Bana bulasmaz tekrar, butun köprüleri yikarak gitti çünküŞimdi değil,
Sana tekrar bulaşmaya kalktığı ilk anda patlatırsın suratına ne varsa.
Şimdiden hazırlıklara başla,
Mesaj atacağım ayni şehirde değiliz. Olsak da yüzünu görmek istemem artikZaten gözden çıkarmışsın. Söyle gitsin hem ferahlarsın hem de o anda yüzünün hâlini görmek çektiğin acılara ilaç olur
O kadar hızlı gittiyse çok çabuk geri gelir. O zaman söylersin. Bi de pişman olacağı için daha güzel olur.Bana bulasmaz tekrar, butun köprüleri yikarak gitti çünkü
Bütün bu hissettiklerinin önemi yok ki onun için.Bana bulasmaz tekrar, butun köprüleri yikarak gitti çünkü
Öyle mi diyorsunuz?Yaz ama yazdığın kağıdı yırt at.
İnan bana o yazdıklarını anlayacak biri olsaydı zaten sana onları yaşatmazdı.
Bir de ne kadar yazarsan yaz o yaşananları unutmak zor olduğundan yine de rahatlayamıyorsun.
Ancak bir odaya kapatıp aklına geldikçe ona işkence edersen rahatlarsın.
Tabi ki böyle bir şey mümkün olmadığından sindirene kadar için hiç rahat etmeyecek.
Kendisi gelecek biri değilBütün bu hissettiklerinin önemi yok ki onun için.
Tekrar onunla irtibata geçmiş olmandan bile tiksinecek,bi bırakmadı bu da peşimi havasında gezmesin.
Nefret de aşktır zira.
Kendisi gelince bomba etkisi yaratır onda,sen sorulmadan anlatınca değil.
İstediğin rahatlamayı yaşayamazsın bence.
Amacım kendimi rahatlatmak zaten ve biraz da ona acı vermekEğer bela falan olacak bir tip değilse, daha fazla canınızı sıkmayacaksa söyleyin gitsin. Ben de yapım gereği pek rahat edebilen biri değilim içimde bir şeyler kalınca. İstediğini düşünsün ben kendi içimi rahatlatmayı hedeflerim genelde, amaç kendim olurdum sadece. Söyleyin ve cevabını beklemeden engeli basın hatta söylemek yeter tepkisini falan görmek istemiyorum canımı sıkabilir diyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?