- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canım diğer forumda gördüm hamileymişsin burda paylaşırmısın kaç yumurta toplandı kaçı döllendi dondurulmuşun var mı tedaviden önce vitamin kullandın mı canım yazki bizede umut olsun
Amin Allah razi olsun.Nerede yaptirdiniz tüp bebeği eşiniz den kaç sperm çıktı bizi biras bilfgilendirimisiniz bu arada Rabbim kucagini za almayi nasip etsin saglikla
Yüzyıl hastanesi maramara univeristesi nin ordaki Pendik'te doktorunuz kimdi acaba sağlıcakla kucagini za alın sagolun bilgüler icinn çok mutlu oldum sizin adınıza darısı herkesin başına olsunAmin Allah razi olsun.
Sperm havuzu yöntemiyle esimden iki gunde bir sperm toplayip dondurdular kac tane olduğunu gerçekten bilmiyorum ama cok sukur tese ye gerek kalmadi bu yontemle.
yuzyil hastanesinde yaptırdık.
Amin..Yüzyıl hastanesi maramara univeristesi nin ordaki Pendik'te doktorunuz kimdi acaba sağlıcakla kucagini za alın sagolun bilgüler icinn çok mutlu oldum sizin adınıza darısı herkesin başına olsun
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza :)Canim
Vitamin olarak sadece folik asit kullandim o da tedaviye baslarken basladi ve hala kullanıyorum 12 yumurta toplandi iki tanesi transfer edildi iki tanede donduruldu..
Amin cok tesekkur ederim. .Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza :)
Canimm Olur üzülme olacak ins ben hissediyorum hersey güzel olacak ne olur bizi habersiz bırakma kendini uzmedün 10.40 gibi aramışlardı bu saat oldu arayan yok,,aramaya da elim varmıyoo,,sıkıştım kaldım ,,,bişi mi oldu miniklerime kiilk defa bu kadar ümitsiz hissediyorum Allahıma sığındım dualarla ,,miniklerimi korusun onlara yaşama tutunma gücü versin inşallah..
bu saat oldu arayan yok C Cnsrhn1907 ı 2.gün aramamışlar mesela 3.gün haber vermişler,,,2.gün sorun yoksa aramıyolarmış,,umarım öyledirrCanimm Olur üzülme olacak ins ben hissediyorum hersey güzel olacak ne olur bizi habersiz bırakma kendini uzme
Sakin üzülme benide aramamislardi dua et sen onlara inşaallah hayirli haberlerini alacaksinbu saat oldu arayan yok C Cnsrhn1907 ı 2.gün aramamışlar mesela 3.gün haber vermişler,,,2.gün sorun yoksa aramıyolarmış,,umarım öyledirr
Benide aramışlardı bir problem yoktu embiriyo yüzde yüze yakındı perşembe gelin dedi gittim transfer oldum senin 3 gun embiriyosumu olacak canimSakin üzülme benide aramamislardi dua et sen onlara inşaallah hayirli haberlerini alacaksin
Canım inan kendimmiş gibi çok üzüldüm o kadar güzel hazırlandıkki hepsi döllenir diye hayal ederken böyle birşey olması gerçekten hayal kırıklığı demekki bünyeye çok yüklenmemek gerek üstüne düşmemek gerek benden bi öneri sana canım bir dahaki tedavinizde tese olun çünkü o zaman daha sağlıklı sperm bulabiliyorlar böyle test verince spermler yorulmuş oluyorlar bizim gibilerin spermleri genelde zayıf canım spermlerdende kötü kalite embriyo olmuş olabiliryarın beni arayıp o kadar iğneden sonra transferin iptal diyecekleri anı bekliyorum,,,doktorum aradı o kadar ümitsiz bir konuşmaydı ki anlatamam ,,,çaresizlik ,,neden böyle olmuştular,,bir daha ki tedavi için giriş konuşması falan falan falan,,,tutunma kolaylaşsın diye hisetereskopi olmalar ,,rahime çizik attırmalar ,,kürler sağlıklı beslenmeler derken opudan sonra 3 kötü embriyo ve yarın arayıp onlar artık yok diyecekeler hazır mıyım bilmiyorum !! alıştırdım sanırım kendimi ,,transfersiz bir tedavi ,,kırılan ümitler,,,endişe ,,metanet ,, yeni ümitlenmeler ,, her şeyi hissediyorum iliklerimde...bi an geliyo hissizleşiyorum duygularım alınmışş gibi oluyorum ,,bahaneler üretiyorum kendime tutunacak dalım olsun diye,,,
evet 2. denemem di ama kötü bir tecrübe oldu bütün ümitlerimi zamansın sildi götürdü ilk defa yorgun ve azimsiz hissediyorum kendimi...aklımda ya diğeri de böyle olursa endişesi beni çok yoruyoo ,,hiç anne olamayacakmışım endişesi sarıyo her yanımı,,eşime bakıyorum gözlerim doluyo en azından o haketmiyo mu baba olmayı diye
çocuksuz bi hayatı düşlüyorum sonra daha çok olmadan düşüncesi bile beni yoruyo,,,ne zormuş onlara kavuşmak,,,ne zormuş tatmadığın bir duygunun hasretini çekmek ...Yarın için dua edin bana ,,Rabbimden o haberi duyduğumda metanet istiyorum,,, 3.ye ne zaman cesaretim olur onu da bilmiyorum 2.cisi 1.nin hemen arakasından olmuştu ama 3. için bunu yapabilecek gücüm yok sanırım çok korkuyorum...ARTIK ÇOK DAHA FAZLA KORKUYORUM...
ahhh canım bi daha ki için kendimi ne zaman toplarım bilmiyorum bu kötü oldu benim için normalde negatif alsam hemen öbür ay başlıcam derdim biliyorum kendimi belki önce teyze olurum sonra sen benim umudum olursun sonra da hevesim gelir yerine kim bilir,,,ama yaptığım zaman hiç bişiiii yaptırmuycam fazladan ,,tese nasıl bi ameliyat bahsetsene biraz nasıl oluyoCanım inan kendimmiş gibi çok üzüldüm o kadar güzel hazırlandıkki hepsi döllenir diye hayal ederken böyle birşey olması gerçekten hayal kırıklığı demekki bünyeye çok yüklenmemek gerek üstüne düşmemek gerek benden bi öneri sana canım bir dahaki tedavinizde tese olun çünkü o zaman daha sağlıklı sperm bulabiliyorlar böyle test verince spermler yorulmuş oluyorlar bizim gibilerin spermleri genelde zayıf canım spermlerdende kötü kalite embriyo olmuş olabilir
Mikro tese canım erkeklerin testisini açıp ordan sperm alıyorlar sayıca orda daha fazla sperm olduğu için ve hiç yorulmadıkları için daha sağlıklı spermi seçiyorlar döllemek için veya iğneylede olabilir biz mikro tese olduk şimdi 6 tüp dondurulmuş spermimiz var bir gün bitcek endişemde kalktı böylece kenardaki dondurulmuş spermlere güveniyorum yinede yarın için Allahtan ümidini kesme canım Rabbime göre güçlük yokahhh canım bi daha ki için kendimi ne zaman toplarım bilmiyorum bu kötü oldu benim için normalde negatif alsam hemen öbür ay başlıcam derdim biliyorum kendimi belki önce teyze olurum sonra sen benim umudum olursun sonra da hevesim gelir yerine kim bilir,,,ama yaptığım zaman hiç bişiiii yaptırmuycam fazladan ,,tese nasıl bi ameliyat bahsetsene biraz nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?