- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Evet cNım öyleymiş umarım işe yarar ne ağrı ne sızım oldu uyudum çıktım :)) kanamam da ilk tuvaletimde oldu sonra çok azaldı şimdi yok denecek kadar az,, aytun hn dedi ki his. Ten sonra bana yaptırdıklarını 4. Denemeye giren birine yaparım aslımda dedi :)) ben zorla genetikleri falan da yaptırmıştım gerek yok demişti henüz ama yapmıştım umarım iyi olur her şeyİnşallah kaliteli embriyoların olur canım ... Allah kolaylık versinn
Hadi gözün aydınn bir aşamayı daha atlattın nasıl geçti? Bu çentik olayı tutunmayı arttırıyormuş..
Evet cNım öyleymiş umarım işe yarar ne ağrı ne sızım oldu uyudum çıktım :)) kanamam da ilk tuvaletimde oldu sonra çok azaldı şimdi yok denecek kadar az,, aytun hn dedi ki his. Ten sonra bana yaptırdıklarını 4. Denemeye giren birine yaparım aslımda dedi :)) ben zorla genetikleri falan da yaptırmıştım gerek yok demişti henüz ama yapmıştım umarım iyi olur her şey
Canım haber alınca yazıcam bakalım yarı benim için büyük gün bugün ulaşamadım hakkımızda hayirlis elbette yazıcam canimmmYavrum benim döllenenlerden haber yok mu hala ve yumurta toplama günü eşinden bol sperm çıktı mı ? Merak ediyoruz bizi habersiz bırakma canım
geneli iyi çıkmış canım buna da şükür,,,hadi bakalım rotan belli oldu hayırlısıyla olumlu şeyler duyalım hep beraber inşallahBizim genetikler çıktı. Karyotipler temiz.. Pıhtılaşma MTHFR ler heterozigot çıktı benim. Genetik doktoru kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi ama tüp te kesin verirler sanırım. Eşimin DNA hasarı da %403 ay doktorun verdiği ilaçlardan sonra tüp düşünüyoruz. İnşallah sizin sonuçlar pozitif gelir kızlar merakla bekliyorum.
Bugün girmiş halbuki hergün bakıyorum bi haber var mı diye
Özür dilerim hepinizden beni merak ettiniz telefon annemde kaldı ve ağrılarım vardı aklıma hiç gelemedi son günler arada bakabilir ben iyiyim beni merak edip ozleden mesaj Atan sana ve ccnsn 1907 ye teşekkür ederim.kızlar benden çok yumurta toplandı ağrım oldu cokk 27 tane yumurta oluşmuş 10 tanesi kaliteliydi eşimden 15 yasin speerm çıktı normal teste onlarla yapıldı 4 embiriyo gelişti 3 tane 3 cu kalite doktor dondurmayà gerek yok dedi kalitesi azmış 1 tane 1. Kateli yüzde yüze yakın olan yerleşim yapıldı hersey yolundaydi ağrılarım dışında bugün üç dört damla kadar kahverengi lekelenmem oldu korktum ama ins iyi birşeydir bu yerleşme kanaması dir adet olmam ins ağrılarım var ama Üzgünüm yarın sonuç öğrenim kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn
Allah hayırlı haberler almamızi nasip etsin beklemek zor ins sonu güzel olurrabbım hayrlısını versn ınsaallah.bnde asılama oldum ve bugun 5. gunum..
yaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrr bence de yerleşme kanamasııııÖzür dilerim hepinizden beni merak ettiniz telefon annemde kaldı ve ağrılarım vardı aklıma hiç gelemedi son günler arada bakabilir ben iyiyim beni merak edip ozleden mesaj Atan sana ve ccnsn 1907 ye teşekkür ederim.kızlar benden çok yumurta toplandı ağrım oldu cokk 27 tane yumurta oluşmuş 10 tanesi kaliteliydi eşimden 15 yasin speerm çıktı normal teste onlarla yapıldı 4 embiriyo gelişti 3 tane 3 cu kalite doktor dondurmayà gerek yok dedi kalitesi azmış 1 tane 1. Kateli yüzde yüze yakın olan yerleşim yapıldı hersey yolundaydi ağrılarım dışında bugün üç dört damla kadar kahverengi lekelenmem oldu korktum ama ins iyi birşeydir bu yerleşme kanaması dir adet olmam ins ağrılarım var ama Üzgünüm yarın sonuç öğrenim kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn
bugün mü test günün canım ,,,bu arada anlayamadım eşinden 15 tane mi sperm çıktı ?Özür dilerim hepinizden beni merak ettiniz telefon annemde kaldı ve ağrılarım vardı aklıma hiç gelemedi son günler arada bakabilir ben iyiyim beni merak edip ozleden mesaj Atan sana ve ccnsn 1907 ye teşekkür ederim.kızlar benden çok yumurta toplandı ağrım oldu cokk 27 tane yumurta oluşmuş 10 tanesi kaliteliydi eşimden 15 yasin speerm çıktı normal teste onlarla yapıldı 4 embiriyo gelişti 3 tane 3 cu kalite doktor dondurmayà gerek yok dedi kalitesi azmış 1 tane 1. Kateli yüzde yüze yakın olan yerleşim yapıldı hersey yolundaydi ağrılarım dışında bugün üç dört damla kadar kahverengi lekelenmem oldu korktum ama ins iyi birşeydir bu yerleşme kanaması dir adet olmam ins ağrılarım var ama Üzgünüm yarın sonuç öğrenim kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn
Canım bencede yerleşme kanaması hadi güzel haberlerle gel bize :)Özür dilerim hepinizden beni merak ettiniz telefon annemde kaldı ve ağrılarım vardı aklıma hiç gelemedi son günler arada bakabilir ben iyiyim beni merak edip ozleden mesaj Atan sana ve ccnsn 1907 ye teşekkür ederim.kızlar benden çok yumurta toplandı ağrım oldu cokk 27 tane yumurta oluşmuş 10 tanesi kaliteliydi eşimden 15 yasin speerm çıktı normal teste onlarla yapıldı 4 embiriyo gelişti 3 tane 3 cu kalite doktor dondurmayà gerek yok dedi kalitesi azmış 1 tane 1. Kateli yüzde yüze yakın olan yerleşim yapıldı hersey yolundaydi ağrılarım dışında bugün üç dört damla kadar kahverengi lekelenmem oldu korktum ama ins iyi birşeydir bu yerleşme kanaması dir adet olmam ins ağrılarım var ama Üzgünüm yarın sonuç öğrenim kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?