Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyodu :KK70:ama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye
Bu ne ya hakikaten ben de şaşırdım kaldim

Aileler ah aileler.Şimdiki ebeveynler daha bilinçli ama o zamanlar yokmuş böyle bİ bilinç nedense.
Çocukların tuhaf davranışları hiç ömensenmezmiş.
Benim de lise dönemimde başıma geldi ve aileme de anlattım beni yeterince korumadılar kızım okula gidip gelirken seni biz bırakalım demediler tam anlamıyla deşmediler bile olayı.
Bu ben de tacizden daha çok yara açtı.
Hala aileme çok düşkün değilim çok bağımsız her işini kendisi halleden biri haline geldim.
İnsanız ve de yaşamaya mecburuz evet derdiniz geçmeyecek belki ama umarım her geçen gün giderek azalır.

kız çocuğu, erkek çocuğu hiç fark etmiyor bu pisliklere devir hep aynı bu yaratıklar her devirde var ve hep var olacaklar bilemiyoruz bakıyorsun komşu çocuğu,bakıyorsun öğretmeni, daha milyon tane örnek var, bu zavallılar her yerdeler bilmek anlamak mümkün değil!!! yüce Rabbim bu iğrenç yaratıklardan herkesin evlatlarını korusun içindede benim yavrularımı,konu sahibi yaşanan bu olaya çok çok üzüldüm ne denir bilemiyorum unutmanızı temenni ediyorum...

Aileler ah aileler.Şimdiki ebeveynler daha bilinçli ama o zamanlar yokmuş böyle bİ bilinç nedense.
Benim de lise dönemimde başıma geldi ve aileme de anlattım beni yeterince korumadılar kızım okula gidip gelirken seni biz bırakalım demediler tam anlamıyla deşmediler bile olayı.
Hala aileme çok düşkün değilim çok bağımsız her işini kendisi halleden biri haline geldim.
İnsanız ve de yaşamaya mecburuz evet derdiniz geçmeyecek belki ama umarım her geçen gün giderek azalır.
Aynen katılıyorum

Merhaba kızlar uzunca bir yazı okumak isteyen okusun kusura bakmayın bu özet hali .Benim derdim unutamadığım bir dert:KK43:Çocukluğum mükemmeldi yani ben hep öyle zannettim ta ki anlatacaklarımı öğrenene kadar yani 3 yıl öncesine kadar .Bundan 3 yıl önce sokakta gündüz sapığın biri peşime takıldı çok yakınımdaydı hızlandıkça geldi arkamdan ,kaçtım beni kovaladı evimize yakın bir yerdi ne kadar bağırsam da sesimi duyup yardımıma gelen olmadı:KK43: çok korktum adam bir şey yapmadan kaçtı ne kadar bağırdıysam artık polise falan gitsek de adam kaçtı gitti ve bu olay bana yıllar önce yaşadığım acı bir olayın ilk ipuçlarını hatırlattı .Beni kuCağına oturtmuş bir görüntü ve korkan ağlayan ben:KK42:tek hatırladığım yer burasıydı malesef (iyiki hatırlamamışım o zaman asla evlenmezdim).Zaten çocukluğumdan beri erkeklere asla güvenmedim nefret ettim ama nedenini hiç bilememiştim:KK42:.Bu minik görüntü üzerine ben altüstü oldum yıllarca hatırlamadığım ve hatırlamak istediğim olayın peşine düştüm.:KK43:Terapi gördüm geçmişe bir yolculuk 7 ay süren bir çalışma idi ve devamını getirmedim oysa öğreneceğim çok şey vardı kaçtım daha fazlasını kaldıramazdım.Terapi ile öğrendiğim şey ise; Küçüğüm mahalleye yeni taşınan albino hastası bir yaratık vardı(belki 40 yaşlarında) ilgimi çekerdi saçları kaşı kirpiği bembeyaz beni evine çağırdı zaten yakındı evlerimiz gittim işte başıma gelecekleri bilemezdim.:KK43:Bana evde beslediği yavru kedileri gösterecekmiş:sinirli: kucağına oturttu ben tabi ne olduğunu bilmiyorum sallıyor kucağında beni falan sonra gitmek istiyorum korkuyorum bırakmıyor ağlıyorum sessizce ne olduğunu anlamıyorum sadece bırakmıyor diye ağlıyorum ben devamında beni banyoya yüzümü yıkamak için diye götürüp zorla bana bir yerlerine dokundurup öptürüyor:KK42:devamında dövüyor kusuyorum ama hala sessizce ağlıyorum çünkü beni tehdit ediyor aileme zarar vermekle (ben 5 yaşındayım)sonra evden çıkartıyor güzelce tembihleyip ,sonrası yok aileme anlattım mı ?ağladım mı kimse bir şey anladı mı??(Bu adamı ne zaman görsem nefret ederdim ama ne olduğunu hatırlamazdım)gerisi yok ta ki 29 yaşıma gelene dek hiç bir şey hatırlamadan yaşadım bazen korkularım tetikliyormuş ama hiç hatırlamadım .Sadece erkelerden yıllarca kaçtım babama bile sarılmadım abime bile bana zarar verecekler korkusuyla:KK43:yıllarım nedenini bilmediğim asosyal hayatımla, eve tıkılıp kalmakla, kızımı babası dahil baba, kb,dayı,amca ve diğerleri kimseye güvenmeyip bırakmamamla geçti hala da kimseye terapiye rağmen güvenmem babası hariç.toplu taşıma araçları taksi ne varsa beni kaçıracaklarını tecavüz edeceklei korkusuyla hiç binmediğim dönemlerle geçti .Adım okulda rahibeydi .bu adamı mahkeme vermeye karar verdim zaman aşımı yıllar öncesi sonuçta ama ne olursa olsun intikam alacaktım falan günlerce ölmesini diledim tabi önce yüzleşmeliydim mahallemde gördüm hesap sordum hala orada karısa ölmüş perişan halde yaşıyordu beter olsun:sinirli:kabullenmedi tabi ama artık babamın yüzüne bakmayıp kaçıyormuş pislik ve yalvarışımı duydu Rabbim ve 3 ay önce çocukluk arkadaşım geberdiğini söyledi.Kız erkek farketmez evladınız size tuhaf geliyorsa inceleyin derdini sorun korkutmayın yeri gelince arkadaş gibi olun herşeyini anlatabilsin size ve onlara inanın .
Ben de benzer şeyler yaşadım nerdeyse en yakınımda 16 yaşındaydım ben ama konduramadım işte yapmazdı olamazdı öyle bi şey en sonunda bi gün eline koluna sahip çık dedim. O son oldu o laf ona yetti çok şükür. Şimdi komşumun 3 yaşında kızı var eşime bayılır özellikle o evdeyken gelmek ister bize allahım affetsin hiç yalnız bırakmak istemiyorum onları kendimi de suçlu hissediyorum bi yandan ama yaşayan bilir ... rabbim şaşırtmasın.

umarım bir şey yasamamissindir .ama minik bir görsel resim söz bile Çocuklukta çok etkiliyor travma olabiliyormus. Daha yazacağım var tanıdık denk gelir diye ayrıntı girmedim.
Sadece su ogretmen taciz olayında kiz intihar etmisdi ya o zaman aklima kisa kisa şeyler gelmisti beden hocasının beni yere yatırıp karnima falan değdiğini o zamanlar cok kötü hissetmiştim kendimi ama daha küçükken de sanki birşeyler olmus gibi iste onlari hatırlamıyorum onun icin kizlarimizi nasil korayacagiz cok zor valla

Çok iyi anlıyorum seni,
Ben ilkokula çok erken başladım,
İlki 6 yaşımdayken komşunun 20yaşındaki oğlu tarafından diğeri ise pek normal olmayan yakın sayılabilecek bir akrabam tarafından olmak üzere yaşadım ben de. Komşunun oğlu erik verecem bahanesiyle eve çağırmıştı, ben bir fırsatını bulup kaçtım amacına ulaşamadı, koşarak eve gittim ve anneme anlattım, annem elimden tuttuğu gb komşuya baskına gitmişti, sokakları çınlattı bağırdı çağırdı, karşı taraf yalvar yakar olmuştu hatırlıyorum annem bağırıp çağırırken elimde hala o pisliğin verdiği erik vardı...
Onlar tüm şehre rezil oldular ama benim de okul hayatım mahvoldu, karşı cinsi yeni yeni keşfeden büyük sınıf ablalar her teneffüs beni sıkıştırıp o adamın bana ne yapmaya çalıştığını neler söylediğini öğrenmeye çalışıyorlardı, okul hayatım çok berbat bir psikolojiyle geçti, tabi o yıllarda psikologtu pdr ydi falan hak getire...
Diğer akraba ise off neyse onu anlatmak istemiyorum.
Çocukluğumda yaşadığım olaylar yüzünden olsa gerek hiç bir kadının hiç taciz görmeden bu yaşa geleceğine inanmıyorum. Hiçbir erkeğe de sonsuz güvenemiyorum.

Ayrı konu mu açsaymışım ne amma da uzun oldu

Allah o adamın bin belasını versin cehennem ateşi de kabul etmesin o adi şerefsizi!
Nasıl 5 yaşında bi meleğe elini sürebildi toprak kussun onu inşallah !
Benimde kız bebeğim var ve Tüylerim diken diken oldu resmen :KK61:
Üzülmeyin atlayıcaksınız inşallah , yardım almaya devam edin lütfen güçlü olun lütfen
Ben diyorum hep böyle sapıklar deşifre olup şeyinden tutup asılmalı ! Yetmez yetmez bu canavarlara ne yapsan yetmez !
Çok teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın.

Bu devirde evlat yetistirmek gercekten cok zor kiz olsun erkek olsun. Kendisini savunabilecrk yaslara gelene kadar kimseye guvenmemek en dogrusu. Heleki gece yatiya birakmak en yakininda bile olsa buyuk risk. Amca, dede dayi eniste hatta ve hatta baba bile zarar verebilir.Olmuyor mu okumuyormuyuz ornekleri cok. Babasina bile guvenmeyeceksin kontrollu olacaksin. Allah o yaratigin size yasattiklarinin hesabini misliyle sorar merak etmeyin. Boyle insanlar varolmamali.

afzelya afzelya bu pislikler hiç bitmeyecek malesef dilerim bitsin çok teşekküer ederim.
Amin canım inan sadece sen değilsin savunmasız yavrularımız hergün her saat birşekilde gözle elle tacize uğruyor, kimi unutuyor kimide içinde saklıyor ama inan mutlaka bir iz bırakıyor...
Ah ne söylesem ki bilemiyorum bu iğrenç yaratıkların içlerine allahım öyle bir köz düşürsün ki bakan gözleri kör, uzuvları kanser olsun inşaallah....

Çok iyi anlıyorum seni,
Ben ilkokula çok erken başladım,
İlki 6 yaşımdayken komşunun 20yaşındaki oğlu tarafından diğeri ise pek normal olmayan yakın sayılabilecek bir akrabam tarafından olmak üzere yaşadım ben de. Komşunun oğlu erik verecem bahanesiyle eve çağırmıştı, ben bir fırsatını bulup kaçtım amacına ulaşamadı, koşarak eve gittim ve anneme anlattım, annem elimden tuttuğu gb komşuya baskına gitmişti, sokakları çınlattı bağırdı çağırdı, karşı taraf yalvar yakar olmuştu hatırlıyorum annem bağırıp çağırırken elimde hala o pisliğin verdiği erik vardı...
Onlar tüm şehre rezil oldular ama benim de okul hayatım mahvoldu, karşı cinsi yeni yeni keşfeden büyük sınıf ablalar her teneffüs beni sıkıştırıp o adamın bana ne yapmaya çalıştığını neler söylediğini öğrenmeye çalışıyorlardı, okul hayatım çok berbat bir psikolojiyle geçti, tabi o yıllarda psikologtu pdr ydi falan hak getire...
Diğer akraba ise off neyse onu anlatmak istemiyorum.
Çocukluğumda yaşadığım olaylar yüzünden olsa gerek hiç bir kadının hiç taciz görmeden bu yaşa geleceğine inanmıyorum. Hiçbir erkeğe de sonsuz güvenemiyorum.

Ayrı konu mu açsaymışım ne amma da uzun oldu
Canım teşekkür ederim şanslıymışsın aslan gibi annen varmış inletmiş ortalığı ne mutlu sana ben hatırlamıyorum anlattımda mı dayak mı yedim şoka girdim yoksa hiç anlatamadan mı bilmiyorum.umarım her erik yediğinde aklına gelmiyordur .ben normal kucağa oturan bir bebek görsem direk 5 yaşımı hatırlıyorum.

Canim benim cok uzuldum. Ben de hatirliyorum boyle bir olay.
Ayaklarimdan biri digerinden buyuktu kucukken. Ayakkabi bir ayagimdan cikardi. Ayakkabicinin ayagimi bacagina koyuyusunu cok iyi hatirliyorum. Erekte olmus organinin uzerine koymustu. Organini hareket ettirmisti. Ayagimi cekmeyeyim diye de sikica tutuyordu.
10 ya da 11 falan olmam lazim. Gece boyu aglayip anneme anlatamamistim.
Hic bir zaman anlatamadim..
Cok iyi anliyorum seni, korkularini..
Korkular bizi guclendiriyor buna inaniyorum ben..

Bende buna benzer bile yasadım.
Aynı duygulari paylaşmışız.her gece kızımin basına buna benzer lanet bir olay gelir mi diye korkudan ağlıyorum.
Kimseye guvenmen bırakmam zaten çok sukur oda bensiz kalmaz

Back
X