- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Bence de helal o derece yani bazılarıKocanız değil de kk kadınları mı sizi çıldırttı. Valla helal
beyin de lazım insanaaaaaKatibin Ruhu Gocam benimle evlenmiyooğğğğğğğrrrr
He senin kaçtığın yerden kaçtımMalum yerden kaçmış belli
Bişey diyim mi. Yaptığınız şey komik değil, aksine sizin adınıza üzüldümBence de helal o derece yani bazıları
Yooo gayet de kendi imkanların ile çıldırdın.Siz çıldırttınız
Yok benle tekrsr evlenirse 3.kez yapmış olacak 2Haklı adam, aynı hatayı ikinci kez yapacak kadar salak değildir.
Hadi sakin olalım biraz etrafa zarar vermeyelim okeyHe senin kaçtığın yerden kaçtım
Buraya konu açıp istediği cevabı alamayınca saldıranları ya da trip atanları hiç anlamıyorum ben deKusura bakma, şakanın tadı kaçtı.
Bende dahil kimse burada senin kötülüğünü istediği için yorum yapmadı, herkes dili döndüğünce, bildikleriyle yorum yaptı. Sen insanlarla dalga geçmeye çalıştın, millete cahil dedin. Hangi hakla? Sana doğruları söyledikleri için mi? Sen kocana saydıracağın yerde bize saydıryorsun. Buradaki kimseye yola gel, cahil diyemezsin.
Jajfjshdh sorma ya@Oliviaa meşhur oldun hadi yine iyisin
kimsecikler bizi konu başlığında etiket yapmadıydı bu zamana kadar
Ben de anlamoyorumBuraya konu açıp istediği cevabı alamayınca saldıranları ya da trip atanları hiç anlamıyorum ben de
Sizinle yapacağı evlilikten bahsediyorum zaten. Diğer kadın akıllıymış ki arkasına bakmadan kaçmış.Yok benle tekrsr evlenirse 3.kez yapmış olacak 2
.karısıydım
erkekler karı olmaz ki koca olur muhittin abeyyyyyyYok benle tekrsr evlenirse 3.kez yapmış olacak 2
.karısıydım
Allah Allah ilginçBen de anlamoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?