Rapor çıkartmak üç ayımi aldı ama çalışıyorum gidip gelemiyordum yoksa 2 ayda çıkardı sonrası ilk denemem aralıkti sonraki rapor dha kolay çıktı haziran da denedim cok yavaş da değil çok hzlu da değil sonuçta devlet ve cok insan var malesef
bizim süreç çok uzun değil ama artık beklemek istemiyorummRapor çıkartmak üç ayımi aldı ama çalışıyorum gidip gelemiyordum yoksa 2 ayda çıkardı sonrası ilk denemem aralıkti sonraki rapor dha kolay çıktı haziran da denedim cok yavaş da değil çok hzlu da değil sonuçta devlet ve cok insan var malesef
Faydasını gördük mü bence gördük çünkü bizim önceden hiç canlı sperm çıkmıyordu yıkama öncesi bu verdiğimiz tahlilde 1 motil 1 immotil çıkışı gördük yıkama öncesi ,evet 1 tane çıkış oldu ama 1 sıfırın yanında bizim için çok ama çok büyük bir sayı ,, kaldı ki daha 1 ay olmadı kullanmaya başlayalı ,, sizde sayı kaç canım ?bayanhope saraçoğlunun kürünü uyguladığınız söylemiştin. bizde kulalnıyoruz aynisini 1. aşamadayız. eşin faydasını gördü mü? sperm sayısında artış oldu mu? bilgilendirirsen sevinirim.
Faydasını gördük mü bence gördük çünkü bizim önceden hiç canlı sperm çıkmıyordu yıkama öncesi bu verdiğimiz tahlilde 1 motil 1 immotil çıkışı gördük yıkama öncesi ,evet 1 tane çıkış oldu ama 1 sıfırın yanında bizim için çok ama çok büyük bir sayı ,, kaldı ki daha 1 ay olmadı kullanmaya başlayalı ,, sizde sayı kaç canım ?
Tabii ki artar canım ,,, normal yolla mı hamile kalmıştın 2 milyon spermle ?Daha önce keçiboynuzu kürü gibi kürlerle eşimin sperm sayısı 2 milyon olmasına rağmen hamile kalmıştım. Hem de 2 ay içinde. Fakat bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı doğuma yakın kaybettim. Şimdi 8 aydır çalışıyoruz ama olmuyor. En son 1.aşama olan kürü kullanmaya başladı eşim 1 ay önce. Şu an sayı 2,6 milyon , hareketlilik 25%, başka bir sorun yok. Morfoloji falan 75% lerde.Canlı sperm 80%. Sence bu kür ile sayı artar mı?
Henüz daha 1 aydır kullanıyoruz ama grafik yukarı doğru gitmeye başladı tabii normal gebelik için yeterli değil belki ama yine de denemeye devambir de sizde ne kadar sürede etki etti peki bu kür?
Henüz daha 1 aydır kullanıyoruz ama grafik yukarı doğru gitmeye başladı tabii normal gebelik için yeterli değil belki ama yine de denemeye devam
Aynen canım ama biz daha çobsn çökertendeyiz az kaldı kırkkilite geçmeye bakalım ımarım güzel sonuçlar alırız..Çok sevindim canım.inşallah daha da artarda çocuk sahibi olurun. siz de Fructus tribuli,Equisetum arvense,4lü bal karışımı,Soğuk Pres İncir Çekirdeği bunları kullanıyorsunuz dimi? biz saracoglunun kendi sitesinden aldık. diğer sitelerde de var ama güvenemedik. tribuli bitti şimdi equisetum arvenseye geçti eşim. bu da bitince sperm analizi gönderin dediler ama biz dayanamıyoruz meraktan bu günlerde test yaptıracak eşim :)
Umarım hepimiz iyi sonuçlarla karşılaşalım sizin ki ne zamn belli oluyo
HADİ HAYIRLISI GÜZEL SONUÇALRINI DUYURMAYI NASİP ETSİN RABBİM..22 sinde belli olacak canım..
günaydın bayanlar ,,,, veee beklediğim ilk adetim geldi bakalım histereskopi için gün verilecekkk adım adımm bebeğime gidiyorummm Allah yardımcımız olsun hepimizinn,,,
ben aytun hanımın hastasıyım,,şiddetle tavsiye ederim ,,,çok pozitif biri,,güven verici ...Allah emeklerinizin karşılığını versin canım.. Bahçecide hangi doktora gidiyorsun gerçi biz şimdilik tüp işini erteledik ama aklımda bulunsun..
ben aytun hanımın hastasıyım,,şiddetle tavsiye ederim ,,,çok pozitif biri,,güven verici ...
neden tüpü erteleddiniz canım ?
ben aytun hanımın hastasıyım,,şiddetle tavsiye ederim ,,,çok pozitif biri,,güven verici ...
neden tüpü erteleddiniz canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?