Olgun, aklı selim KK kadınları lütfen yorumlayin

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
8 aydır beni yipratarak, kırarak dökerek giden birinin arkasından uzuluyordum. Biliyordum içimde cevapsız kalan sorular vardı, onun anlayamadığım davranışları vardı. Terketmesi de beni cevapsız bırakarak olmuştu zaten. Bugün burada bir konu okudum, benim yaşadıklarımı yaşayan, yaşatılan bir üye dert anlatıyordu. Benim kelimelere dokemedigim, hissedip de anlatamadigim içimde cozumleyemedigim ne varsa yazmış çok güzel ifade etmiş. Sanki omuzlarından koca bir yük kalktı okuyunca. Onun bana ne yaptığını daha iyi anladım.

Psikolojik bir saldırıya ugramisim resmen, hastalıklı bir ruh haline burunmusum. Basiretim bağlanmış bana acı veren birinin ardından aylarca üzülmüşüm.

Içimden farkına vardığım, cozumledigim herşeyi ona yazmak geliyor. Çok taşıdım ben bu yükü ne kadar umrunda olur bilemem ama sindirip suçlu çıkarttığı, susturdugu bir saf olarak hayatıma devam etmeyeceğim artık. Çok daha net görebiliyorum herşeyi. Bunu yapmak istememin manası ne bilmiyorum ama kusmak geliyor içimden sustuklarimi.

Siz ne dersiniz? Çok mu anlamsizca olur? Yorumlariniza ihtiyacım var

bana göre kusmak en güzeli çünkü insan tahatlar rahatlıyor . kaanda kuracagına onun hakkında düsündüklerini onada söyle.rahatlarsın .

ister totosunu dönsün gitsin söylemiş olursun

Şimdi değil,
Sana tekrar bulaşmaya kalktığı ilk anda patlatırsın suratına ne varsa.
Şimdiden hazırlıklara başla,

Zaten gözden çıkarmışsın. Söyle gitsin hem ferahlarsın hem de o anda yüzünün hâlini görmek çektiğin acılara ilaç olur

Yaz ama yazdığın kağıdı yırt at.
İnan bana o yazdıklarını anlayacak biri olsaydı zaten sana onları yaşatmazdı.
Bir de ne kadar yazarsan yaz o yaşananları unutmak zor olduğundan yine de rahatlayamıyorsun.
Ancak bir odaya kapatıp aklına geldikçe ona işkence edersen rahatlarsın.
Tabi ki böyle bir şey mümkün olmadığından sindirene kadar için hiç rahat etmeyecek.

Söylediklerinin ona bir etkisi olacağını sanmıyorum.. aksine egosuna yarar.. içinde tutabilirsen tutman daha mantıklı bence, ama yok illa içimdekileri dökmek istiyorum diyorsan konuşabilirsin.. belki "ne yaptım ben" der, bi düşünür, üzülür belki ama.. dediğim gibi, etkisi olmuyor genelde..

Bana bulasmaz tekrar, butun köprüleri yikarak gitti çünkü
Bütün bu hissettiklerinin önemi yok ki onun için.
Tekrar onunla irtibata geçmiş olmandan bile tiksinecek,bi bırakmadı bu da peşimi havasında gezmesin.
Nefret de aşktır zira.
Kendisi gelince bomba etkisi yaratır onda,sen sorulmadan anlatınca değil.
İstediğin rahatlamayı yaşayamazsın bence.

Eğer bela falan olacak bir tip değilse, daha fazla canınızı sıkmayacaksa söyleyin gitsin. Ben de yapım gereği pek rahat edebilen biri değilim içimde bir şeyler kalınca. İstediğini düşünsün ben kendi içimi rahatlatmayı hedeflerim genelde, amaç kendim olurdum sadece. Söyleyin ve cevabını beklemeden engeli basın hatta söylemek yeter tepkisini falan görmek istemiyorum canımı sıkabilir diyorsanız.

Öyle mi diyorsunuz?

Sanki beynimdeki firtina bugün dindi taşla yerine oturdu hafifledim
O beni hep sindirdi suçladı bende seviyorum diye sineye çektim kendimi suclu gördüm hep. Şimdi ise kusmak istiyorum sustuklarimi ama pişman olmaktan da korkuyorum

Kendisi gelecek biri değil
Bütün yasanmisliklari hiçe sayarak gitmişti zamaninda

Amacım kendimi rahatlatmak zaten ve biraz da ona acı vermek
Ama hiçbirşey ifade etmeyecekse onun için benim bunu yapmamın da bir anlamı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…