Olgun, aklı selim KK kadınları lütfen yorumlayin

İnsanın canı nevkadar yandıysavo kadar da unutmak güçleşiyor. Kişiyi değil. Kişiyi bir yerden sonra sallamıyorsun. Ama yaşadıkların hep aklına geliyor. Oturuyor böyle içine. Ben hiç hırsımı alamadım. Alamam da zaten. Yine de yaşattıklarını hiç haketmedim. Hala daha aklıma geldikçe nefretim katlanıyor. Bak kişiyi unutuyorsun ama yaşattıklarını unutmak zor olan.

Evet kesinlikle öyle

Gün içinde yürürken tv izlerken sohbet ederken en alakasız durumda aklıma geliyor savaş veriyorum içimde
Onunla değil ama yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Bugün ilk defa bambaşka hissettim

susma, susarsan içinde kalack. bari agzına gelenı say rahatlarsın en azından. ama şunu bil, böyle olması gerekıyormus
allah senı korumus gelecektekı yaşayacaklarından. kalacak kadar sevmemıs senı, peki sen niye bu kadar kendını yıpratıyorsun? boşver yoluna bak. biraz cevre, arkadaslarla takılmak cok ıyı gelır emın ol.
ama evde oturup bunalım taklırsan daha kaç 8 ay gecer ustunden kendıne edersın.

Erkekler bu son sözlerdeki ana temayı anlayabilecek incelikte pek olmuyorlar. Yaptığı yanlışlar, adamın kafasına bir mesajla dank eder mi? Keşke etse ama sanmıyorum. Sen uzun uzun içini dökersin.. O, aradan bir iki cümleyi seçip algılar sadece. Beyin fonksiyonları tuhaf çalışıyor.
Sırf içinin rahatlaması içinse at, sonra da bas engeli, sil numarasını gitsin.

Son düzenleme:
Kafanda çok kavga edeceksin. Bi ona söveceksin bir yaptıklarına bahane üreteceksin. Ne zaman bitecek biliyor musun?
Hayatını değiştirecek kişi geldiği zaman o kavgalar bitecek.
Yine sindiremeyeceksin.
Yine unutmayacaksın.
Ara ara yine kavga edeceksin ama bugnkü kadar canın yanmayacak.

Amacım kendimi rahatlatmak zaten ve biraz da ona acı vermek
Ama hiçbirşey ifade etmeyecekse onun için benim bunu yapmamın da bir anlamı olmaz

Hmm bir şey ifade etmesini istiyorsanız genel duruma bakarsak zor gibi duruyor. Dedikleri gibi gerçekten çok nadir bir durumdur, yapan yapar ve gider umursamadan.

Esprimi calmissin

Konu sahibi icinden gelenleri yaz ama verme kagida dok icinden gelenleri sonra o kagidi yak gitsin.

Sekiz aylik bir iliski icin bu kadar dusunmek bana normal gelmedi ama sizi rahatlatacaksa yazin cizin ama muhattap olmayin.

uykun gelmiş bence senin
8 ay olmuş ayrılalı

Yanlış ifade etmiş olabilirim
Hayata yeniden karistim kabullendim de terkedilmeyi. Fakat bana yaptığı bir şey vardı ki sürekli suçladı bende seviyorum diye hep kabullendim suçlu olmayı. Şimdi şimdi anlıyorum ki kendimi boşa yipratmisim çoğu olayda suclu değilmişim aslında. Sadece onu gözümde cok buytmusm

Bir de küfür edip yerin dibine gömeceksen ona yaz.
Ana yok drama yapıp ben bunu haketmedim arabeskine bağlayacaksan hiç yazma.
Ama küfür et.
Küfüre karşı değilim.

öyle olur genelde. zaman gectıkce anlarsın ve kendıne sunu dersın '' ne kadar mal mışım''
kalp yavas yavas unutmaya baslayınca kendını tam bı salak gibi hıssedıyorsun, çünkü gercegı görüyorsun o zaman.

Bir söz var tam hatırıma gelmedi ama suna benzer diyordu ;acılar yüzleştikçe azalır yani yüzleşmediğin vakit hiç azalma olmaz o yuzden,
kus abi ne varsa kus gitsin öbür türlü içine oturup sana dert olacak. Ha umrunda olmaz belki ama netice de sen içinde bişey bırakmamış olacaksın belki de soru işaretlerine yanıt bulacaksın en olmadı için rahatlıcak bir kere de söküp atacaksın sonra hayatına bakacaksın işte

Ben yanlış anlamadıysam . İlişkinin neden bittiği veya eski sevgilinin bazı davranışlarının sizce sebebi yok .
Ve bu bilmediğiniz şeyler sizin beyninizin arkasında sürekli olarak dönüyor . Kafanızın içinde bir ses var . oturtamadığı , sebep bulamadığı şeyleri hala düşünüyor , ona sebep bulup oturtmaya çalışıyor . Buda sizin normal hayata adapte olmanızı etkiliyor . doğru mu anlamışım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…