Olgun, aklı selim KK kadınları lütfen yorumlayin

Yok aslında, o aşamaları geçtim biliyorum kendimi
Bitti hissi hep vardı ama cevapsız sorularim vardı içimde bugün onları çözdüm ben

Yok aslında, o aşamaları geçtim biliyorum kendimi
Bitti hissi hep vardı ama cevapsız sorularim vardı içimde bugün onları çözdüm ben

O zmn icinde kalmasin. Ben sana atma dedigimde hala aklinin bi kosesinde kalicak. At mesaji. Ama dikkat et " sen beni unutamadin baksana mesj attin aylar sonra " dediginde polemige girme. Sakin bi cevapta bekleme. Yaz mesajini ve engeli bas. Artik ulasamasin sana. Ulasinca acilar tekrardan basliycak. Uzucek seni.

Ona şüphem yok

Ama biraz daha dusuneyim hemen yazmayacağım

ne gerek var anlami ne? sana cevap vermeyecek ve sen cevap vermedigi icin mutsuz olcan bukez bu kisir dongu devam edecek.

ne gerek var anlami ne? sana cevap vermeyecek ve sen cevap vermedigi icin mutsuz olcan bukez bu kisir dongu devam edecek.
Cevap vermese mutsuz olmam, her zaman yaptığı gibi beni kelime oyunlarıyla haksız çıkarmasından korkuyorum aslında

Anlamı, sustugum yuttugum herşeyi anlatmak ve içimden atmak
Kafam çok karışık

Ben biraz kinciyimdir. Once donmesini saglar, sonra kusardim. Ne kadar vaktimi alirsa alsin. Gercekten hayatimdan silmemin tek yolu bu galiba benim. Ama senin bunu yapmaya imkanin yoksa her seyi yaz. İstedigini yaz yani. Hakaret et, kufur et icinden geliyorsa. Tuh be keske sunuda soyleseydim deme. Ay guzel gunlerin hatrina sunu soylemiyim deme. Kangren bir bacagi kesmek gibi dusun.

Geçmiş olsun....hiç olmadı yolun karşısına gecmissin arkadaşım. .aslinda duygun düşüncen dolmuş da bir itme bekliyormus. ..yalniz benim merak ettiğim şu;sizi terketti gi için mi böyle idrak ettiniz yoksa gerçekten ederi bu mu ex kişinin? Yani oldu kendi döndü size; haksızlık yaptım ben ona deyip kendinize ihanet etmeye devam mı edersiniz; yoksa yok arkadaş sen bende bitti deyip eyvallah mi çekerseniz? Cevap net ise ben olsam sağlam bi ayar çeker ,tüm hissimi anlatır hiç de onun bildiği gibi sinmedigimi sadece sevgiden bir süre sindirdigimi ve sadece benim insiyatifim sayesinde katlanilir bir kişi olduğunu ona kusar öyle dönerdim arkamı ...Keşke kovulmadan istifa etseymisiniz :))ama zararın neresinden dönseniz kar dir)

Bende susardım sanırdım bitmiş gitmiş bir daha muhatap almaya değmez bence

Dönmez bunu biliyorum
Dönse de ben öyle söylesem içimdekileri çok daha güzel olur ama kendini küçük düşürecek birşey yapmaz çok iyi tanıyorum onu

Bu bir süreçti bunun farkındayım
Artık kendimi suçlamıyorum ve o dönsün yeter ki ben affederim diyecek kadar zayıf değilim
Beni terketmesi değil kesinlikle hazmedemedigim, bana gerek ilişki boyunca gerek terkederken uyguladığı psikolojik şiddet
Kelimelere bile dokemiyordum birçok şeyi öyle sindirilmistim ki

Siz neden böyle düşünüyorsunuz biraz açabilir misiniz bu fikrinizi? Kendimce tartiyorum artisini eksisini

ya ayrılmışsınız. kötü ayrılmışsınız zannedersem. yani adama gittin nefretini kussan ne kusmasan ne. muhtemelen beklediğin cevabı alamayıp daha da üzülecek.

o sorgulama bitmez o an aklında kussan da devam eder belli zaman geçtikten sonra kusmaya bile değer bulmazsın.ne tüketçem ya onun için kendimi dersin.

Olabilir
Düşüncem sustugum herşeyi yazıp içimden atmak ama belki de daha kötü hissedeceğim

ya belki oh yazdım diyeceksin ama adam çok ters bi cevap verecek, ya da cevap bile vermeden basacak engeli. daha üzücü olmaz mı?

ya belki oh yazdım diyeceksin ama adam çok ters bi cevap verecek, ya da cevap bile vermeden basacak engeli. daha üzücü olmaz mı?
Olur
Ki beni üzecek yaralayacak sözleri çok etmiştir zamanında şimdi de yapar daha fena yapar hatta
Etkilenmeme garantim de yok evet buz gibiyim ona ama emin olamıyorum kötü hissetmeyecegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…