Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnsallah canim keçiboynuzu kuru falan di mi

arkadaşlar keçiboynuzu fsh yüksek olan erkeklere kullanılamıyo haberiniz olsun ,,fsh ınızı bilmiyorsanız riske girmeyin,,yüksek fsh ı daha da yükselterek sperm üretimini azaltıyor ama fsh ile ilgili bi sıkıntı yoksa çok ama çok faydalı..

kızlar merhaba böyle bi başlık bulduğuma çok sevindim benimde problem eşimde geçen sene tüp bebek denedik olmadı zaten 1 embriyo gelişmşti şansımız yoktu organik ilaçlar pekmezler kürler falan kar etmedi tabi bekliyoruz bakalım her ay Allah bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

hoşgelddin canım bizler de bu başlığa rastlayamadığımız için aççtıkk bunu ve bulduk birbirimizi,,eşindeki sperm sayısı tam olarak kaç,, biraz hikayeni anlatabilir misin bizler için bu çok önemli,

evet çok güzel bi başlık olmuş gerçekten :) eşimin spermi 5 milyondan az hareket problemi de var rakamlarını bilemicem şuan,yaklaşık 6 senelik evliyim 5 buçuk senedir korunmuyoruz geçen sene mart ayında üniversite hastanesinde tüp bebek denedik (özelde yaptrma şansımız maalesef yok) tutmadı bana rahim filmiydi tüplerdi falan hepsi çekildi bi sorun çıkmadı şükür ama sperm kaliteszliğinden embriyo 1 tane gelişmiş şansımızın pek olmadığını söylediler tutmadı da zaten eşim tekrar yaptırmayı pek istemedi hem maddi yönden hem bana söylemese de benim çok yıprandığım için üzülüyomuş neyse maddi anlamda toparlandığımz ilk an tekrar denemeyi düşünüyorum inşallah ailelerimiz de bilmiyor çevremizdeki bi kaç arkadaş dışında

canım hikayeler neredeyse hep aynı ,,,yaşınız kaç tüp bebekte yaş çok önemli çok geç kalmayın derim,,,özelde yaptırmayın ama bitkisel desteklerle spermi güçlendirin ondan sonra deneyin 3 ay gibi bir süre bunun için yetecektir

canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr adetim geldi geliyorrrrr lekelenmelerim başladı bu ay da beni yanıltmadı tam vaktinde geldiii çok mutluyummmmm lalallaa lalalala lalalala gelsin iğnelerrrrrr lalala lalala lalala benim tatlışşşş hormon iğnelerimmmm :):)

canım benim yaşım 26 eşimin 34 Allah hepimizn yardımcısı olsun inşallah

Canlaaaar ben 2. Tedavim için ilk muayneme gidiorummmmn Rabbim yardımcım olsun inşallah,,, yeni bir süreç yeni bir heyecan yeni bir stres belki de hüzün belki yeni bi hayat kim bilir,,, Allahım neylerse güzel eyler bu dertten merhametine sığındım...

Allah hakkında hayırlısını versin canım zor bir süreç emeklerinin karşılığını versin Rabbim inşallah

hayırli olsun yeni tedavin canim sonu bebiş li olsun ınsallahh

Eveeeeet ilk iğnelerimi idil hemşireme yaptırdım eli uğrulu gelsin bu sefer gonal f vermedi puregon verdi bir de merionel ,,, offf iğneden korkarım vurulmayı özlemişimmm :):):):) yumutalıklarda bişicik yokmuş güzel dedi veeeee Rabbim utandırmasın başladık hadi bakalım ....

Rabbim yüzünü güldürsün ins canim benim Nerede tedavin olacak hangi hastanede

İğnelerimin 5. Günüydü bugün ilk yumoş kontrolü yapıldı,, yumurtalar iyi güzel hoş rahim kalınlığım daha 5. Günde 12.61 şaka gibi gitti benim taze tedavi ( dondurulmuşa kısmetmiş hayılısı ne diyimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…