Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlıs olsun canım umarım bol bol spermleriniz olur :)

Aynen dediginiz gibi oluyo hep bi kandirilma korkusu var

hayırlıs olsun canım umarım bol bol spermleriniz olur :)

inşallah tatlım, bir de tüp yaptırırken embriyolog en güzelini en kalitelisini seçsin bir de sağlıkla göbüşüme konsun bir de sağlıkla doğsun ayy daha ne isterimm istekler bitmiyoo

Aynen dediginiz gibi oluyo hep bi kandirilma korkusu var

Aynen morfoloji ve hız artmış ona bile güvenemiyorum acaba doğru mu

Canim daha once tup bebek denemen oldumu nerede yaptirdin

oldu canım bursa da yaptırdım Art'de. Birisi negatifle sonuçlandı, biri de dondurulmuşlarla kimyasal oldu. Bu sefer Bahçeci yi düşünüyorum.
Biz spermleri acibadem fulyaya verdik. Herhalde olursa orda olacak. Bahceciye karsi. Bi antipatim var. Kosuyolundakine gitmistim biraz parasal yaklastilar. Bende sogudum bahceciden.

Biz spermleri acibadem fulyaya verdik. Herhalde olursa orda olacak. Bahceciye karsi. Bi antipatim var. Kosuyolundakine gitmistim biraz parasal yaklastilar. Bende sogudum bahceciden.

Anladım canım biz gidersek Avrupa yakasındakine gidicez. Acıbadem e Emre bey mi yönlendirdi? Bize test için orasını söylediler ama biz orda yaptırmadık. Neyse sonu güzel olsun da nerede kafan rahat ediyorsa orasını tercih et. Psikoloji de önemli bu işte

Allah Allah ilk defa parasal yaklaştılar diye bir şey duydum canım yaa,,,koşuyolundaki hangisi ki ?? aksine herkes parasal yaklaşımın olmadığını söyler hatta orda sen istesen bile gereksiz işlem asla yaptıklarını duymadım ama sana kötüsü denk gelmiş demekki,, bahçecide gideceksen bence fulya veya umut a gideceksinn,,,diğerlerini bilmiyorum tabii,,

elektrik tutmadı mı olmaz zaten ,,, sana kötüsü denk gelmişş,,,

Emre bey yonlendirdi sayiyi takip icin orada numune verdi iyi cikinca dondurduk.

elektrik tutmadı mı olmaz zaten ,,, sana kötüsü denk gelmişş,,,
Bi arkadasta bahcecide yaptirmisti. Tup oncesinde ameliyat olmustu yumurtaliklardan ameliyati baska bir hastanede yaptirmis fakat tup bebek merkezinde sanki ameliyat merkezde yapilmis gibi tekrar devletten para almislar. Arkadas bu olayi farketdip soyledigimizde cok piskin davrandilar baya tartismistik filan dedi

kızlaaaaaarrrr karyotip sonuçları da geldi çok şükür
normal karyotip 46XX dişi
normal karyoti 46XY erkek

offffffff omuzlarımdan öyle bi yük kalktı ki sanırsınnnn hamileyimmm :):) öyle sevindim :)

Seni

offffffff omuzlarımdan öyle bi yük kalktı ki sanırsınnnn hamileyimmm :):) öyle sevindim :)
Senin adina sevindim. Insan gercektende bi yükünü atmis oluyor omuzundan. Bakalim emre bey ne diyecek. Bizede ilk bu yesti yaptırmıştı

Gözünadyınn canım çok sevindim darısı bize olsun inşallah.. testleri yaptırdığımızdan beri sürekli kafamdalar

Ge
Seni

Senin adina sevindim. Insan gercektende bi yükünü atmis oluyor omuzundan. Bakalim emre bey ne diyecek. Bizede ilk bu yesti yaptırmıştı
gerçekten öyle kuş gibiyim inan ki sanki hamilesin dediler :)))) zor anacımm zor hep bişi sonucu beklioz hepimiz adrenalin bağımlısı olup çıkçaz en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…