hayırlıs olsun canım umarım bol bol spermleriniz olur :)Anladım canım çok sağol.. ayy sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum bir an acaba yaptırdığımız yer ayrıntılı yapmıyor mu diye düşünmüştüm. Biz tüpü erteledik eşim Kaan hoca dan randevu aldı, biraz daha uğraşıcaz spermlerle
Aynen dediginiz gibi oluyo hep bi kandirilma korkusu varAnladım canım çok sağol.. ayy sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum bir an acaba yaptırdığımız yer ayrıntılı yapmıyor mu diye düşünmüştüm. Biz tüpü erteledik eşim Kaan hoca dan randevu aldı, biraz daha uğraşıcaz spermlerle
hayırlıs olsun canım umarım bol bol spermleriniz olur :)
Aynen dediginiz gibi oluyo hep bi kandirilma korkusu var
Canim daha once tup bebek denemen oldumu nerede yaptirdininşallah tatlım, bir de tüp yaptırırken embriyolog en güzelini en kalitelisini seçsinbir de sağlıkla göbüşüme konsun bir de sağlıkla doğsun ayy daha ne isterimm istekler bitmiyoo
Aynen morfoloji ve hız artmış ona bile güvenemiyorum acaba doğru mu
Canim daha once tup bebek denemen oldumu nerede yaptirdin
Biz spermleri acibadem fulyaya verdik. Herhalde olursa orda olacak. Bahceciye karsi. Bi antipatim var. Kosuyolundakine gitmistim biraz parasal yaklastilar. Bende sogudum bahceciden.oldu canım bursa da yaptırdım Art'de. Birisi negatifle sonuçlandı, biri de dondurulmuşlarla kimyasal oldu. Bu sefer Bahçeci yi düşünüyorum.
Biz spermleri acibadem fulyaya verdik. Herhalde olursa orda olacak. Bahceciye karsi. Bi antipatim var. Kosuyolundakine gitmistim biraz parasal yaklastilar. Bende sogudum bahceciden.
Allah Allah ilk defa parasal yaklaştılar diye bir şey duydum canım yaa,,,koşuyolundaki hangisi ki ?? aksine herkes parasal yaklaşımın olmadığını söyler hatta orda sen istesen bile gereksiz işlem asla yaptıklarını duymadım ama sana kötüsü denk gelmiş demekki,, bahçecide gideceksen bence fulya veya umut a gideceksinn,,,diğerlerini bilmiyorum tabii,,Biz spermleri acibadem fulyaya verdik. Herhalde olursa orda olacak. Bahceciye karsi. Bi antipatim var. Kosuyolundakine gitmistim biraz parasal yaklastilar. Bende sogudum bahceciden.
elektrik tutmadı mı olmaz zaten ,,, sana kötüsü denk gelmişş,,,Biz spermleri acibadem fulyaya verdik. Herhalde olursa orda olacak. Bahceciye karsi. Bi antipatim var. Kosuyolundakine gitmistim biraz parasal yaklastilar. Bende sogudum bahceciden.
Emre bey yonlendirdi sayiyi takip icin orada numune verdi iyi cikinca dondurduk.Anladım canım biz gidersek Avrupa yakasındakine gidicez. Acıbadem e Emre bey mi yönlendirdi? Bize test için orasını söylediler ama biz orda yaptırmadık. Neyse sonu güzel olsun da nerede kafan rahat ediyorsa orasını tercih et. Psikoloji de önemli bu işte
hepimiz için hayırlısı olsun canım ,,, neticede Yaradan ol dediğinde değil hastane tedavide olmasak bile olacak,,,Emre bey yonlendirdi sayiyi takip icin orada numune verdi iyi cikinca dondurduk.
Bi arkadasta bahcecide yaptirmisti. Tup oncesinde ameliyat olmustu yumurtaliklardan ameliyati baska bir hastanede yaptirmis fakat tup bebek merkezinde sanki ameliyat merkezde yapilmis gibi tekrar devletten para almislar. Arkadas bu olayi farketdip soyledigimizde cok piskin davrandilar baya tartismistik filan dedielektrik tutmadı mı olmaz zaten ,,, sana kötüsü denk gelmişş,,,
Aynen oyle biz. Sebep ariyoruz iste Rabbim isterse sebepsiz bile yaratir.hepimiz için hayırlısı olsun canım ,,, neticede Yaradan ol dediğinde değil hastane tedavide olmasak bile olacak,,,
Senin adina sevindim. Insan gercektende bi yükünü atmis oluyor omuzundan. Bakalim emre bey ne diyecek. Bizede ilk bu yesti yaptırmıştıkızlaaaaaarrrr karyotip sonuçları da geldi çok şükür
normal karyotip 46XX dişi
normal karyoti 46XY erkek
offffffff omuzlarımdan öyle bi yük kalktı ki sanırsınnnn hamileyimmm :):) öyle sevindim :)
kızlaaaaaarrrr karyotip sonuçları da geldi çok şükür
normal karyotip 46XX dişi
normal karyoti 46XY erkek
offffffff omuzlarımdan öyle bi yük kalktı ki sanırsınnnn hamileyimmm :):) öyle sevindim :)
Umarım hepimiz iyi sonuçlarla karşılaşalım sizin ki ne zamn belli oluyoGözünadyınn canımçok sevindim darısı bize olsun inşallah.. testleri yaptırdığımızdan beri sürekli kafamdalar
gerçekten öyle kuş gibiyim inan ki sanki hamilesin dediler :)))) zor anacımm zor hep bişi sonucu beklioz hepimiz adrenalin bağımlısı olup çıkçaz en sonundaSeni
Senin adina sevindim. Insan gercektende bi yükünü atmis oluyor omuzundan. Bakalim emre bey ne diyecek. Bizede ilk bu yesti yaptırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?