Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üç tüp donduruldu. İki tane transfer edildi bugün canm. Üçüncü gün embriyosu
. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş birakmasin
Hayırlısı olsun canım şimdi bol bol dinlen ben sabahları kuru kayısı ile ılık su içmiştim kabız olmamak için canım sende öyle yap ananas yemiştim birde tutunmayı kolaylaştırıyormuş inşallah Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Sağol canım benim. Evet uyardilar zaten kabiz olmayin diye. Ne olur ne olmaz diye bi şurup da yazfilar. Allah' im inşallah hepimize nasip eder canım tekrar sağol

Ben transferde öyle çok sıkışmıştım ki doktorun yüzüne işicem sandım transferimi bile anlayamadım şimdi o kadar abartmıcam su içme işini :)
:) yok yok kesinlikle aşırı sıkışmaya gerek yokmuş. Ultrasonda baktılar çok iyi sıkışmışsin yeterli dediler halbuki aşırı su icmedim. Demek ki abartmaya gerek yokmuş: )

Ben transferde öyle çok sıkışmıştım ki doktorun yüzüne işicem sandım transferimi bile anlayamadım şimdi o kadar abartmıcam su içme işini :)
Bende pekk şu icmemistim ultrason la bakıldı gayet iyi dendi ben transfer olduktan snra benden önce transfer olan kız resmen 3 4 kere lavaboya gitmişti ben öylece yattım yani abartmadan gerek yok gerçekten sıkışık lik işini devlete malesef bir hak verio lar bir embiriyo hakkı ozleden yapsam die kararsizim bende üç değil ama iki olsun isterim şansımız yükseliyor ama kısmetimizde varsa olacak yinede Rabbimin izniyle olsun ins hepimizin bebesi:)❤

Ay hadi az kaldı o zaman bebişini almaya.. Bahçeci de transfer için bir ay bekliyorlar sanırım. Sürekli dondurulmuşmu transfer ediyorlar? Ay ben bile heyecan yapıyorum, gece rüyamda tüp bebek merkzindeydim Yumurtalarım azalmış sağdan 3 soldan bir tane alabildik sadece diyorlardı bende kızıyorum bukadar sürede nasıl bu kadar azaldı siz tedaviyi düzgn uygulamadınız demekki diye ay allaammm nasıl bir psikolojideyim acaba

canım evet genelde dondurulmuş yaapıyolar ama ben histereskopi olduğum için aytun hn.bu sefer ben de eğer uygun olursa vücudun taze siklus yapmak istiyorum dedi,,,histereskopide çizik atıldı ya tam iyileşmeden koymak istiyo embriyoyu şansı arttırdığı için ,,,,
gelelim tuhaf olan kısmaaaaaa :):):):)
adet belirtilerim var evetttt ama ben kendimi hamile sanıyommm :):):) kafayı yedim yaaa yok yok kesin yedim 50 motil sperm olduğunu biliyorum ama yine de hamile sanıyorum :):) şaka yapmıyorum bu arada öyle hissediyorum bu bebebkler kafayı yedircek bizeeeeee :):):) adetim gelse de çıksam bu psikolojiden ...

Yaaa ciddimisin? idrar testi yapsana hiç belli olmaz bir mucize de seni bulur belki çokk merak ettimmmm

Yaaa ciddimisin? idrar testi yapsana hiç belli olmaz bir mucize de seni bulur belki çokk merak ettimmmm
yok ben sürpriz olsun istiyorummmm
olmayacağını biliyorumm kuzucuuuuumm ama elimde değil tuhaf bi şekilde öle hissediyom,,akıntım yoğun geliyoo yüzümü ateş basıyooo hehhh diyorum bak belirtilerde var ,,,,adet olayım da geçer

arada da korkuyom haaa o kadar inanıyorum ki vücut kendini hamile sancak diyeeee :):) ,,,hooooopp bana gelenler gelmişşşş ,,, kafayı yedimmmm en afillisinden :)

arada da korkuyom haaa o kadar inanıyorum ki vücut kendini hamile sancak diyeeee :):) ,,,hooooopp bana gelenler gelmişşşş ,,, kafayı yedimmmm en afillisinden :)
Canimmm bu Psikolojiden kurtulmalisinn olumsuz etkilenme adetimin olda bebisini al gel kuzu:)o bebis buraya gelecek ❤

İnşallah sürpriz olur canım ya.. Bu süreç bize kafa yedirtiyor gerçektenn.. Ama ben mucizelere inanıyorummmm

Canimmm bu Psikolojiden kurtulmalisinn olumsuz etkilenme adetimin olda bebisini al gel kuzu:)o bebis buraya gelecek ❤

İnşallah sürpriz olur canım ya.. Bu süreç bize kafa yedirtiyor gerçektenn.. Ama ben mucizelere inanıyorummmm

zaten bu kadar şiddetle inanmamın sebebi mucizelere çok inanıyor olmam ,,,ama bu psikolojiden çıkmam da lazım biliyorum ama şu an elimde gibi görünmüyo,,,adetimin geelmesi lazım ,,,kafamda konuşan iki insan var şu an :) yok yok saçmalama diyo biri olur mu hiç ,,, sonra içimden bi ses diyo ki kızım histereskopi oldun bi sürü kür kullandınız ovulasyon günü ilişki de ok ! :) eeee neden olmasın nerden biliyosun o an ki sperm sayısını diye bağırıyo diğerii,,,, :):)

olmuşum ben olmuşumm tam yemişim kafayı di mi :):):)

Canım bu arada benim histerokopi den sonra adetim gecikmişti. Ama histerokopi yüzünden değilmiş tedaviden yeni çıkmıştım ondan oldu sanırım. Hayatımda ilk defa 54. günmüydü neydi öyle geldi adetim. O süre içersinde deli olmuştum ya, gebelik yok regl gelmiyor falan. Doktor için her şey normal benim için hiçte normal olmayan bir durumdu Yani hamile değilsen canım inşallah bir an önce gelir yoksa geriyor insanı gerçekten.

anaaaaaaaaaaaaaaam 54 gün müüüü kafayı yerim heraldee :):) tamam tamam hamile değilim adetim gelsin benim :):)

Astenoteratozoospermi ile ayni şey değil heralde di mi .ben bugüne kadar kadın infertilite de gezerken eşimde de problem varmış. %1 normal morfoloji. Tüp bebek dedi doktor

Astenoteratozoospermi ile ayni şey değil heralde di mi .ben bugüne kadar kadın infertilite de gezerken eşimde de problem varmış. %1 normal morfoloji. Tüp bebek dedi doktor
tam olarak değerlerini yazarsan yardımcı oluruz canım,,,yaklaşık aynı şey bizim sadece sayımız çok az fark bu.

Toplam 120 milyon
Hızlı ileri %4
Yavaş ileri %27
Hareketsiz%58
Normal morfoloji%1
Amorf baş %72

Toplam 120 milyon
Hızlı ileri %4
Yavaş ileri %27
Hareketsiz%58
Normal morfoloji%1
Amorf baş %72
canım sayınız çok iyi ama hareket sayınız az ve baş anomalisi çok yüksek ama sakın korkma bu değerler bende olsa kesin kürlerle yükseltirdim hiç korkma tüp bebekte şansınızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum...hareket kabiliyeti en kolay kazanılan şey spermde hatta az bi uğraşla normal yolla bile gebe kalabilirsin doğru kürleri eşine uygularsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…