- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Senin kocan yok ki beni çıldırtmak mı istiyorsun senin kocan yok !Onun aslında bir kocası yok.
Kendi çıldırmış bizi de çıldırtmak istiyor
Hepsini okumadım.Okuduklarımdan anladığım ile yola çıktım.Yahu orada kimse kötü konuşmadı, herkes bildiğince yorum yaptı. Konu sahibi istediği cevapları alamayınca başladı cahil, yola gel falan demeye.
Botokslu evvaOda beleydi o duvardan bu duvara yazıp adımı botokslu evvaya çıkarıp gitti
Menşur oldu iyimiBen de olmuştım.
Olan olmuş tekrar bir konu açılmış mevzu ordan devam edıyor anlıcagınNooolmuş nolmuş
Şakası bir yana, kimse burada seni üzmek istemedi.Ne demek canım ya asıl ben teşekkür ederim
AynennnnnnnnnnHepsini okumadım.Okuduklarımdan anladığım ile yola çıktım.
Sonuç olarak boşanalım yine evlenelim mevzusu yeterince saçma olduğundan,dini nikah ne olacak konuşması ortalığı dağıtmış :)
Deyiş k deyiş patladı gittiBotokslu evva
Canım çok özür dilerim ya kırdım seni de sinirlerim bozuk.hakkını helal et rezil ettim seni de burayaŞakası bir yana, kimse burada seni üzmek istemedi.
Bende istemedim. Ama bazı şeyleri de görmezden geldiğinin farkındasındır umarım.
Belli belli.Evet ebde kendime kendime hayal görüyorım
Ne arıyon delilerin içinde sen normalsin de
Canım çok özür dilerim ya kırdım seni de sinirlerim bozuk.hakkını helal et rezil ettim seni de buraya
Ya bende isterdim ne güzel ahahahahaha hiçbişeyi takmıyorsun takıpta ne oluyoruzNe içtin gece gece konu sahibi, benim de şu kafaya ihtiyacım var
Ahahaha rezil falan olmadım merak etmeCanım çok özür dilerim ya kırdım seni de sinirlerim bozuk.hakkını helal et rezil ettim seni de buraya
Yaradana şükürler olsun sana göre normalim.Ne arıyon delilerin içinde sen normalsin de
Rezil olan biri var ama bilin bakalım kimCanım çok özür dilerim ya kırdım seni de sinirlerim bozuk.hakkını helal et rezil ettim seni de buraya
Çok mu komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?