- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Ya haksızmıuım dallanıp budaklandırdılar.dini nikah diyip duruyorlar.sanki konu dini nikahArtık geri hiç almaz.
Belliki asabınız bozuk.Diğer konu epey dallanıp budaklanmış.Ama işte mevzu tamda bu eşinizin size dediğinin orada arap saçına dönen ve sizi çıldırtan yazışmalardan farkı yok maalesef.
Ben önce olmuştum@Oliviaa meşhur oldun hadi yine iyisin
kimsecikler bizi konu başlığında etiket yapmadıydı bu zamana kadar
AynenArkadaşım, ben çok safim başıma neler geldi bu sebepten diyen sen değil miydin?
Akla zarar saçmalıkta bir konu açtın, bunca insan bir ihtimal doğrudur diye sana yardımcı olmaya çalıştı, şimdi şu yaptığına bak...
Adam boş yere senden kurtulmaya çalışmıyor hani.
Yahu orada kimse kötü konuşmadı, herkes bildiğince yorum yaptı. Konu sahibi istediği cevapları alamayınca başladı cahil, yola gel falan demeye.Artık geri hiç almaz.
Belliki asabınız bozuk.Diğer konu epey dallanıp budaklanmış.Ama işte mevzu tamda bu eşinizin size dediğinin orada arap saçına dönen ve sizi çıldırtan yazışmalardan farkı yok maalesef.
OkAlacak birini bulur şey yapmayın o kadar
Müge anlı geliyor aklıma nedense fgkfgfdfKadın çıldırdı
nedir bu bahtsızlığımız....Ben önce olmuştum
Ay haklısınız. Keşke enişteyi de bi dinleyebileydik.Arkadaşım, ben çok safim başıma neler geldi bu sebepten diyen sen değil miydin?
Akla zarar saçmalıkta bir konu açtın, bunca insan bir ihtimal doğrudur diye sana yardımcı olmaya çalıştı, şimdi şu yaptığına bak...
Adam boş yere senden kurtulmaya çalışmıyor hani.
Aynen öyle yaptım katılıyorum bu arkadaşaYahu orada kimse kötü konuşmadı, herkes bildiğince yorum yaptı. Konu sahibi istediği cevapları alamayınca başladı cahil, yola gel falan demeye.
Onun aslında bir kocası yok.
Ben de olmuştım.Ben önce olmuştum
Yiiaa canım benim teşekkür ederimAynen öyle yaptım katılıyorum bu arkadaşa
Evet ebde kendime kendime hayal görüyorımOnun aslında bir kocası yok.
Kendi çıldırmış bizi de çıldırtmak istiyor
Oda beleydi o duvardan bu duvara yazıp adımı botokslu evvaya çıkarıp gittinedir bu bahtsızlığımız....
Ne demek canım ya asıl ben teşekkür ederimYiiaa canım benim teşekkür ederim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?