Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım öncelikle hoşgeldin, Emre beye bizde gittik size hangi ilaçları verdi? bize sadece coenzym q10 verdi. Varikosel ameliyatını çok düşük sperm olanlarda fayda etmediğini söylüyorlar. Tabi çok ayrıntı bilemiyorum. İyice araştırın hatta bayanhope un dediği gibi öncelikle sperm de dondurabilirsiniz çok mantıklı.

Bizede coenzym ve klomen verdi ilk ay bi gelisme olmadi. 2. Ay etki yapti. emre hoca bizim durumumuz icin varikosel ameliyatinin cok etkisi yok diye dusunuyor. Oda bize birakti yani. Simdi tup yaptirirsek ve tutmazsa varikoseldenmi acaba diye aklimizda soru isareti kalacak bizde en iyisi ameliyati olsun oyle yola cikalim diye düşünüyoruz

Genetik test yaptirdik birsey cikmadi. Su an dondurulmus var ama yeterlimi bilmiyorum. Zaten tup yaptirmaknicin dondurduk ayni zamanda sayiyida takip ediyoruz. Su acibadem fulyadayiz. Orada takip yapiliyor. Ameliyati orada yaptirmamiz zor cunku fiyat olarak fazla soyluyorlar

emre bey iyi bir doktor cnm ,,o böyle düşünüyorsa bence boşu boşuna olmayın ameliyat,,,bak burda 19 tane spermle hamile kalan arkadaş var laleaslan nicki,,,yani olmamasını ona bağlamamak lazım bir çok sebebi olabileceği gibi sebepsiz de olabilir,,doktor etkisi olmaz diye düşünmüşsse boşu bpşuna riske girmeyin çünkü bazılarının varikosel ameliyatunında sonra tamamen sspermler düşüyor yine de seçim sizin ama bence bitkisel kürler vitaminler alarak devam edin tüp bebeğe oriske atmayın derim kendinizi neticede doktorlar bazen duymak istediklerimizi söylemeseler de kafalarındaki şeyin tamamını paylaşmıyorlar bizimle,,vardır öyle demesinin bi sebebi bizim 50 tane spermimiz var bize bile doktor hiç birşey yapmayın dedi olanı da kaybetmeyelim dedi yanii bence ameliyat olmayı bir kez daha düşünün derimm canım

Canım siz bilirsiniz tabi ama ben olsam yaptırtmazdım sanırım. Dondurulmuş varmış nasılsa umarım faydasını görürsünüz..

Haklisin canim bu yonden dusununce ameliyat her zaman risktir zaten. Ama biz zaten sayi olarak artmasini beklemiyoruz kalitesi artar diye dusunuyoruz . aslina bakarsan canim hersey bi ihtimal uzerine doktorlar bile kararsiz kaliyor. Insanida bu kararsizlik bitiriyor zaten. Biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allaha tevekkül. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu arada Emre bey bize de çok hafif varikosel var çok zor tespit ediliyor doppler de çıkabilir ama onlar da çok güvenilir değil dedi. Ameliyattan hiç bahsetmedi, dna hasar sonucunu bekliyoruz. Ama aklımızda ameliyat hiç yok.

Bizede yaklasik ayni seyleri soyledi elle hissedilir fakat fazla degil dedi . ayy bilmiyorum ya kafam karmakarisik. Yeniden tup bebek yapip olumsuz olmasini tekrar yasamak cok zor geliyo bana

Sizin sperm sayisi ne kadar su an nasil bi tedavi uyguluyor emre bey. Ne kadar oldu baslayali

Bizede yaklasik ayni seyleri soyledi elle hissedilir fakat fazla degil dedi . ayy bilmiyorum ya kafam karmakarisik. Yeniden tup bebek yapip olumsuz olmasini tekrar yasamak cok zor geliyo bana

Sizin sperm sayisi ne kadar su an nasil bi tedavi uyguluyor emre bey. Ne kadar oldu baslayali

Çok haklısın canım benimde 2 başarısız tüp bebek denemem var, eşim ürolojiye bu denemelerden sonra gitti hatta varikosel varsa kesin ameliyat diye düşünerek gittik ama Emre bey öyle söyleyince direk kapattık konuyu. Bize sadece coenzym verdi. Dna hasar testi ve genetik testleri istedi. Sonuçları çıkmadı henüz. Ama biz Kaan hocadan da randevu aldık aynı zamanda.
Bu arada sperm değerlerini yukarıda yazdım istersen ordan bak canım.

Srun neydi cnm sizin insallah yaaa bizede versin rabbim
erkek infertiletesi cnm başlıktaki sorun işte hareket ve hız sorunu

Amin inşallah canım, seninde bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah. nerde yaptırdın tüp bebeği? ekstra herhangi bir yöntem uygulandı mı sperm seçimi için?
Amin.zeynep kamilde yaptırdım 2.de tuttu şükür.sperm seçimi için nasıl bi yöntem uyguladılar bilmiyorum ama tahminimce ımsı.
devlet hastanesi olduğu için detay alamıyoduk cnm

aminnn canımmmm,,,bak eşimde 50 TANE sperm var ve inanıyorum artacak yediklerimizle kalitessi de artacak ,,,sadece inan canım ve boşuna risk almayın sonrasında daha çok üzülme ihtimalin varsa hele hiç bu riske girmeyin

bunlar bizim yaptıklarımız canım bi gözat istersen,,,
**sabah kahvaltıdan sonra arı sütü bal polen propolis / e vitamini
**2 saat sonra çoban çökerten çayı/ Q10
** öğlen muz ceviz bitter çikolata atıştırma
** akşam yemekten sonra çoban çökerten çay ve rondodan geçtiğim bi karışım var bir kase yiyor
avakado-ceviz-çiğ kaju-çiğ fındık-tarçın-zencefilk-çörek otu-muz-kivi-nohut-fasulye-soğuk pres keçibouynuzu-havuç :)
gece yatmadan da 1 çay kaşığı incir çekirdeği yağı içiyoruz

besin zehirlenmesi yaşamadık henüzz :):):):):):):)

C citlembik_87 canım bak bülent hoca da ameliyat olmayın demiş sana sorduğun soruyu okumuştum,,sen hiiiiç kafanı bulandırma siz vitamin destekelriyle takviyeler yapın ve tüpü deneyin ve bol bol dua edin canım,,

bayanhope canım sperm değerlerimizi yazdım gördünmü? yıkama sonrası falan yok sizin değerler o şekilde mi veriliyor kafam karıştı..

bayanhope canım sperm değerlerimizi yazdım gördünmü? yıkama sonrası falan yok sizin değerler o şekilde mi veriliyor kafam karıştı..
gördüm canım kafan karışmasın neticede yolumuz belli tek çaremiz tüp bebek ve böyle düşündüğümüzde değerlerin kötü değil bence özellikle morfoloji iyi çıkmış,,,yuvarlak hücrelilerin dölleme yeteneği yok diye biliyorum ama neticede çoğunluk öyle değil oraya takılma,,,bizimkinde ejukulatta son teste kadar canlı sperm görülmediği için yıkamadan sonra 50 tane canlı çıkıyor belirtmelerinin sebebi bu,,,sizinki yıkama sonrasıdır zaten.

Biz

Bizde sadece sperm sayisini soyluyorlar yikama oncesi sonrasi nasil oluyor bize hic bundan bahsetmediler
canım sebebi çok basit :):) sizde söylenebilecek sayıda sperm var,, biz de ancak yıkama işlemi yapılırsa çıkıyooo,,,yani panik yok :):)

Anladım canım çok sağol.. ayy sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum bir an acaba yaptırdığımız yer ayrıntılı yapmıyor mu diye düşünmüştüm. Biz tüpü erteledik eşim Kaan hoca dan randevu aldı, biraz daha uğraşıcaz spermlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…