Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar malesef degerim 2.5 çıktı doktor ilacı kes dedi nasip değilmiş bir gün inşallah....

Kizlar malesef degerim 2.5 çıktı doktor ilacı kes dedi nasip değilmiş bir gün inşallah....
offfff canım yaaaaa çok ümitlenmiştim ben seni de tahmin edebiliyorum ama yılmak bizim için lüks,,onun için bir an önce topla kendini negatifleri hepimiz yaşadık ne haldesin elbet biliyoruz ama yeniden yeniden yeniden ümitlenmek lazım ,,biz hep burdayız benden bişi istersen severek yaparım sıkma lütfen canını

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki biliyorum şuan çok üzülüyorsun ama şükür ki spermimiz çıkıyor bizim birde senin hormon tahlillerin yapıldı mı tüp bebekten önce mesela bayanhope ile ikimizin prolaktin yüksek çıktı ve ilaç içiyoruz şuanda

Yapılmıştı kuzum hersey normal çıktı nasip değilmiş tek embiriyo transfer edilmişti devlete yaptirdik ama ikinciye ozleden çift embiyo olarak ilerleyen zmanda tekrar denerim ins

Allah Razı olsun canım inş guzle günler görmekte nasip olur üzüldüm bugün umutluyum o yerlesme kanamasi değilmiş bebeis benimleymış vücut geri atmış on gün snrasi herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ins bir gunn ....olacak ins hepinizin

Vücut sağlıksız embriyoyu atıyormuş canım bende düşük yaptım atmasa Allah korusun sağlıksız oluyor o daha büyük üzüntü 6 gün önce eltim doğurdu down sendromlu çocuk yani vücut atmamış ve çok üzüldük canım o zaman dedim ki çok şükür ki düşük olmuş Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

C
Şükür bin şükür halimize canim Rabbim bize bir gün güleceksin ins eltinede Rabbim kolaylik versin hepimizin sınavı ayni ins geçeriz bu sınavdan bacim hepimiz evet canim tutunmaya çalışıp atmış vucudum güzel günler olacak ins şükür canım aynen dediğin gibi

kızlar meraba aynı dert bendede var 8.5 senedir evliyim.8 defa tüp bebek yaptırdım olmadı.yaşayan bi ölü gibiyim 2 yıldır a yaptırmıyorum.neler denedim nelr.olmuyunca olmuyor.bıktım çaresizim yaş 35 etti.umudum bitti.yorgun bitkinim.aylar yıllar geçiyo değişen bişey yok.değişen yaşlanan tükenen benim

RABBİM yardımcıniz olsun canım hepimizin sizinde ne sebep sizin olmama hiç mi tutmuyor bii biras bilgilendirirmisin

canım çok yorulmuşsun çok haklısın da,, ne diyebilirim ki ama gel daha yaşın 35 miş önünde verimli olabileceğin 5 senen var gel sen vazgeçme ,,,gel hep beraber dertleşe dertleşe denemeye devam edelim,,biraz durumundan bahsedersen bize belki atladığın bişi vardır belki şimdiye kadar yapmadığın bişiyi farkederiz ne biliiim canım ya tam olarak anlatırsan daha net konuşalım,,,,ben çok araştırma yaparım ama yine de benle aynı olanlarla sürekli irtibattayım ne bilimmm en ufak bişi de olsa kaçırırım diye ki 2 senedir denemiyorum demişsin 2 sene tıp için çok zaman değişen teknikler vardır mesela,,,ben taze taze bu konunun içindeyke dün C Cnsrhn1907 dan embriyoskop die bişi duydum hemen başladım araştırmaya anlatabiliyo muyum canım bizler belkileri zorlamak zorundayız kaçıncı deneme olursa olsun ümidimizi kaybetmeden ...

8 deneme gerçekten sabır işi Allah yardımcınız olsun canım. Arkadaşlarında dediği gibi bu güne kadar neler yaptınız, eşinin gördüğü tedaviler, istenilen testler hepsini ayrıntılı yazarsan birbirimize yardımcı olmaya çalışırız. Tüp bebeğin başarısız olmasının nedeni söylendi mi hiç? Embriyo kaliteleri nasıldı? gibi gibi...
Bende 32 yaşındayım. 2 başarısız tüp denememiz var. Sorun erkek infertilitesi. Şu anda sadece sayı gibi gözüküyor, morfoloji %1 di en son testte %4 çıktı. Ama DNA hasarı var, onu düşürmeye çalışıyoruz. İlk spermiogramda sayı hız morfoloji hepsi çok kötüydü

Merhaba bende senin durumundayım 7 defa denedim olmadı hepsi hüsranla bitti sizde hiçbirinde gebelik olmadımı sorun tam olarak nedir cevaplarsanız sevinirim bu durumu çok iyi biliyorum bende yaşadım

sorun erkek infertilitesi.ileri hareket hızı hiç yok.yerinde hareketli yüzde 7.bi defa tuttu 2011 yılında boş gebelik miş kürtaj oldum.öyle heveslendimki 3-4defa denedim belki olur diye ama olmadı.

sorun erkek infertilitesi.ileri hareket hızı hiç yok.yerinde hareketli yüzde 7.bi defa tuttu 2011 yılında boş gebelik miş kürtaj oldum.öyle heveslendimki 3-4defa denedim belki olur diye ama olmadı.
Peki başka tüp bebek denemeyi düşünüyormusunuz ne yapmayı düşünüyorsunuz denemeri nerde yaptınız

Merhaba bende senin durumundayım 7 defa denedim olmadı hepsi hüsranla bitti sizde hiçbirinde gebelik olmadımı sorun tam olarak nedir cevaplarsanız sevinirim bu durumu çok iyi biliyorum bende yaşadım
Sorun erkek infertilite si.bi defa oldu boş gebelik maalesef.sayi hareketlilik az.ileri hareket hızı sıfır. Morfoloji sorunu da car

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…