Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kullanmadım canım ben jelini kullanmıştım,,iğnesini vermedi bana aytunn hanım.

Snlası yok canım.doğumdan sonra bıraktık her şeyi.tabi nisan ayında ikinci için başlayacağız belk o zaman yapılır

Eşim Kaan Hocadan da randevu aldı. Tüp öncesi her şeyi yapmış olalım istiyor. o yüzden biraz daha erteledik. Emre hocadan çok tatmin olmadı da..
umarım hayırlı olan budur sizin için ,,ne bilimm ben niye böyle bişi istemiyorum bazen kendimi anlamıyorum ama aslına bakarsan da doktor da gerek yok dedi ne biilim anlayamıyorum ...bazen de azospermi olanlar hamile kalıyo neticede onlar çıkan sperm ne kadarsa onlarla yapıolar tedaviyi bir de bunu düşününce gerek yok heralde diyorum ne biliiim kamada deli sorular :) :)

Bizim için çok büyük mucize Allahım bin şükür kızlar yıkama öncesi 7 tane sperm çıkıyo yani yıkama sonrası hep çıkıyodu motil şimdi yıkama öncesi çıktı tüp bebek deniycez gelişmeleri yazarım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada biz azospermiydik bu duruma gelmek cokk mucizevi Rabbim yeterki istesin

oyyyyyyyy ne güzel haber canım yaaaaaa,,,,,bizim de geçen gün 1 motil sperm çıktı yıkama öncesi ne kadar sevindim anlatamam,,bizim de yıkama sonrası çıkıyo ama öncesinde görmek çok başka..sen,i çok iyi anlıyorum Rabbim hayırlı bir tedavi nasip etsin sana.

Aminnn canimmm biz sıfirlari çok gördük çok mutluluk verici sağlıklı beslenmem te ise yaradı Allahın izniyle hepimizin yüzü gülsün ins bakalım ins döllenmede olur gelişmeler buraya yazilacak☺

Aminnn canimmm biz sıfirlari çok gördük çok mutluluk verici sağlıklı beslenmem te ise yaradı Allahın izniyle hepimizin yüzü gülsün ins bakalım ins döllenmede olur gelişmeler buraya yazilacak☺
tabikiiiii işe yaramıştır ben de ona bağlamıştım,,,Rabbim emekelrimizi boş bırakmasın sağlıklı Rabbimin katında hayırlı evlatlarımıza kavuşalım inşallah...

ben kullanmadım canım ben jelini kullanmıştım,,iğnesini vermedi bana aytunn hanım.

bende fitil olarak kullanmıştım iğnesi çok zor ya kullananlar hep şikayet ediyor, doktordan doktora değişiyor demek ki.

Canım sizde zaten bir şeyler yapıyorsunuz kürler falan sonuçta çabalıyorsunuz.. Bize geçen sene direkt tüp yaşınız var hiç tedaviyle falan uğraşmayın dediler. Biz de apartopar yaptırdık, yazında dondurulmuşlarla sonunda ben çok üzüldüm tabi eşimde etkilendi bu durumdan. Hiç bir şey kullanmamıştık o ara. Şimdi tüp öncesi biraz kaliteyi arttıralım en azından diye düşünüyoruz. Yoksa olacak olduktan sonra daha düşük değerlerle bile doğal yoldan hamile kalan var. Biz elimizden geleni yapalım da tüp sonunda tüh şunu da yapsaydık demeyelim bir neden aramayalım yani.. Biraz nasip işi işte.. Bu arada bize tedaviyle uğraşmayın diyen doktorlarda yakınlarımız , Bu sefer onları dinlemedik

Varikoselmi olacaksiniz canim

çok sevindim sizin adınıza inşallah güzel sonuçlarla gelirsin..

veeeee 19.ocak histereskopi tarihim,,,,,,

Dün yazarken kapandı pc. canım hadi bir aşamayı daha atlatmana az kaldı.. Ondan sonraki adet le tüp e başlıcaksın sanırım. İşiniz rast gitsin inşallah

eveeeeet Allahın izniyle bi mani olmazsa o iğneler için sabırsızlanacağımı tahmin edemezdim :):)

Allahın izniyle yarın histereskopim var ,,,gidebilsem bari,,,hava çok kötü

Kızlar bende bugün opu oldum banada dua edin olurmu Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ins
Ohh hadi geçmiş olsun canım nasıl yumurtaların durumu kaç tane toplanmış kaç tane döllenmiş yazarsın canım ,, hadi bakalım inşallah son opun olsun :)) ben de histereskopi i oldum bu sabah temiz çıktı rahim bir de çentiklendi sıra geldi şubat adetimle tedaviye başlamaya ..

Senin içinde ins son olur canım Allahın izniyle epey yumurtam toplandı suan tam bilgim yok yarın ariyip bilgi alıcaz gelişmeleri yazarım ins mutlu haberler olur çok stresliyim

Kızlar bende bugün opu oldum banada dua edin olurmu Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ins

İnşallah kaliteli embriyoların olur canım ... Allah kolaylık versinn

Hadi gözün aydınn bir aşamayı daha atlattın nasıl geçti? Bu çentik olayı tutunmayı arttırıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…