- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
İnsallah canim keçiboynuzu kuru falan di micanım sayınız çok iyi ama hareket sayınız az ve baş anomalisi çok yüksek ama sakın korkma bu değerler bende olsa kesin kürlerle yükseltirdim hiç korkma tüp bebekte şansınızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum...hareket kabiliyeti en kolay kazanılan şey spermde hatta az bi uğraşla normal yolla bile gebe kalabilirsin doğru kürleri eşine uygularsan
sana önerebileceğim ilk şey MACA araaştır canım ve ÇAKŞIRİnsallah canim keçiboynuzu kuru falan di mi
KEÇİBOYNUZU özü pekmezi ac karinla kesinlikle kana karisiyomus muz haftada iki kere nohut et balık kuruyemis sigara kesinlikle yasak...sana önerebileceğim ilk şey MACA araaştır canım ve ÇAKŞIR
hoşgelddin canım bizler de bu başlığa rastlayamadığımız için aççtıkk bunu ve bulduk birbirimizi,,eşindeki sperm sayısı tam olarak kaç,, biraz hikayeni anlatabilir misin bizler için bu çok önemli,kızlar merhaba böyle bi başlık bulduğuma çok sevindim benimde problem eşimde geçen sene tüp bebek denedik olmadı zaten 1 embriyo gelişmşti şansımız yoktu organik ilaçlar pekmezler kürler falan kar etmedi tabi bekliyoruz bakalım her ay Allah bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
canım hikayeler neredeyse hep aynı ,,,yaşınız kaç tüp bebekte yaş çok önemli çok geç kalmayın derim,,,özelde yaptırmayın ama bitkisel desteklerle spermi güçlendirin ondan sonra deneyin 3 ay gibi bir süre bunun için yetecektirevet çok güzel bi başlık olmuş gerçekten :) eşimin spermi 5 milyondan az hareket problemi de var rakamlarını bilemicem şuan,yaklaşık 6 senelik evliyim 5 buçuk senedir korunmuyoruz geçen sene mart ayında üniversite hastanesinde tüp bebek denedik (özelde yaptrma şansımız maalesef yok) tutmadı bana rahim filmiydi tüplerdi falan hepsi çekildi bi sorun çıkmadı şükür ama sperm kaliteszliğinden embriyo 1 tane gelişmiş şansımızın pek olmadığını söylediler tutmadı da zaten eşim tekrar yaptırmayı pek istemedi hem maddi yönden hem bana söylemese de benim çok yıprandığım için üzülüyomuş neyse maddi anlamda toparlandığımz ilk an tekrar denemeyi düşünüyorum inşallah ailelerimiz de bilmiyor çevremizdeki bi kaç arkadaş dışında
canım benim yaşım 26 eşimin 34 Allah hepimizn yardımcısı olsun inşallahcanım hikayeler neredeyse hep aynı ,,,yaşınız kaç tüp bebekte yaş çok önemli çok geç kalmayın derim,,,özelde yaptırmayın ama bitkisel desteklerle spermi güçlendirin ondan sonra deneyin 3 ay gibi bir süre bunun için yetecektir
iyi bari canımm yaş olarak gencecikmişssin sıkıntı yapmadan zamana yayabilirisnn hakkında hayırlısın inşallahcanım benim yaşım 26 eşimin 34 Allah hepimizn yardımcısı olsun inşallah
canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr adetim geldi geliyorrrrr lekelenmelerim başladı bu ay da beni yanıltmadı tam vaktinde geldiii çok mutluyummmmm lalallaa lalalala lalalala gelsin iğnelerrrrrr lalala lalala lalala benim tatlışşşş hormon iğnelerimmmm :):)
Hayırlısı olsun tatlım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahkızlaaaaarrrrrrr :):) yarın 13.00 ilk randevummmmm 2.tedavimin ilk adımı Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısı versin inşallah..
Rabbim yüzünü güldürsün ins canim benim Nerede tedavin olacak hangi hastanedeEveeeeet ilk iğnelerimi idil hemşireme yaptırdım eli uğrulu gelsin bu sefer gonal f vermedi puregon verdi bir de merionel ,,, offf iğneden korkarım vurulmayı özlemişimmm :):):):) yumutalıklarda bişicik yokmuş güzel dedi veeeee Rabbim utandırmasın başladık hadi bakalım ....
bahçecide canım,,,ilki de ordaydı şimdi de ordayım inşallah bu sefer yüzümüz güler..Rabbim yüzünü güldürsün ins canim benim Nerede tedavin olacak hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?