olmad.....baaramadm....lmek istiyorum

İki elti de bende var,aynı şeyleri sanırım ben de yaşıyorum.Allah cezalarını versin.Ben de konuşmayı görüşmeyi kestim,hala pisliklerin dedikoduları geliyor kulağıma. Boşversene, hiçbirini takmaklava:
Ne zaman başlasam demişsin,hemen başla arkadaşım,hemen.Ben de ilk denemede olumsuz sonuç aldım.Doktorum biraz bekleyelim iyi ol,üç ay dedi,öyle deneyelim dedi,ben de,yavrularıma ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım hemen başlamak istiyorum dedim.Nitekim hemen herşeyi unutup,hiiiç olmamaış gibi düşünüp bir sonraki ay tekrar denedik,şimdi iki kız bekliyoz teyzesi,darısı başına:kedi:.
Hemen dene,böylece hiç yasını uzatmayıp yeni bir heyecanla daha da ciddi bir moralle işe sarılıyorsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.Hiç üzülmea.s.

canım senin adına çok sevindim....inş hep böyle mutlu olursun ....bekle diyolar ama bende beklemek istemiyorum bu hırsla devam etmem lazım....bu arada ah o eltiler allah cezalarını versin demiyelim dönüp dolaşıp bizi bulur aman canım boşver...ama allaha havale edelim...ben biriyle konuşmuyorum biriylede mesafeliyim...en güzeli zaten....ben onlara okadar çok destek çıktımki her konuda neyse deymezler konusmaya zaten.....hemen denesem şu andaki ilaçlar hemen çıkıyomu acaba...

esını çok taktır etım bak ne mutlu sanakı boyle bır eş sahıpsın.dusunsene eskıden kumalar gelırdı uzerımıze bu arada kendını toparlandıgını gormek ne guzel.bende onumuzdekı ay başlacagım tedavıye umut tup bebek hastanesıne gıdıyorum ıstersen dende oraya dene bakarsın tutar ne dersın:))
hem doktorlar çok ıyı hem fıyatı cok uygun

canım gunadın.................................................guzel bı sabah ınş hersey guzel olacak.....................

canım gunadın.................................................guzel bı sabah ınş hersey guzel olacak.....................
günaydın canım benim ben biraz daha iyiyim...zamanla o ilk günki şoku atıyorum galiba....evet yeni bir gün..hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.......

canım evet eşim allahın bana bir hediyesi (bazen beni kızdırsada)onu çok seviyorum.......
çok haklısın tanıdığım birinin eşi sorun kendinde olmasına rağman eşinin üzerine kuma getirecekmiş..kabul etmiye kendinde olduğunu...tüp bebekte hiç yaptırmadılar ona harcıycağım parayla gider yeni bir karı alırım demiş.kıro
ayrıca ben zaten umut tüp bebekteyim ....salı günü gidicem ve hesaplaşıcam onlarla....herkez çok övüyo ama benim şanssızlığımmı anlayamadım....bazı sıkıntılar oldu burdanda fazla detaya girmek istemiyorum...yanlış üstüne banaaaaaaaa yanlış yaptılar......

sana söyleyecekleri hiçbirşey yok canım.Nedeniyle ilgili hiçbir açıklama yapamayacaklar.
Kaç embriyon oluşmuştu?Dondurma hiç düşünmediniz mi?Benim dondurulmuşlar vardı,hemen bir sonraki ay bahsettiğin gibi arzuyla tekrar denedim.Sen de hiç bekleme,kimseyi dinleme dinlen falan,bi sen bilirsin ne çektiğini ne kadar arzulayıp haayl kırıklığına uğradığını.Eğer hemen başlarsan bu kırıklığı hemen unutuveriyorsun ama hemen başlamazsan o hep içinde bir hüzün olarak kalacak..Ama iyi olmana sevindim.Fakat bir başka merkez de düşün derim canımm..

tamam ne güzel canım ozaman hamile kalamayan bütün arkadaşlar atsın kendini biyerden bende 4 sene uğraştım canım umutsuzluk ne demek çok iyi biliyorum sabahlara kadar uyumadan yastıkları ıslatmak herkesin lafına boyun bükmek her hamilenin nispet yaptığını düşünmek sadece senmi varsın umutsuz bizim gibi arkadaşların emin ol hepsi aynı umutsuzluğu yaşıyordur önemli olan sabır ve inancını yitirmemek dr bana rahatsızlıklarımı saydığında şok oldum herkesin olurda benim olmaz diyordum kurudum diyordum ama gece gündüz dualar ettim sığınılacak tek yere sığındım 8 ay öncesine kadar kalmayan umutlarıma gün doğdu ve iki meleğim şimdi içimde ve 2 ay içinde tanışmak için bekliyoruz canım sen sen ol asla yaradandan umudunu kesme onun gücü herşeye yeter

cnm gecen gun bır bayanla tanıştım 9 cu deneme olcakmış dusunsene hıç umutunu kaybetmemış senın daha ılk deneme benımde ılk denemem olcak ama kendımı hazırladım tutmazsada sonuçta ucunda olum yok ya ayrıca ılk ve son bız degılız ya allah herkeze gonulune gore versın

aa canım ilk denemede böyle düşünüyon sabretmen lazım vakit zaman dolmamış bende 3 tüp bebegimde hamile kalabildim insan çok üzülüyo hem manevi hem madi çöküyo anlıyom ihşallah 2 cinci tüp bebeginde hamile kalırsın bence bir 6 ay bekle hemen başlama git birza sterrez at tatile git kafanı dahi toplarsın her şey gönlünce olsun

canım benim 24 tumurtam toplandı...16tanesi döllendi 3 bana transfer edildi...geri kalan donduruldu bende buyüzden onumuzdeki ay tekrar etmek istiyorum...kendimi tanıdığım için eğer beklersem daha çok üzülücem....sıkıntıya giricem....sen şimdi hamilemisin....birde transfer gününden kaç gün önce muayene oldun transfer günündede muayene oldunmu yoksa direk transferemi alındın.....

canım öncelikle allah meleklerine sağ salim kavuştursun inşallah...senin adına çok sevindim..ama çok üzülmüştüm ve o anda öyle hissettim..şuanda daha olgun düşünebiliyorum tabiyki allaha sığındım..ama negatif sonuç alınca mantığım durdu sanki...ama asla isyan etmedim etmemde...benim gibi bir sürü insan var hatta benden daha kötü durumda olan amaaaaaa herkez acısını farklı yaşar
lütfen sizde bunu unutmayın..kimisi ağlayarak....kimisi başka başka yaşar duygularını.....allahtan umudumu asla kesmem...umutsuz yaşanmazki,,,,rabbim en yakın zamanda bütün evlat hasretiyle yananlara nasip etsin.....inş

mapavriili canim arkadasim.kendini toplamaya baslamassin bak ne güzel.inan çok sevindim .sersev79 arkadasimizdan örnek almaliyiz kendimizi toplamak için.bende 1 hafta oldu kaybedeli bebegimi ama elden ne yazikki bisey gelmiyo.güçlü olmak zorundayiz.bende ikinci transferimin bir an önce olmasini istiyorum ama kürtaj oldugum için bi kaç ay beklemem lazim.genetik testtende geçmemiz gerekiyor.dondurulmuslarin varsa bence çok beklemeye gerek yok senin.bol bol dua edicez arkadasim.sana özelden msn imi yollarim.bi kaç dua var.allahin izniyle baslicam.sanada veririm o dualardan.dikkat et kendine.

evet toparlandım biraz ...canım yaaaaa ikincisi için uğraşmak zorundayım..evde biri olunca biraz unutuyorum tek kalınca yine aklıma geliyo...ama zamanla daha iyi olucam .özelden yollarsın canım....
bugün eşime dedimki bu 3 velet bizi istemedi geride 10 tane daha var .......inş onlardan tutunan olur dedim..güzel bi söz okudum.....

KADERDE NE ıSE O OLUR ETME MERAK..................
UYMA KENDı NEFSıNE HAKKIN EMRıNE BIRAK..................

diyelim ve yola devam edelim...........

lütfen böyle düşünmeyin..
çok üzüldüm okuyunca..

allahtan ümit kesilirmi hiç..

yıllarca bekleyip sonra süprizle karşılaşanlar var...

lütfen sakin ol kendini bırakma..

Ohooooo canım yumurtaların dondurulduysa hiç üzülme,hemen tekrar dene canım.
Evet ben de ilk denemede başarısızlık yaşayıp,ikinci denemede dondurlmuş embriyolarla devam ettim,şimdi işte 22+2 günlüğüz çok şükür.İnşallah sen de kavuşacaksın yavrularına inanıyorum.
Dedim ya,hemen başladım ve onlar ne zaman benimle olurlarsa o zaman iyi olacağım dedim ve hiç ara vermedim.Eğer olmasaydı, yine hiç ara vermeden devam ederdim,sonuna kadar Allah'ın izniyle..
Ama doktorumla konuşunca o bana ne zaman geleceğimi söyledi ama şimdi tam ne zama ngöründüm hatırlamıyorum ama bir yumurta takibi yapıldı yaklaşık 2 miydi 3 müydü canım.En son yaklaşık 3 gün önce muayene oldum ve ameliyathanede buluştuk doktorumla.Tekrar aynı gün bir muayene olmamıştım,öyle hatırlıyorumfisfisfis
Sende hiç üzülme,hiç canını sıkma,hiç yaşanmamış kötü bir rüya görmüşsün gibi düşün ve devam et.Hamiel olduğunu haberini alınca çıkarsın tatile boşver:lepi:

çok teşekkürler canım .....bende eğer bi sorun olmazsa ara vermiycem...çok hırs yaptım gerçekten iyiki varsınız......bütün yazı yazanlara çok teşekkür ederim....gerçekten çok moral oldunuz...ve hırslandım...bende anne olmak için çabalıycam madden ne kadar gücüm yeterse devam edicem....annecim bugün bize geldi telefonlarını açmıyodum sesini duyarsam ağlarım diye...onun üzülmesine hiç dayanamam...migren rahatsızlığı var.....oda .dayanamamış çıktı geldi bugün yavrusuna moral verdi dua et kızım dedi....allaha şükür eşin destek...görüyosun etrafımızdakileri dedi...birazda ana kız ağladık...
yaaaaaaa işte anne bu ya taş değil.....
ben yavrum olsun diye uğraşırken oda yavrusuna moral vermeye çalışıyo......
zaten bize en çok üzülenler annelerimiz değilmidir........

canım benim allah razı olsun inşallah rabbim tez günde isteyenlere meleklerini göndersin canım elbetteki üzüleceksin elbette canın acıyacak ama bu ölümle çare bulmuyor düşüncelerinin değişmesine çok sevindim herşeyin bir zamanı olduğuna alnımıza yazılan o zamanın bi gün mutlaka geldiğine testte 2 çizgiyi görünce çok daha iyi anlamıştım rabbim ne zaman derse ozaman oluyor ötesinin önüne geçilmiyor inan ağlasanda inlesende yada hiç bişey yokmuş gibi davransanda yürekteki acı aynıdır EVLAT ÖZLEMİ allahım kimseye daha fazla bu özlemi yaşatmasın sanada canım dilerim bi dahakine olumlu sonuç alır yaşadıklarını unutmasanda bir nebze acılarını hafifletirsin

canım mapavrılı.............nasılsın ınş daha ıyısın...........daha azımlısın dımı.............gunun guzel ols canım gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydın arkadaşım mapavrili,
ışe henuz geldim seni çok merak ettim ama evde internetim yok henuz. lütfen uzulme herşeyde hayır var de. henuz gelmek istemediler de bebeklerin için. bak ne guzel geride döllenmiş yumurtlaraın var. transfer sayında çok olur. inşalla onlardan senin gibi inatçı çıkanlar olur da annelerine sıkı sıkı tutunurlar.
içini gönlünü ferah tut ki onlarda sana tutunsunlar. lütfen kendini koyverme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…