- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
İğnelerimin 5. Günüydü bugün ilk yumoş kontrolü yapıldı,, yumurtalar iyi güzel hoş rahim kalınlığım daha 5. Günde 12.61 şaka gibi gitti benim taze tedavi( dondurulmuşa kısmetmiş hayılısı ne diyimmm..
aynı fikirdeyim canım bugün çoktan salmıştım kendimi ta kii sizler bana moral olaana kadarHerşeyde bir hayir vardır canım. Daha önemli sorunlar çıkmasın yeterki.
aynı fikirdeyim canım bugün çoktan salmıştım kendimi ta kii sizler bana moral olaana kadar
inşallah canım benim böyle şeyler duymaya şu an daha çok ihityacım var sanırım herkesin yazısını gözlerim dolarak okuyorum tabii bunda hormonların da etkisi var :)Sen emin adımlarla ilerliyorsun canm hiç moralini bozma beklemek zor geliyor biliyorum ama bu sabrimizin mükafatıni alicaz inşallah hayirlisiyla
yumoşlar iyi rahimin kalınlığı 13.60 olmuş,,,E2 değerim de 1070 iyi mi kötü mü bilmiyorum ama doktor sıkıntı yok dedi her şey iyi gidiyormuş,,yarın son kontrol var bakalım opu tarihi belli olacak
henüz belli değilmiş oturup pgt yi konuşalım dedi ,,,,kararsızım acaba yaptırsak mı diye,,ne biliim yaa kafamda deli sorularE2 normal canım sadece rahim erken kalinlasmis biraz. Bir dahaki ay mi yapacak transferi simdi
henüz belli değilmiş oturup pgt yi konuşalım dedi ,,,,kararsızım acaba yaptırsak mı diye,,ne biliim yaa kafamda deli sorular
zaten o kadar embriyo kalırsa sanmam pgt ye göndereceğini ama sanırım içim pgt yi istemiyo vardır di mi bi hayır hissettiğim buBenim düşüncem embriyo sayısına göre karar vermek olurdu sanırım. Yani atıyorum 2 tane oluştu transfer isterdim ya tutarsa hesabı.
zaten o kadar embriyo kalırsa sanmam pgt ye göndereceğini ama sanırım içim pgt yi istemiyo vardır di mi bi hayır hissettiğim bu
ayyyyyy doğru söylüosunnn canım yaaaaa doğmamış bebeğe don biçiyorum benim ki bu hesapppCanım istersen şimdiden düşünme bunu yumrtalar bir toplansin dollensin sonra doktorunla oturup konuşursunuz. Kafanı bu konuyla karıştırıp yumurtaları strese sokma bakiimmm
Sakinn moralini bozma masallalh bin şükür 19 tane yumurta toplanmış şimdi pozitif düşün halimize bin şükür bunu unutma birtanem benim eşimdede aynı olmuştu bizim durumdakilerden iki kere test alıyorlar bu durum bizdede oldu çok şükür yetmiş olumlu olll pozitif enerji yolluyorum sana burdan +++Canlaaaaarrr ben opudan çıktım çok şükür,, 19 tane yumurtamı toplamışlar eşim sperm verdi sonra odaya geldiler yetmedi diye( bir daha verdi .. sonra bekleyin bişi yiyip içmesin dediler iğneyle alcaklardı yetmeseydi Rabbime bin şükür yetmiş spermlermiz nihayet çıktık hastaneden.. Hal böyle olunca umutsuzluğa düştüm kürler bi işe yaramamış anlaşılan ( Rabbim yardımcımız olsun ne diyimm yarın arıycaklar kaç yumurta olgun çıkmış ne kadar döllenmiş diye ama öyle bişi yaşayınca moralim bozuldu ümitsizliğe kapıldım hakkımızda hayırlısı ne diyim...
Bizi habersiz bırakma yarın Özür dilerim ta hangi hastende doktorunuz kimdi bizede yol olur senden snra unuttum yazdiysandaSakın moralini bozma bizim
Sakinn moralini bozma masallalh bin şükür 19 tane yumurta toplanmış şimdi pozitif düşün halimize bin şükür bunu unutma birtanem benim eşimdede aynı olmuştu bizim durumdakilerden iki kere test alıyorlar bu durum bizdede oldu çok şükür yetmiş olumlu olll pozitif enerji yolluyorum sana burdan +++
Canım biz fulya bahçecide aytun hanımın hastasıyız,, ilk denemem de onunlaydı bu da onunla oldu çok memnunum kendisinden,, ilk denemede de 2 kez almışlardı ama bu sefer aşırı bi kür yaptım ya eşime ne biliiiim beklemiyodum umarım yarın güzel güzel haberler alırım inşallah ilk defa tırsıyorum çok Allahım yardımcım olsunBizi habersiz bırakma yarın Özür dilerim ta hangi hastende doktorunuz kimdi bizede yol olur senden snra unuttum yazdiysanda
canım bozma moralini Rabbim ol derse olur Allah hayrlısı versinhaberler iyi değil maalesef19 yumurtadan 10 u olgun çıkmış ve sadece 3 tanesi döllenmiş,,,hiç ümidim kalmadı sözde 5.güne gitmeyi düşünüyorduk bu gidişle 3 e bile ulaşamıycak minnaklarım çok moralim bozuldu
Canım diğer forumda gördüm hamileymişsin burda paylaşırmısın kaç yumurta toplandı kaçı döllendi dondurulmuşun var mı tedaviden önce vitamin kullandın mı canım yazki bizede umut olsunTabiki canim.
Bizde şiddetli oat vardi.
Dün yumurta toplama islemim yapildi haber bekliyorum.
Sende durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?