- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
8 aydır beni yipratarak, kırarak dökerek giden birinin arkasından uzuluyordum. Biliyordum içimde cevapsız kalan sorular vardı, onun anlayamadığım davranışları vardı. Terketmesi de beni cevapsız bırakarak olmuştu zaten. Bugün burada bir konu okudum, benim yaşadıklarımı yaşayan, yaşatılan bir üye dert anlatıyordu. Benim kelimelere dokemedigim, hissedip de anlatamadigim içimde cozumleyemedigim ne varsa yazmış çok güzel ifade etmiş. Sanki omuzlarından koca bir yük kalktı okuyunca. Onun bana ne yaptığını daha iyi anladım.
Psikolojik bir saldırıya ugramisim resmen, hastalıklı bir ruh haline burunmusum. Basiretim bağlanmış bana acı veren birinin ardından aylarca üzülmüşüm.
Içimden farkına vardığım, cozumledigim herşeyi ona yazmak geliyor. Çok taşıdım ben bu yükü ne kadar umrunda olur bilemem ama sindirip suçlu çıkarttığı, susturdugu bir saf olarak hayatıma devam etmeyeceğim artık. Çok daha net görebiliyorum herşeyi. Bunu yapmak istememin manası ne bilmiyorum ama kusmak geliyor içimden sustuklarimi.
Siz ne dersiniz? Çok mu anlamsizca olur? Yorumlariniza ihtiyacım var
Ben de 2 yil once yasadiklarinizi yasadim diyebilirim. 2 ay gorustuk 2 ay boyunca yipratti hep beni suclu cikarirdi. Bi sorun oldugu zaman uzerine gittigimde "cok gerildim" deyip kendini ustun duruma getirirdi. Bagirirdi falan. Bitti. Bittikten sonra benim de aklim basima dank etti. Tabi icimde kalanlari soyleyemiyordum gururumdan. Onu unutamadigimi zannedebilirdi. Sahte fake adres actim. Ordan bi guzel islettim. Kopek gibi surundurdum:) onun bana yaptiklarinin aynisini ben de ona yaptim. Beni sorgulamaya kalktiginda ben de ona cok gerildim falan diyordum8 aydır beni yipratarak, kırarak dökerek giden birinin arkasından uzuluyordum. Biliyordum içimde cevapsız kalan sorular vardı, onun anlayamadığım davranışları vardı. Terketmesi de beni cevapsız bırakarak olmuştu zaten. Bugün burada bir konu okudum, benim yaşadıklarımı yaşayan, yaşatılan bir üye dert anlatıyordu. Benim kelimelere dokemedigim, hissedip de anlatamadigim içimde cozumleyemedigim ne varsa yazmış çok güzel ifade etmiş. Sanki omuzlarından koca bir yük kalktı okuyunca. Onun bana ne yaptığını daha iyi anladım.
Psikolojik bir saldırıya ugramisim resmen, hastalıklı bir ruh haline burunmusum. Basiretim bağlanmış bana acı veren birinin ardından aylarca üzülmüşüm.
Içimden farkına vardığım, cozumledigim herşeyi ona yazmak geliyor. Çok taşıdım ben bu yükü ne kadar umrunda olur bilemem ama sindirip suçlu çıkarttığı, susturdugu bir saf olarak hayatıma devam etmeyeceğim artık. Çok daha net görebiliyorum herşeyi. Bunu yapmak istememin manası ne bilmiyorum ama kusmak geliyor içimden sustuklarimi.
böyle yaptıysa eminim gelir o zaman söylersiniz.Bana bulasmaz tekrar, butun köprüleri yikarak gitti çünkü
Burda cok daha fazla kafan karisicak emin ol. Sen kendini taniyorsun. Eger yazmak seni rahatlaticaksa yaz. Ama bazen o kadar seviyorsun ki "keske su kavga uzasa da biraz konussak" diyorsun. Onu deme. Yaz ve engelle. Cevap bekleme. Emin ol seni mutlu edicek bir sonuc cikmicak cevap beklersen.Dönmez bunu biliyorum
Dönse de ben öyle söylesem içimdekileri çok daha güzel olur ama kendini küçük düşürecek birşey yapmaz çok iyi tanıyorum onu
en iyisi baska birini bulup mutlu olmak ben oyle yaptim8 aydır beni yipratarak, kırarak dökerek giden birinin arkasından uzuluyordum. Biliyordum içimde cevapsız kalan sorular vardı, onun anlayamadığım davranışları vardı. Terketmesi de beni cevapsız bırakarak olmuştu zaten. Bugün burada bir konu okudum, benim yaşadıklarımı yaşayan, yaşatılan bir üye dert anlatıyordu. Benim kelimelere dokemedigim, hissedip de anlatamadigim içimde cozumleyemedigim ne varsa yazmış çok güzel ifade etmiş. Sanki omuzlarından koca bir yük kalktı okuyunca. Onun bana ne yaptığını daha iyi anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?