Olgun, aklı selim KK kadınları lütfen yorumlayin

Sakın ona yazma. Okumaz bile kalıbımı basarım.
Mesajı görünce şunu diyecek 'Off bu kız beni unutamamış yine destan yazmış, ne sülük kız be' diyecek.
O egosu okşanacak. Şöyle yandan bir gülünmesemeyle tüm yaptıklarından daha da emin olacak.
Ve senin yazdıklarının bir anlamı olmayacak.
Git havaya yaz, suya yaz, kağıda yaz daha iyi. Daha çok rahatlarsın.
Kendi gururunu düşün. Ona bir şey söylemen sana ne kazandıracak onu düşün.
Emin ol hayattında yaptığın pişmanlıklara bir yenisi daha eklenecek.
Kendine bu işkenceyi yapma.

Yazsanda hicbirsey degismeyecek. Küçük dağları ben yarattim edasinda dolanan beyefendinin bitaraflari tempra gibi daha da kalkiiip bak beni unutamamis nede güzel etkim altina almisim ben bu kızı deyip daha da duygusal bir haz yasayacak. Çünkü anormal olmak bunu gerektirir.
Telefonlarda artik dijital gunlukler var ne istiyorsan yaz telefonune yaz sayfalarca dok icini. Her aklina geldiginde. Sonra hepsini sil okumadan belli bir zaman sonra.
Okumadan diyorum çünkü okumak acılarını yineler ve tazeler.
Verme asla ona istediğini. Ve eminde olki eğer sen iyiysen bu iliskide o beni çok kırdı döktü gitti ben sucsuzum diyorsan Allah yanlarina koymuyor.
Biz ne ihtimalsizliklerden kapimizda fino olmus adamlar gördük. Eskilerden bi gerizekali beni universitedeki kiz arkadasiyla aldatmis üstüne yetmemis etmedigi hakaret kalmamis bide üstüne beddualarinla yasa hayatta basarilar tarzi bi cumle kurmustu bana. Birdaha konusmamak uzere by yazmisti bide. Hakkaten bakıyorumda les gibi bi iliskiymis.
Sonra ne oldu güzelim biliyo musun bu benim uzerime benim bildigim bak benim bildigim altini ciziyorum 2 yada 3 kizla bi haltlar yedi. Suan kapimda fino. Umrumda mi zerrreee degil zerreeee. Hastanenin hastalarinin ölüp bittigi kadar yakışıklı bi hekim ama karakter yoksunu ve tam bir sonradan görme.
İhtimal herzaman vardir biz ne kadar inkar etsekte. Nolursa olsun. Yasadikca nefes aldikca da hep var olacaktır.
Kendi kendine sifa olacak tek kiside sensin biz ne desek bos. Bak insanlar akıl gücüyle kanseri yeniyorlar bizdeki de dert mi deyip yurumek lazim hep ileri hep...
Suanda da evlilik korkusu olan beni surekli uzecegini dusunen halbuki beni cok sevdigini düşündüğüm erkek arkadaşım bana ara verelim dedi. Ben bitirdim. İçinde bitiyor mu dersen asla heran artiyor sanki. Ama aramam yazmam. Numarami degistirip ulasilmamayi düşünüyorum . sende öyle yap. Hicbir sekilde ne vatsapini ne sosyal medyani hicbiyerden goremesin seni öyle bi engelleki.
Sonra öyle bi duzeltki hayatini. 6 ay sonra okuyup gül bu yazdiklarini. Ya bende neler yapmisim diye. İyi insanlar ziyan olmaz güzelim. Ileriye bak. Yazma!!

Ben de 2 yil once yasadiklarinizi yasadim diyebilirim. 2 ay gorustuk 2 ay boyunca yipratti hep beni suclu cikarirdi. Bi sorun oldugu zaman uzerine gittigimde "cok gerildim" deyip kendini ustun duruma getirirdi. Bagirirdi falan. Bitti. Bittikten sonra benim de aklim basima dank etti. Tabi icimde kalanlari soyleyemiyordum gururumdan. Onu unutamadigimi zannedebilirdi. Sahte fake adres actim. Ordan bi guzel islettim. Kopek gibi surundurdum:) onun bana yaptiklarinin aynisini ben de ona yaptim. Beni sorgulamaya kalktiginda ben de ona cok gerildim falan diyordum süper dalga gectim :) kendime hediyeler aldirttim. :) gormedigi kiza hediyeler aldi ozelden mesaj atarsaniz taktik te verebilirim :) intikamimi almis oldum. Siz de icinizde kalanlari bi sekilde soyleyin

Cok istiyorsan bir cumle yaz. Sonra engelle gitsin. Destan yazmana gerek yok. Duygularin depresicek cunku. Karsilik isteyeceksin, anlasilmak isteyeceksin. Karsindaki duvar sana bunu saglamayacak. O yuzden klasik cumlelerle olusturulmus bir mektup sadece onun isine yarayacak. Sen yine kaba tabirle sap gibi ortada kalacaksin.

Dönmez bunu biliyorum
Dönse de ben öyle söylesem içimdekileri çok daha güzel olur ama kendini küçük düşürecek birşey yapmaz çok iyi tanıyorum onu
Burda cok daha fazla kafan karisicak emin ol. Sen kendini taniyorsun. Eger yazmak seni rahatlaticaksa yaz. Ama bazen o kadar seviyorsun ki "keske su kavga uzasa da biraz konussak" diyorsun. Onu deme. Yaz ve engelle. Cevap bekleme. Emin ol seni mutlu edicek bir sonuc cikmicak cevap beklersen.

en iyisi baska birini bulup mutlu olmak ben oyle yaptim

Konuşsan da umursamayacaktır.Boşuna kendini yorarsın karşılık alamadığınla kalırsın.

Yazarsan rahatlayacakmissin gibi geliyor, bilemedim. Ama cevap bekleyeceksen hic o topa girme.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

Yazmamaya karar verdim, çünkü anlamayacak. Önemli olan kendi içimde çözmüş olmamdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…