Haklısınız kötü hissedebilirimOkadar şeyi yapan insan senin düşüncelerine, amaaan çokta fifi, demeyecek mi? Umursamaması daha çok acıtabilir.
İnsanın canı nevkadar yandıysavo kadar da unutmak güçleşiyor. Kişiyi değil. Kişiyi bir yerden sonra sallamıyorsun. Ama yaşadıkların hep aklına geliyor. Oturuyor böyle içine. Ben hiç hırsımı alamadım. Alamam da zaten. Yine de yaşattıklarını hiç haketmedim. Hala daha aklıma geldikçe nefretim katlanıyor. Bak kişiyi unutuyorsun ama yaşattıklarını unutmak zor olan.Öyle mi diyorsunuz?
Sanki beynimdeki firtina bugün dindi taşla yerine oturdu hafifledim
O beni hep sindirdi suçladı bende seviyorum diye sineye çektim kendimi suclu gördüm hep. Şimdi ise kusmak istiyorum sustuklarimi ama pişman olmaktan da korkuyorum
Ters bir etki mi yaparrahatlayacaksan yaz ama sakın ona gönderme..
Evet kesinlikle öyleİnsanın canı nevkadar yandıysavo kadar da unutmak güçleşiyor. Kişiyi değil. Kişiyi bir yerden sonra sallamıyorsun. Ama yaşadıkların hep aklına geliyor. Oturuyor böyle içine. Ben hiç hırsımı alamadım. Alamam da zaten. Yine de yaşattıklarını hiç haketmedim. Hala daha aklıma geldikçe nefretim katlanıyor. Bak kişiyi unutuyorsun ama yaşattıklarını unutmak zor olan.
Ters bir etki mi yapar
Kafanda çok kavga edeceksin. Bi ona söveceksin bir yaptıklarına bahane üreteceksin. Ne zaman bitecek biliyor musun?Evet kesinlikle öyle
Gün içinde yürürken tv izlerken sohbet ederken en alakasız durumda aklıma geliyor savaş veriyorum içimde
Onunla değil ama yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Bugün ilk defa bambaşka hissettim
Amacım kendimi rahatlatmak zaten ve biraz da ona acı vermek
Ama hiçbirşey ifade etmeyecekse onun için benim bunu yapmamın da bir anlamı olmaz
Esprimi calmissinBiri beni mi çağırdıokuyum hemen.
Esprimi calmissin
Konu sahibi icinden gelenleri yaz ama verme kagida dok icinden gelenleri sonra o kagidi yak gitsin.
Sekiz aylik bir iliski icin bu kadar dusunmek bana normal gelmedi ama sizi rahatlatacaksa yazin cizin ama muhattap olmayin.
Yanlış ifade etmiş olabilirimsusma, susarsan içinde kalack. bari agzına gelenı say rahatlarsın en azından. ama şunu bil, böyle olması gerekıyormus
allah senı korumus gelecektekı yaşayacaklarından. kalacak kadar sevmemıs senı, peki sen niye bu kadar kendını yıpratıyorsun? boşver yoluna bak. biraz cevre, arkadaslarla takılmak cok ıyı gelır emın ol.
ama evde oturup bunalım taklırsan daha kaç 8 ay gecer ustunden kendıne edersın.
öyle olur genelde. zaman gectıkce anlarsın ve kendıne sunu dersın '' ne kadar mal mışım''Yanlış ifade etmiş olabilirim
Hayata yeniden karistim kabullendim de terkedilmeyi. Fakat bana yaptığı bir şey vardı ki sürekli suçladı bende seviyorum diye hep kabullendim suçlu olmayı. Şimdi şimdi anlıyorum ki kendimi boşa yipratmisim çoğu olayda suclu değilmişim aslında. Sadece onu gözümde cok buytmusm
Yaslandim mi yoksa kizuykun gelmiş bence senin
8 ay olmuş ayrılalı
Hakettiği çok sey var da ağzımı bozmayayimBir de küfür edip yerin dibine gömeceksen ona yaz.
Ana yok drama yapıp ben bunu haketmedim arabeskine bağlayacaksan hiç yazma.
Ama küfür et.
Küfüre karşı değilim.
Aynen o durumdayım ışteöyle olur genelde. zaman gectıkce anlarsın ve kendıne sunu dersın '' ne kadar mal mışım''
kalp yavas yavas unutmaya baslayınca kendını tam bı salak gibi hıssedıyorsun, çünkü gercegı görüyorsun o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?