Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah kaliteli embriyoların olur canım ... Allah kolaylık versinn

Hadi gözün aydınn bir aşamayı daha atlattın nasıl geçti? Bu çentik olayı tutunmayı arttırıyormuş..
Evet cNım öyleymiş umarım işe yarar ne ağrı ne sızım oldu uyudum çıktım :)) kanamam da ilk tuvaletimde oldu sonra çok azaldı şimdi yok denecek kadar az,, aytun hn dedi ki his. Ten sonra bana yaptırdıklarını 4. Denemeye giren birine yaparım aslımda dedi :)) ben zorla genetikleri falan da yaptırmıştım gerek yok demişti henüz ama yapmıştım umarım iyi olur her şey

:)) iyi olmuş canım boşver kafan rahat olur bundan sonra.. İmkan varsa önümüzdeki engelleri kaldırmak gerekiyor.. Tedavine az kaldı çok heycanlı.. Biz hala dna hasar ve genetik sonuçlarını bekliyoruz..

Bizim genetikler çıktı. Karyotipler temiz.. Pıhtılaşma MTHFR ler heterozigot çıktı benim. Genetik doktoru kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi ama tüp te kesin verirler sanırım. Eşimin DNA hasarı da %40 3 ay doktorun verdiği ilaçlardan sonra tüp düşünüyoruz. İnşallah sizin sonuçlar pozitif gelir kızlar merakla bekliyorum.

geneli iyi çıkmış canım buna da şükür,,,hadi bakalım rotan belli oldu hayırlısıyla olumlu şeyler duyalım hep beraber inşallah

Özür dilerim hepinizden beni merak ettiniz telefon annemde kaldı ve ağrılarım vardı aklıma hiç gelemedi son günler arada bakabilir ben iyiyim beni merak edip ozleden mesaj Atan sana ve ccnsn 1907 ye teşekkür ederim.kızlar benden çok yumurta toplandı ağrım oldu cokk 27 tane yumurta oluşmuş 10 tanesi kaliteliydi eşimden 15 yasin speerm çıktı normal teste onlarla yapıldı 4 embiriyo gelişti 3 tane 3 cu kalite doktor dondurmayà gerek yok dedi kalitesi azmış 1 tane 1. Kateli yüzde yüze yakın olan yerleşim yapıldı hersey yolundaydi ağrılarım dışında bugün üç dört damla kadar kahverengi lekelenmem oldu korktum ama ins iyi birşeydir bu yerleşme kanaması dir adet olmam ins ağrılarım var ama Üzgünüm yarın sonuç öğrenim kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn

Son düzenleme:
rabbım hayrlısını versn ınsaallah.bnde asılama oldum ve bugun 5. gunum..

yaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrr bence de yerleşme kanamasıııı Yavrum benim senin bunu yaşaman öyle bi umut ki bana ,,,bence hamilesin canımmmmmmmmm ayyyy çok mutluyumm şu an ,,,,,sabah sabah gözlerim açıldı :):) yaşadıkların için de çok geçmiş olsun canım inşallah aldığın güzel haberle her şeyi bi çırpıda unututsun,,sabırsızlıkla bekliyorum,,,yaşasın kahverengi lekelenmeler hiç korkma canım dua et bebişin için...

bugün mü test günün canım ,,,bu arada anlayamadım eşinden 15 tane mi sperm çıktı ?

Canım bencede yerleşme kanaması hadi güzel haberlerle gel bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…