Çok doğru anlamissinizBen yanlış anlamadıysam . İlişkinin neden bittiği veya eski sevgilinin bazı davranışlarının sizce sebebi yok .
Ve bu bilmediğiniz şeyler sizin beyninizin arkasında sürekli olarak dönüyor . Kafanızın içinde bir ses var . oturtamadığı , sebep bulamadığı şeyleri hala düşünüyor , ona sebep bulup oturtmaya çalışıyor . Buda sizin normal hayata adapte olmanızı etkiliyor . doğru mu anlamışım ?
Üyenin adını hatirlamiyorum şu an fakat yaşadıklarımız çok benzerdine okudunuz da 8 aylık mesele bir anda kafanızda çözümlendi çok merak ettim açıkçası.
bence yazarak kendinizi rahatlatın ama sakın ona yollamayın, boş yere ego yapar. zaten anlamaz da. bir faydası olmaz. ama karşıya yollamadan yazmak da acayip rahatlatıyor
Çok doğru anlamissiniz
Normal bir ayrilikta kişi bir sebep belirtir, herhangi bir sebep olabilir bu. Hele ki bizim ki gibi uzun iliskiyse. O ise beni suçladı hep sen şunu yaptın bunu yaptın diyerek beni terketti. Ayrılığın üzerinden 6 ay geçmişken bana şunu şunu yapmasaydin şimdi evleniyor olacaktık diye mesaj atmıştı. Yani sürekli suçladı beni birşeyler için. Ben hep düşündüm ne yaptım yaptıklarım gerçekten bu kadar büyük muydu diye beynimin içinde savaş vardı
Ama bugün anladım ki hayır o beni sevmedi sebep tam olarak buydu.
okuduğum kadarıyla sebepsiz terk edilmişsinÜyenin adını hatirlamiyorum şu an fakat yaşadıklarımız çok benzerdi
O muhtemelen benim hala unutmadigimi düşünüyordur zaten, çünkü verdiğim izlenim hep o yöndeydi
Mantıklı, pişman olmak istemiyorum çünkübence bir iki gün kendinize zaman verim bakalım beyninizin arka tarafında o sorular olacak mı ?
Yada soruları bir kağıda yazın geçmişe dönün hepsine tek tek kendi içinizde cevap verin .
Ama baktınız mesaj yazmasanız pişman olacaksınız yazın gitsin dünyanın sonu değil ya .
Kesinlikle kusmalısın...8 aydır beni yipratarak, kırarak dökerek giden birinin arkasından uzuluyordum. Biliyordum içimde cevapsız kalan sorular vardı, onun anlayamadığım davranışları vardı. Terketmesi de beni cevapsız bırakarak olmuştu zaten. Bugün burada bir konu okudum, benim yaşadıklarımı yaşayan, yaşatılan bir üye dert anlatıyordu. Benim kelimelere dokemedigim, hissedip de anlatamadigim içimde cozumleyemedigim ne varsa yazmış çok güzel ifade etmiş. Sanki omuzlarından koca bir yük kalktı okuyunca. Onun bana ne yaptığını daha iyi anladım.
Psikolojik bir saldırıya ugramisim resmen, hastalıklı bir ruh haline burunmusum. Basiretim bağlanmış bana acı veren birinin ardından aylarca üzülmüşüm.
Içimden farkına vardığım, cozumledigim herşeyi ona yazmak geliyor. Çok taşıdım ben bu yükü ne kadar umrunda olur bilemem ama sindirip suçlu çıkarttığı, susturdugu bir saf olarak hayatıma devam etmeyeceğim artık. Çok daha net görebiliyorum herşeyi. Bunu yapmak istememin manası ne bilmiyorum ama kusmak geliyor içimden sustuklarimi.
Siz ne dersiniz? Çok mu anlamsizca olur? Yorumlariniza ihtiyacım var
Aslında günlük tutuyorum ama sanki ona hep susmuslugun verdiği bir baskı var içimde artık ifade et kendini diyor içimden bir sesokuduğum kadarıyla sebepsiz terk edilmişsin
ben de aynı şeyi yaşadım. 3 gün önce. 2 senelik ilişkiydi hemi de.
gittim burda konu açtım. ama insanlardan yorum almak için değil. kendime günlük tutmak istedim. bakabilirsin istersen konuma
deftere yazamazdım, evimde "özel hayata saygı" yok
böyle en azından nickim gizli diye takılıyorum
tavsiye ederim sana da
canım her yazmak istediğinde burda yazıyorum
acayip rahatlatıyor
defter tutabiliyorsan defter tut
tutamıyorsan istersen telefonunun notlar kısmına yaz
ya da kağıda yaz yırt at
olmadı benim gibi burda kendi kafana göre takıl
yeter ki ona atma
Biliyorum mugehatunuBen bana aci cektiren kisiye " onemli degil uzulmedim hakkim helal olsun mutlu ol insallah" gibi iyimser bi mesajla iliskimize nokta koyup bitirdim.
Ama ne anladi? Hic bisey. Hala kendini hakli goruyor. Sirf hatalarini yuzune vurmadigim icin. Sirf ' sessizce asaletle gider kadin" dedikleri icin.
Yemisim asaleti.
Senelerce " ben senin varyaa.." replikleri yazdim kafamda na hic soylemedigim.
Keske gelmisine gecmisine gelecegine sovup gitseydim o mesajda. Icimde dura dura kendimi zehirledim.
Mugehatun diye uyemizi bilirsin.
Onada demistim " benim icimde kaldi, ama sen guclu kadini felan oynama, cok pis sov,bagir, ardindan aglada, icine atma, o pisligin uzerine kus tum ofkeni" diye.
Icinde tutmak yerine bagirmis cagirmis, tokatida yapistirip ardina bakmadan cekmis gitmisti.
Benim burda icimin yaglari erimisti.
Biliyorum mugehatunuama onun eski eşi pişman olmuştu müge öyle kusmustu içindekileri
Şimdi ben buna durduk yere yazarsam pişman olur muyum diyorum bir yandan da kendime
Mantıklı, pişman olmak istemiyorum çünkü
Çok farklı hissediyorum şu an. O beni her sucladiginda ben kabul ettim, o anki ruh halim bunu yaptırmıştı bana. Hep sindirdi onunlayken kendimi ifade edemiyordum resmen. Şimdi haykırmak istiyorum bana yaptıklarını ama sakin olmam lazım yazacaksam bile düşünüp yazmalıyım
En fazla ne olur....bak unutamıyo der en fazla o da....eğer gerçekten bisey beklemiyorsan o da senin umurunda olmaz zaten unutur gidersin...yani bu durumda zararlı çıkma gibi bi riskin yok...Aslında günlük tutuyorum ama sanki ona hep susmuslugun verdiği bir baskı var içimde artık ifade et kendini diyor içimden bir ses
Tabi zararlı çıkmak istemiyorum bundan da
Biliyorum mugehatunuama onun eski eşi pişman olmuştu müge öyle kusmustu içindekileri
Şimdi ben buna durduk yere yazarsam pişman olur muyum diyorum bir yandan da kendime
Ne zaman ayrildiniz? Uzun zaman oldumu? Hala yaziyormu peki sana barismak amacli yada " hic bi sey olmadi" amacli?
yani çok istiyorsan yazAslında günlük tutuyorum ama sanki ona hep susmuslugun verdiği bir baskı var içimde artık ifade et kendini diyor içimden bir ses
Tabi zararlı çıkmak istemiyorum bundan da
Ben bu rahatlamış ve gözden çıkarmış halimin bozulmasından korkuyorum aslındaEn fazla ne olur....bak unutamıyo der en fazla o da....eğer gerçekten bisey beklemiyorsan o da senin umurunda olmaz zaten unutur gidersin...yani bu durumda zararlı çıkma gibi bi riskin yok...
Aynen çekindiğim şey bu aslındayani çok istiyorsan yaz
ama o adamın onu anlayacağını zannetmiyorum
çünkü böyle bahaneyle gidenlerin hepsi afedersiniz ama mal
egoları tavan
karaktersizler. çıkıp adam gibi "ben daha fazla birlikte olmak istemiyorum, hoşça kal" diyemiyorlar da çok seviyormuş aşıkmış gibi yapıp ertesi gün en ufak şeyi bahane edip her şeyi senin üzerine yıkıp gidiyolar
bi insan neden açık açık sevmiyorum artık demekten korkar ki
ya da hiçbir şey demeden ayrılsın yav, o da kabul
ama illa karşı tarafı suçlu gösterecekler ki içleri rahat etsin, biraz daha yücelsinler
sen tutup onun hatalarını onun suratına vurursan
büyük ihtimalle onun o upuzun mesaja bakıp düşüneceği tek şey "ooo 8 aydır hala beni unutamamış. hala gocunuyorsa demek ki zamanında iyi yer etmişim ulan" olur
ben normalde "karşı tarafı umursama, istediğini yap, önemli olan içini dökmek" diyen biriyim
eski sevgilimle geçen sene de bir ayrılık yaşamıştık. ayrıldıktan 1-1,5 ay sonra okuması yarım saat süren bir mail yazıp yollamıştım
içimden geçen her şeyi yazmıştım
sonra da kuş gibi hafiflemiştim
ama bu 3 gün önceki terk edilişimde karşı tarafın ne kadar çirkinleştiğini gördüm
mübarek mabadının arşı alada olduğunu fark ettim
o yüzden bu sefer ne mail atarım ne başka bi şey yazarım, zaten anlamıyolar
bu yüzden ilk başta yazma dedim sana da
ama ille de yazma diye tutturamıyorum
çünkü yazmanın insanı ne kadar hafiflettiğini çok iyi biliyorum, deneyimledim, gördüm
bu yüzden iyi düşün taşın
senin kişiliğin çok önemli burda
yazdığın yazının karşılığında hadsiz bir cevap alırsan bu seni etkiler mi mesela? şimdiki ruh halinden daha beter bi duruma düşer misin?
düşmem, ne dediği umrumda değil, önemli olan onun anlaması değil benim rahatlamam diyorsan yaz gitsin
ama anlaşılmayı önemsiyorsan, saçma sapan konuşursa çıldıracaksan hiç uğraşma. kılını bile kıpırdatma
2 ay demissinBen bu rahatlamış ve gözden çıkarmış halimin bozulmasından korkuyorum aslında
2 ay önce bana yazdığında ben hala seven bekleyen bir profil cizmistim ona2 ay demissin
O zmn bence bu cool sekilde kal.
Benim gibi sende " keske su su an soyleseydim" diyceksin. Benimde bi kac ay sonra aklim basima gelmisti.
Ama gec kaldik. Yapicak bisy yok.
Bundan sonra yazicagin her cumle ona " hala seni dusunuyorum" mesajidir.
2 ay önce bana yazdığında ben hala seven bekleyen bir profil cizmistim ona
Yani şu an muhtemelen beni hala unutamadigimi yada yeni yeni unutmaya başladığımı falan düşünüyordur
Bu rahatlamislik bugün kendi içimde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?