- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Tabiki canim.A aryastark1Kun feyekun arkadaşlar bizimde durumumuz sizin gibi ne olur yaşadıklarınızı burada paylaşır mısınız ?
Bizdede şiddetli oat var canım yıkamalı testte 50 tane çıktı bu topiğin ilk sayfasında hikayem yazıyor okuyabilirsin bende kısmetse martta başlıyorum tedaviyeTabiki canim.
Bizde şiddetli oat vardi.
Dün yumurta toplama islemim yapildi haber bekliyorum.
Sende durum nedir
Canım benim benim de bu konular ile ilgili pek bilgim yok. Biz eşimin azospermi olduğunu tamamiyle tesadüfen öğrendik gibi bişey. Urolog ilk yorumu çok acimasizca oldu. Sperm yok ki nesini yorumlayayim dediA aryastark1Kun feyekun arkadaşlar bizimde durumumuz sizin gibi ne olur yaşadıklarınızı burada paylaşır mısınız ?
Maalesef doktorlar çok acımasız aynı şeyi bizde yaşadık sonra çok şükür sperm çıktk ilk denemedede tuttu ama düşük yaptım ikincide sperm yok dediler tese olduk onda negatif oldu şimdi 6 tüp dondurulmuş spermimiz var..Kaç yumurtan çıktı kaç döllendi ve kaçıncı gün transferi olcak canımCanım benim benim de bu konular ile ilgili pek bilgim yok. Biz eşimin azospermi olduğunu tamamiyle tesadüfen öğrendik gibi bişey. Urolog ilk yorumu çok acimasizca oldu. Sperm yok ki nesini yorumlayayim dediyıkıldım orda mahvoldum. Düşünsene sperm yok tüp bile tutmaz diyip yıktı bizi. İleri hareket motil falan ne oluyor yıkanmış sperm nasıl oluyor onlarla ılgili hiç bilgi verilmedi. Neyse bi tüp bebek uzmanina gittik o da ayni şekilde azospermi dedi tane ile çıkıyor dedi 3 tüplük sperm çıktı sadece . 3 tane dondurulmuş var sadece. Ilk denememiz olacak olmazsa ne yapacaz nasıl bir yol izleyecez açıkçası bilmiyorum. Yarın transferim var bakalım ne olacak gelişmeleri yazarim tabi
Canim senin durum nasıl yumurta tupler falan ne durumda
- Eşimin sperm sayısı yıkama öncesi 1 motil 1 immotil sperm var ,, yıkama sonrası bu sayı 40-50 arası motil sperme çıkıyor
- ilk denemeyi bahçeci fulya - aytun hanımla yaptım
- 15 yum toplandı 8 i iyiydi,, 7si döllendi,, sonraki günlerde 5 i gitti toplamda 2.tane dondurulmuş 3.gün embriyosu ile transfere girdim maalesef hiç gebelik oluşmadı
- şimdi ise ilk önümüzdeki adetimi bekliyorum 2. tedavi öncesi histereskopi olucam aytun hn bi bakalım dedi,,bişi varsa temizleriz yoksa da çentik atarız dedi
- bi aksilik olmaz ise 2. adetimle yeni tedaviye başlarım inşallah.
yok canım histereskopiyi tanı amaçlı yaptırdık bişi varsa rahimde önlemini alalım diye Allaha şükürler olsun temiz çıktı tüplerde de bi sıkıntı yoktu rahim filmi çektirmiştim,,histereskopide embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için çizik atıldı rahime asıl histereskopi amacımız buyduCanim senin durum nasıl yumurta tupler falan ne durumda
Histereskopi tuplerle alakali bişey mi
Kizlar hepinize gunaydinn biliosuuz ben ilk negatifi almış biri olarak kaç Ayy ara vermeliyim ikinci tüp bebege siz ne kadar ara verdiniz en az bi beş ayy ruhen diyorum ben esime ama sizin fikrinizi merak ettim bide opuda ağrım çok oldu 27 yumurta çıkmıştı onu kaliteliydi ama çok yumurta olmasi ağrılı oldu opuda snta üç gün ağrım vardi
dondurulmuş var mıydı canım sende yoksa taze tedavi mi gerekiyo,,,ben taze taze başlıycamm dondurulmuşım yokKizlar hepinize gunaydinn biliosuuz ben ilk negatifi almış biri olarak kaç Ayy ara vermeliyim ikinci tüp bebege siz ne kadar ara verdiniz en az bi beş ayy ruhen diyorum ben esime ama sizin fikrinizi merak ettim bide opuda ağrım çok oldu 27 yumurta çıkmıştı onu kaliteliydi ama çok yumurta olmasi ağrılı oldu opuda snta üç gün ağrım vardi
Yokk canim dondurulmuş yani taze bebisler olcak ben suan devlete gidiom aslında ozele gidebilirim ama orada başladım die birdaha deniyelim eşim dedi bende doktor tanıyor die devam edicem en az bi üç ay dinleneyim jns siz Nerede tedavi oluyousunuz arkadasimmmmmdondurulmuş var mıydı canım sende yoksa taze tedavi mi gerekiyo,,,ben taze taze başlıycamm dondurulmuşım yok
canım biz bahçecide başladık orada devam ediyoruz bebeğimi almadan da çıkmaya niyetim yok :):):) Allahım doldursun kucakalrımızı...Yokk canim dondurulmuş yani taze bebisler olcak ben suan devlete gidiom aslında ozele gidebilirim ama orada başladım die birdaha deniyelim eşim dedi bende doktor tanıyor die devam edicem en az bi üç ay dinleneyim jns siz Nerede tedavi oluyousunuz arkadasimmmmm
Amin canım aminn çift embiriyo mu transfer yapilio canimm bahçeci fulya da mibhangi şubesinde...Allahın en yakın zamanda nasipp etsin ins canimcanım biz bahçecide başladık orada devam ediyoruz bebeğimi almadan da çıkmaya niyetim yok :):):) Allahım doldursun kucakalrımızı...
bana 2 tane kondu ,,bu sefer olursa 3 istemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı,, olacağı varsa 1 tane koysan da oluyo ya Rabbimin ol demesini beklerken koşuşturuyoruz işte çaresizce aslında hepsi bu..Amin canım aminn çift embiriyo mu transfer yapilio canimm bahçeci fulya da mibhangi şubesinde...Allahın en yakın zamanda nasipp etsin ins canim
Üç tüp donduruldu. İki tane transfer edildi bugün canm. Üçüncü gün embriyosuMaalesef doktorlar çok acımasız aynı şeyi bizde yaşadık sonra çok şükür sperm çıktk ilk denemedede tuttu ama düşük yaptım ikincide sperm yok dediler tese olduk onda negatif oldu şimdi 6 tüp dondurulmuş spermimiz var..Kaç yumurtan çıktı kaç döllendi ve kaçıncı gün transferi olcak canım
bu topikte gebelik takvimi görmek istiyoruz,,,,hayırlısı olsun canımmm bol bol dua et Raabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...Üç tüp donduruldu. İki tane transfer edildi bugün canm. Üçüncü gün embriyosu
. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş birakmasin
Kizlar hepinize gunaydinn biliosuuz ben ilk negatifi almış biri olarak kaç Ayy ara vermeliyim ikinci tüp bebege siz ne kadar ara verdiniz en az bi beş ayy ruhen diyorum ben esime ama sizin fikrinizi merak ettim bide opuda ağrım çok oldu 27 yumurta çıkmıştı onu kaliteliydi ama çok yumurta olmasi ağrılı oldu opuda snta üç gün ağrım vardi
canım geldi gelecek :):) 2 gün sonra gelmesi lazım bakalım ,,,heyecan basıyo beniiii :):):) arada kendiliğinden hamile kalcakmışım gibi saçma hayallere kapılıyorum bir de öyle inanıyorummm ki anlatamam :):):) ümit ümit evet ümit ama ben de çok fazla var sanırım bu şeyden :):):)bayanhope regl tarihin ne zaman canım, tedavi ne zaman başlayacak?
İnşallah canım benimmmm. Cümleten inşallah hepimizin takvimi olur :)bu topikte gebelik takvimi görmek istiyoruz,,,,hayırlısı olsun canımmm bol bol dua et Raabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...
Amin:)İnşallah canım benimmmm. Cümleten inşallah hepimizin takvimi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?