- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Evet canım sperm sayımız 15 çıktıbugün mü test günün canım ,,,bu arada anlayamadım eşinden 15 tane mi sperm çıktı ?
offfff canım yaaaaa çok ümitlenmiştim benKizlar malesef degerim 2.5 çıktı doktor ilacı kes dedi nasip değilmiş bir gün inşallah....
Canım hayırlısı böyleymiş demek ki biliyorum şuan çok üzülüyorsun ama şükür ki spermimiz çıkıyor bizim birde senin hormon tahlillerin yapıldı mı tüp bebekten önce mesela bayanhope ile ikimizin prolaktin yüksek çıktı ve ilaç içiyoruz şuandaKizlar malesef degerim 2.5 çıktı doktor ilacı kes dedi nasip değilmiş bir gün inşallah....
Yapılmıştı kuzum hersey normal çıktı nasip değilmiş tek embiriyo transfer edilmişti devlete yaptirdik ama ikinciye ozleden çift embiyo olarak ilerleyen zmanda tekrar denerim insCanım hayırlısı böyleymiş demek ki biliyorum şuan çok üzülüyorsun ama şükür ki spermimiz çıkıyor bizim birde senin hormon tahlillerin yapıldı mı tüp bebekten önce mesela bayanhope ile ikimizin prolaktin yüksek çıktı ve ilaç içiyoruz şuanda
Allah Razı olsun canım inş guzle günler görmekte nasip olur üzüldüm bugün umutluyum o yerlesme kanamasi değilmiş bebeis benimleymış vücut geri atmış on gün snrasi herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ins bir gunn ....olacak ins hepinizinofffff canım yaaaaa çok ümitlenmiştim benseni de tahmin edebiliyorum ama yılmak bizim için lüks,,onun için bir an önce topla kendini negatifleri hepimiz yaşadık ne haldesin elbet biliyoruz ama yeniden yeniden yeniden ümitlenmek lazım ,,biz hep burdayız benden bişi istersen severek yaparım sıkma lütfen canını
Vücut sağlıksız embriyoyu atıyormuş canım bende düşük yaptım atmasa Allah korusun sağlıksız oluyor o daha büyük üzüntü 6 gün önce eltim doğurdu down sendromlu çocuk yani vücut atmamış ve çok üzüldük canım o zaman dedim ki çok şükür ki düşük olmuş Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahAllah Razı olsun canım inş guzle günler görmekte nasip olur üzüldüm bugün umutluyum o yerlesme kanamasi değilmiş bebeis benimleymış vücut geri atmış on gün snrasi herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ins bir gunn ....olacak ins hepinizin
Şükür bin şükür halimize canim Rabbim bize bir gün güleceksin ins eltinede Rabbim kolaylik versin hepimizin sınavı ayni ins geçeriz bu sınavdan bacim hepimiz evet canim tutunmaya çalışıp atmış vucudum güzel günler olacak ins şükür canım aynen dediğin gibiVücut sağlıksız embriyoyu atıyormuş canım bende düşük yaptım atmasa Allah korusun sağlıksız oluyor o daha büyük üzüntü 6 gün önce eltim doğurdu down sendromlu çocuk yani vücut atmamış ve çok üzüldük canım o zaman dedim ki çok şükür ki düşük olmuş Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
RABBİM yardımcıniz olsun canım hepimizin sizinde ne sebep sizin olmama hiç mi tutmuyor bii biras bilgilendirirmisinkızlar meraba aynı dert bendede var 8.5 senedir evliyim.8 defa tüp bebek yaptırdım olmadı.yaşayan bi ölü gibiyim 2 yıldır a yaptırmıyorum.neler denedim nelr.olmuyunca olmuyor.bıktım çaresizim yaş 35 etti.umudum bitti.yorgun bitkinim.aylar yıllar geçiyo değişen bişey yok.değişen yaşlanan tükenen benim
canım çok yorulmuşsun çok haklısın da,, ne diyebilirim kikızlar meraba aynı dert bendede var 8.5 senedir evliyim.8 defa tüp bebek yaptırdım olmadı.yaşayan bi ölü gibiyim 2 yıldır a yaptırmıyorum.neler denedim nelr.olmuyunca olmuyor.bıktım çaresizim yaş 35 etti.umudum bitti.yorgun bitkinim.aylar yıllar geçiyo değişen bişey yok.değişen yaşlanan tükenen benim
kızlar meraba aynı dert bendede var 8.5 senedir evliyim.8 defa tüp bebek yaptırdım olmadı.yaşayan bi ölü gibiyim 2 yıldır a yaptırmıyorum.neler denedim nelr.olmuyunca olmuyor.bıktım çaresizim yaş 35 etti.umudum bitti.yorgun bitkinim.aylar yıllar geçiyo değişen bişey yok.değişen yaşlanan tükenen benim
Merhaba bende senin durumundayım 7 defa denedim olmadı hepsi hüsranla bitti sizde hiçbirinde gebelik olmadımı sorun tam olarak nedir cevaplarsanız sevinirim bu durumu çok iyi biliyorum bende yaşadımkızlar meraba aynı dert bendede var 8.5 senedir evliyim.8 defa tüp bebek yaptırdım olmadı.yaşayan bi ölü gibiyim 2 yıldır a yaptırmıyorum.neler denedim nelr.olmuyunca olmuyor.bıktım çaresizim yaş 35 etti.umudum bitti.yorgun bitkinim.aylar yıllar geçiyo değişen bişey yok.değişen yaşlanan tükenen benim
Peki başka tüp bebek denemeyi düşünüyormusunuz ne yapmayı düşünüyorsunuz denemeri nerde yaptınızsorun erkek infertilitesi.ileri hareket hızı hiç yok.yerinde hareketli yüzde 7.bi defa tuttu 2011 yılında boş gebelik miş kürtaj oldum.öyle heveslendimki 3-4defa denedim belki olur diye ama olmadı.
Düşünüyorum son bır iki deneme ama ne zaman sonra bilemiyorumPeki başka tüp bebek denemeyi düşünüyormusunuz ne yapmayı düşünüyorsunuz denemeri nerde yaptınız
Sorun erkek infertilite si.bi defa oldu boş gebelik maalesef.sayi hareketlilik az.ileri hareket hızı sıfır. Morfoloji sorunu da carMerhaba bende senin durumundayım 7 defa denedim olmadı hepsi hüsranla bitti sizde hiçbirinde gebelik olmadımı sorun tam olarak nedir cevaplarsanız sevinirim bu durumu çok iyi biliyorum bende yaşadım
Marmara univeristesinde yaptırdım canim ilk denememdiYavrum benim siz nerde yaptırıyorsunuz tüp ü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?