Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm evet ama iste insan dusunuyor p.tesi beta baktrcam ama umudum yok gbi kendime eziyetler ettim hep nolur tutmassa diye yani durumumu anla yasim 22 ne dusuncegimi bilemedim napcagimi yedim bitirdim kendimi hep tutar duser falan diye

canm evet ama iste insan dusunuyor p.tesi beta baktrcam ama umudum yok gbi kendime eziyetler ettim hep nolur tutmassa diye yani durumumu anla yasim 22 ne dusuncegimi bilemedim napcagimi yedim bitirdim kendimi hep tutar duser falan diye
canım ya çok gereksiz stres yapmışsıın ama sana da yazık bebeğine de ...bak daha yaşın da çok gençç...burada hiç spermi olmayan insanların ümidi varken senin ki gerçekten yersizzzzz,,,kaçıncı gün embriyosuydusenin ki ?

3.gun canm olayin ciddiyetinin yeni farkina vardim ben yani sperm havuzu yapildi bukundubtamamm ama dusuk olursa birde esim 18byasinda tuberkloz gecrmis biz bunu unuttuk solemeyi yani bi test yaoilmasi gerek mi degilmi hani embryolar tamam bolundu etti ama bu baska bi olaymis canm o yuzden dondurulmuslar dursun ben tedavi arastrayim diyorum

sen şimdi bebeklerine odaklan gerçekten korkacağın bişii yok inan ,,,pazartesi Allahın izniyle bize gelipp kızlarrrrr teyze oluyosunuz diye bağıracaksın :):):)

Ah insallah canm ama sanirim bu kk bana yaramadi arastrdikca buldum kurdum ve inanilmaz stres yaptimkendime istemsiz olarak hep boleyimdr olumsuzu dusunurum rabbime biraktim pazartesiyi ama dedgm gbi umudumyok cunku cok stres yaptim inanilmaz artik dedimki allahim sen buyuksun

pazartesi olmadan hiçbir şey araştırma lütfen ,,,bak onlar sana şu an tutunmaya çalışıyorlar şimdi bebeklerine yardım et lütfen canımmmm,,,bak ben bi negatif aldım gerçekten çok kötü bi his başa gelince mecbur yüzleşiosun zaten ,,,ama şu an yapma ,,,bütün stresin bebeklerinde şu an yapma ,,inan onlara Allahın izniyle tutunsunlar sana ,,baktın olmadı bizler burdayız canım hep beraber bi yol bulunur ama şimdi değil,,,bol bol dua et ve pazrtesi fırlamış bhcg değerlerini bizimle paylaş inşallahh

Allah ol dediyse değil stres takla atsan bişiii olmaz rahat ol .... cumartesi belli olur kanda istersen yaptır ...stres yapacağına öğren gitsinn...

Yok ya cesaretim yok pazartesi ise gidicem orda yaotrcam bide hemsireyimama insanin kendi basina gelince isler degisik oluyormus pozitifi gorurslem supriz olacak bana aarasttmam iyi olmadi hic gecelerce uyuyamadim bide ilaclar beni mafetti

Kendimi o kadar hazirladim ki negatife allahim ins benimledrler ve beni hic birakmazlar

Kendimi o kadar hazirladim ki negatife allahim ins benimledrler ve beni hic birakmazlar

tatlımm çok stres yapmışsınn.. rahatla biraz lütfen bak çok az kalmış, bu günlerini araştırma yapmadan geçir.. Emin ol sperm sayısı yüksek olup tutmayan da çok fazla bu tamamen kısmet işi, biz elimizden geleni yapıp tevekkül edicez. Benim embriyolarım 5.güne gidip blast oldu 3 ü çok iyi dediler ama tutmadı, ama kötü durumda olup tutanlar oldu.. O yüzden şu anda tek yapacağın onların seninle olduğunu düşünmek..

ya kızlar bu spermiogramdaki yuvarlak hücre neydi? bizim sonuçlar çıktı da.. pek bir değişiklik yok ama hız iyi ona sevindim..

Allah razi olsun sizden evet benimleler ve bugunume sujur ediyorum rabbim ol derse olacak biliyorum bide bayanhooe canm sen yatmismuydin transferden sonra

Bende basimdan gecenleri anlatiyim birbirimize faydamiz olur belki bizde bundan 1,5 sene once esimde spermin az oldugunu ogrendim yaklasik 4 veya 5 adet tip bebek deneti tabiki negatif. Simdi dusunuyorumda tamamen gereksiz ve yanlis yonlendirmeymis sonra emre beye gittik 2 ay ilac tedavisi oldu ve sayi 400.000. Biz şok tabi☺ ama hala dogal yol cok zor. 1 ay daha ilac kullandi ama sayi artmadi. Simdi varikosel ameliyati dusunuyoruz. Kalite artmasi icin. Ozeller cok pahali. DEvlette. Olmayi dusuniyoruz fakat sirec nasil olur ne kadar zaman sonra gun verirler bilemiyoruz. Bu konuda bilgisi olan varmi.

Allah razi olsun sizden evet benimleler ve bugunume sujur ediyorum rabbim ol derse olacak biliyorum bide bayanhooe canm sen yatmismuydin transferden sonra
canım ben 5 gün dinlendim sonra işime döndüm,,ama o 5 günü de tamamen yatarak geeçirmedim düşün ki pazar keyfi yapıyosun öyle yaptım,,,,

canım durumunu Bülent traşa yazsana topiğinden cevaplıyo hemen,,,varikosel kimine iyi geliyo kimine kötü öyle okuyoruz yani çok bildiğimden değil tabii,,ama eğer varikosel ameliyatı olacaksa bile spermlerinizi 2-3 kez dondurup öyle olun tedbir iyidir.bu arada genetik testler ne biliim histreskopi falan geçirdin mi bu süreçlerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…