırak.

söylemesi kolay biliyorum,
ben bu tarz konuların geçtiği filmleri bile izleyemeyen bir insanım, ne anlarım ki senin derdinden,
ama istersen destek olamaya çalışırım.

canim benim cok uzuldum bu yasadiklarin bize ders oluyor tabiki bizimde evlatlarimiz var.gebermis zaten ceksin obur dunyada..sen masum temiz bi kizsin..boyleleri yasamasin zaten..eskiye takilip bugununu zehir etme tamammi canim...
canım teşekkür ederim hatırladığım dönemler kendimden nefret ettim aynalara bakmadım eşinden kaçtım seans lar zordu cenin pozisyonunda kırılır kaldım her saferinde.rabbim evlatlarimizi korusun

Bazen kendimden de şüpheleniyorum Çocukken çok yabaniydim büyüdüğümde de cinselliği keşfetmem 24-25 yaşlarını buldu diyebilirim erkeklere cinselliğe asla istediğim gibi adapte olamadım.

Aklıma hiçbir görüntü gelmese de bir şeyleri yanlış anlamış ve korkmuş olabilirim.

hayır limon hayır,
konu başlığı olmadı,
ölene kadar içimden çıkmayacak dert olmasın bu,
ne güzel bir eşin ve tatlı bir kızın var,
ve sen terapi ile bir yere gelmişsin,
daha iyi olacak, atacaksın bunu,
böyle düşün ve buna inan.
biz buradan sana nasıl destek olabilirsek olmaya çalışalım.
yaşadığını bir çok kız-erkek çocuğu yaşadı ve yaşıyor maalesef,
çocuklarımızı koruyalım, bunu yaşamış çocuklara ve yetişkinlerin ellerinden tutalım.
ama umudumuzu kaybetmeyelim.

canım güzel günler senin olacka, sen yeter ki bu pisliği ardında bırak.

söylemesi kolay biliyorum,
ben bu tarz konuların geçtiği filmleri bile izleyemeyen bir insanım, ne anlarım ki senin derdinden,
ama istersen destek olamaya çalışırım.
tabi eski oranla çok iyiyim. Sizinle derdimi paylaşmak istedim. o haberleri her okuduğumda onlarla birlikte canım yandi parçalanan beedenleri içimi sizlatti.hep dedim ki canları yandımi korktularmi hep onların yerine koydum kendimi özgecan içim yaktı gitti ..

Bazen kendimden de şüpheleniyorum Çocukken çok yabaniydim büyüdüğümde de cinselliği keşfetmem 24-25 yaşlarını buldu diyebilirim erkeklere cinselliğe asla istediğim gibi adapte olamadım.

Aklıma hiçbir görüntü gelmese de bir şeyleri yanlış anlamış ve korkmuş olabilirim.
Hersey bilinçaltımızda saklı umarım öyle birşey yasamamissindir canim.

Su kadınların cocukların çektiği nedir bu pislik yerin dibine batasıca insan denen mahluklardan
Adam mı bunlar Allah belasını vermiş de gebermis gitmiş, keske hepsi Kökten gezerse de biz de rahatlasak
Geceleri serbestçe gezmek, istediğimiz kıyafeti giymek, Otobüste seyahat etme Hakkımızı kullanmak istiyoruz
Cok mu şey istiyoruz, mutlu olmak, hayatın tadına varmak bunlar cok şey mi
Allah hepsinin belasını versin Kozlenmis patates Kozlenmis patates buraya yazman cok iyi oldu bi nebze de olsa acını hafifletmistir.

Limon kızına sahip çık ve ona böyle bir şey olmasına mahal vermemek için ne gerekiyorsa yap, bu kadar ağır olmasa da bu tip bi şey yaşadım ben de, tek avuntum kızımı mümkün olduğunca korumaya çalışmak, onun böyle bir şey yaşamasını engellemek, sadece bu içimi bi nebze soğutuyor
Rabbim EVLATLARİMİZİ KORSAN Elimden geleni yapıyorum ona belli etmeden inan ama büyükçe ne yaparım nasıl korurum bilmiyorum. Geçmiş olsun.

Senin bu yazdıkların la benim de çok derinlerime dokundun herşeyi birbir tekrar yaşadım sanki ben bazen bu sadece benim başıma mı geldi diye sorardım ama artık öyle olmadığını düşünüyorum hep sordum kendime neden ben diye benimde bir kızım var birinin kucağına alsa gözüm hep üzerinde bazen çok tuhaf şeyler düşünürken buluyorum kendimi bazen düşündüklerimden korkuyorum bende senin gibi yüzüne haykırmak isterdim o küçücük bedenimle bana yaptığı şeyleri birbir suratına çarpmak isterdim ama yapamam ömür boyu yüzüne bakmak zorundayım konuşmak zorundayım hatırlıyorum herşeyi hatırlıyorum sen küçüktü hatırlamaz zannediyorsun ama hatırlıyorum demek isterdim

Buaralar kendimi sorguladığım bir dönemden geciyorum, yani daha doğrusu bikac aydır.. ne bende ne tepki yaratıyor, ne travma yaratıyir diye.. geçmişe dönük cok fazla düşündüm cok fazla inceledim. Ve sizinki kadar ağır olmasa da benim de biseyler başıma geldiğini hatırladım. Cok bölük pörçük hatırlıyorum ve bu bile bende bazı tasların oturmasina sebep oldu. Cok daha hafif bir sey elbette sizinkine göre, ama bende bu kadarck sey bile böyle etki ettiyse sizin bu kadar sarsılmanız cok normal.
Ben de hayatımdaki diğer zorlukları asabilirsem bu konunun üstüne gidicem sanırım. Ya da.. bilmiyorum..

Siz de yarım bırakmasaydınız keske, tamamlasaydınız.

Hasatvakti Hasatvakti teşekkür ederim keşke hepsi ölse yeryüzünde sapık kalmasa. Tanımadığım insanlarla dertleşmek rahatlattı inan.
Herkes cocuğunun üstünden göZünü ayırmayacak baska Çözümü yok
Malesef bu sapıklar farklı meslekler altında hep içimizde yaşıyorlar.
Ben Çocuğum olursa kimseye sevmesi için veremem sevmek isteyen gelip kucağımda sevsin kimseye dokundurtamam biz ne zaman bu hale geldik..

Back
X