Yok aslında, o aşamaları geçtim biliyorum kendimi8 ay gecmis.
O " btti " hissi ancak simdimi oldu?
O zmn sen simdilik her turlu uzak dur ondan.
En ufak bi isik sana tekrar " bitmedi" hissi uyandirabilir.
Belkide su anki "ona yazsammi acaba kizlar?" Sorusu sirf onun hayati nasil gidiyor bensiz diye ogrenmek istedgin icindir gizliden. Ama kendine bile soyleyemiyorsundur.
Yok aslında, o aşamaları geçtim biliyorum kendimi
Bitti hissi hep vardı ama cevapsız sorularim vardı içimde bugün onları çözdüm ben
Ona şüphem yokO zmn icinde kalmasin. Ben sana atma dedigimde hala aklinin bi kosesinde kalicak. At mesaji. Ama dikkat et " sen beni unutamadin baksana mesj attin aylar sonra " dediginde polemige girme. Sakin bi cevapta bekleme. Yaz mesajini ve engeli bas. Artik ulasamasin sana. Ulasinca acilar tekrardan basliycak. Uzucek seni.
Tecrubeniz nedir acaba?Ulaşma ona. Ulaşmayı deneme tecrübeyle sabit.
Cevap vermese mutsuz olmam, her zaman yaptığı gibi beni kelime oyunlarıyla haksız çıkarmasından korkuyorum aslındane gerek var anlami ne? sana cevap vermeyecek ve sen cevap vermedigi icin mutsuz olcan bukez bu kisir dongu devam edecek.
Dönmez bunu biliyorumBen biraz kinciyimdir. Once donmesini saglar, sonra kusardim. Ne kadar vaktimi alirsa alsin. Gercekten hayatimdan silmemin tek yolu bu galiba benim. Ama senin bunu yapmaya imkanin yoksa her seyi yaz. İstedigini yaz yani. Hakaret et, kufur et icinden geliyorsa. Tuh be keske sunuda soyleseydim deme. Ay guzel gunlerin hatrina sunu soylemiyim deme. Kangren bir bacagi kesmek gibi dusun.
Bu bir süreçti bunun farkındayımGeçmiş olsun....hiç olmadı yolun karşısına gecmissin arkadaşım. .aslinda duygun düşüncen dolmuş da bir itme bekliyormus. ..yalniz benim merak ettiğim şu;sizi terketti gi için mi böyle idrak ettiniz yoksa gerçekten ederi bu mu ex kişinin? Yani oldu kendi döndü size; haksızlık yaptım ben ona deyip kendinize ihanet etmeye devam mı edersiniz; yoksa yok arkadaş sen bende bitti deyip eyvallah mi çekerseniz? Cevap net ise ben olsam sağlam bi ayar çeker ,tüm hissimi anlatır hiç de onun bildiği gibi sinmedigimi sadece sevgiden bir süre sindirdigimi ve sadece benim insiyatifim sayesinde katlanilir bir kişi olduğunu ona kusar öyle dönerdim arkamı ...Keşke kovulmadan istifa etseymisiniz :))ama zararın neresinden dönseniz kar dir)
kağıda yaz. buraya yaz. ama adama yazma.
Siz neden böyle düşünüyorsunuz biraz açabilir misiniz bu fikrinizi? Kendimce tartiyorum artisini eksisini
Olabilirya ayrılmışsınız. kötü ayrılmışsınız zannedersem. yani adama gittin nefretini kussan ne kusmasan ne. muhtemelen beklediğin cevabı alamayıp daha da üzülecek.
Olabilir
Düşüncem sustugum herşeyi yazıp içimden atmak ama belki de daha kötü hissedeceğim
Olurya belki oh yazdım diyeceksin ama adam çok ters bi cevap verecek, ya da cevap bile vermeden basacak engeli. daha üzücü olmaz mı?
yazma yazma.Olur
Ki beni üzecek yaralayacak sözleri çok etmiştir zamanında şimdi de yapar daha fena yapar hatta
Etkilenmeme garantim de yok evet buz gibiyim ona ama emin olamıyorum kötü hissetmeyecegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?