canımsanada geçmiş olsun çevremizde okadar kendini bilmez insanlar varki ne konustuklarını bilmiyolar baslarına gelmemiş ya anlamıyolar...bende öyle 2 tane elti varki anlatamam sana....ve daha bir suru insan çoguyla görüşmüyorum zaten....ama sormasınlar ya niye soruyolar bu kadar kotü olmak zorundalarmı...
canım senin adına çok sevindim....inş hep böyle mutlu olursun ....bekle diyolar ama bende beklemek istemiyorum bu hırsla devam etmem lazım....bu arada ah o eltiler allah cezalarını versin demiyelim dönüp dolaşıp bizi bulur aman canım boşver...ama allaha havale edelim...ben biriyle konuşmuyorum biriylede mesafeliyim...en güzeli zaten....ben onlara okadar çok destek çıktımki her konuda neyse deymezler konusmaya zaten.....hemen denesem şu andaki ilaçlar hemen çıkıyomu acaba...İki elti de bende var,aynı şeyleri sanırım ben de yaşıyorum.Allah cezalarını versin.Ben de konuşmayı görüşmeyi kestim,hala pisliklerin dedikoduları geliyor kulağıma. Boşversene, hiçbirini takmaklava:
Ne zaman başlasam demişsin,hemen başla arkadaşım,hemen.Ben de ilk denemede olumsuz sonuç aldım.Doktorum biraz bekleyelim iyi ol,üç ay dedi,öyle deneyelim dedi,ben de,yavrularıma ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım hemen başlamak istiyorum dedim.Nitekim hemen herşeyi unutup,hiiiç olmamaış gibi düşünüp bir sonraki ay tekrar denedik,şimdi iki kız bekliyoz teyzesi,darısı başına:kedi:.
Hemen dene,böylece hiç yasını uzatmayıp yeni bir heyecanla daha da ciddi bir moralle işe sarılıyorsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.Hiç üzülmea.s.
günaydın canım benim ben biraz daha iyiyim...zamanla o ilk günki şoku atıyorum galiba....evet yeni bir gün..hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.......canım gunadın.................................................guzel bı sabah ınş hersey guzel olacak.....................
canım evet eşim allahın bana bir hediyesi (bazen beni kızdırsada)onu çok seviyorum.......esını çok taktır etım bak ne mutlu sanakı boyle bır eş sahıpsın.dusunsene eskıden kumalar gelırdı uzerımıze bu arada kendını toparlandıgını gormek ne guzel.bende onumuzdekı ay başlacagım tedavıye umut tup bebek hastanesıne gıdıyorum ıstersen dende oraya dene bakarsın tutar ne dersın:))
hem doktorlar çok ıyı hem fıyatı cok uygun
olmadı işte ...senağlamaanne olamıycam ben .inanınki ağlamaktan yazamıyorum..ben naparım şimdi ...çok emek ettim...çok hazırdım anne olmaya..
sonuç ...0.14 bugün 11.günüm ....eşime nasıl söylerim ben yaaaaa...çok hayaller kurdum.....
canım evet eşim allahın bana bir hediyesi (bazen beni kızdırsada)onu çok seviyorum.......
çok haklısın tanıdığım birinin eşi sorun kendinde olmasına rağman eşinin üzerine kuma getirecekmiş..kabul etmiye kendinde olduğunu...tüp bebekte hiç yaptırmadılar ona harcıycağım parayla gider yeni bir karı alırım demiş.kıro
ayrıca ben zaten umut tüp bebekteyim ....salı günü gidicem ve hesaplaşıcam onlarla....herkez çok övüyo ama benim şanssızlığımmı anlayamadım....bazı sıkıntılar oldu burdanda fazla detaya girmek istemiyorum...yanlış üstüne banaaaaaaaa yanlış yaptılar......
canım benim 24 tumurtam toplandı...16tanesi döllendi 3 bana transfer edildi...geri kalan donduruldu bende buyüzden onumuzdeki ay tekrar etmek istiyorum...kendimi tanıdığım için eğer beklersem daha çok üzülücem....sıkıntıya giricem....sen şimdi hamilemisin....birde transfer gününden kaç gün önce muayene oldun transfer günündede muayene oldunmu yoksa direk transferemi alındın.....sana söyleyecekleri hiçbirşey yok canım.Nedeniyle ilgili hiçbir açıklama yapamayacaklar.
Kaç embriyon oluşmuştu?Dondurma hiç düşünmediniz mi?Benim dondurulmuşlar vardı,hemen bir sonraki ay bahsettiğin gibi arzuyla tekrar denedim.Sen de hiç bekleme,kimseyi dinleme dinlen falan,bi sen bilirsin ne çektiğini ne kadar arzulayıp haayl kırıklığına uğradığını.Eğer hemen başlarsan bu kırıklığı hemen unutuveriyorsun ama hemen başlamazsan o hep içinde bir hüzün olarak kalacak..Ama iyi olmana sevindim.Fakat bir başka merkez de düşün derim canımm..
canım öncelikle allah meleklerine sağ salim kavuştursun inşallah...senin adına çok sevindim..ama çok üzülmüştüm ve o anda öyle hissettim..şuanda daha olgun düşünebiliyorum tabiyki allaha sığındım..ama negatif sonuç alınca mantığım durdu sanki...ama asla isyan etmedim etmemde...benim gibi bir sürü insan var hatta benden daha kötü durumda olan amaaaaaa herkez acısını farklı yaşartamam ne güzel canım ozaman hamile kalamayan bütün arkadaşlar atsın kendini biyerden bende 4 sene uğraştım canım umutsuzluk ne demek çok iyi biliyorum sabahlara kadar uyumadan yastıkları ıslatmak herkesin lafına boyun bükmek her hamilenin nispet yaptığını düşünmek sadece senmi varsın umutsuz bizim gibi arkadaşların emin ol hepsi aynı umutsuzluğu yaşıyordur önemli olan sabır ve inancını yitirmemek dr bana rahatsızlıklarımı saydığında şok oldum herkesin olurda benim olmaz diyordum kurudum diyordum ama gece gündüz dualar ettim sığınılacak tek yere sığındım 8 ay öncesine kadar kalmayan umutlarıma gün doğdu ve iki meleğim şimdi içimde ve 2 ay içinde tanışmak için bekliyoruz canım sen sen ol asla yaradandan umudunu kesme onun gücü herşeye yeter
canım benim 24 tumurtam toplandı...16tanesi döllendi 3 bana transfer edildi...geri kalan donduruldu bende buyüzden onumuzdeki ay tekrar etmek istiyorum...kendimi tanıdığım için eğer beklersem daha çok üzülücem....sıkıntıya giricem....sen şimdi hamilemisin....birde transfer gününden kaç gün önce muayene oldun transfer günündede muayene oldunmu yoksa direk transferemi alındın.....
canım öncelikle allah meleklerine sağ salim kavuştursun inşallah...senin adına çok sevindim..ama çok üzülmüştüm ve o anda öyle hissettim..şuanda daha olgun düşünebiliyorum tabiyki allaha sığındım..ama negatif sonuç alınca mantığım durdu sanki...ama asla isyan etmedim etmemde...benim gibi bir sürü insan var hatta benden daha kötü durumda olan amaaaaaa herkez acısını farklı yaşar
lütfen sizde bunu unutmayın..kimisi ağlayarak....kimisi başka başka yaşar duygularını.....allahtan umudumu asla kesmem...umutsuz yaşanmazki,,,,rabbim en yakın zamanda bütün evlat hasretiyle yananlara nasip etsin.....inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?