olmad.....baaramadm....lmek istiyorum

mapavrılı canım donmuşların varmış................çok ıyı canım ya.............o zaman tekrar dene canım.................inş bu kez gelecek nazlıın

canımmmmmmmmmmmmmmm geldinmi sonunda............
çok kötüydüm...ama daha iyiyim şimdi.......olmadı bak....ama bu kez daha tecrübeli oldum ....ilk denememde hiç bir şey bilmiyodum.....iyiki burası var daha çok bilinçlendim ....burdan herkeze söylüyorum...hastaneyi çok dikkatli seçin....ve doktorunuza herşeyinizi sorun...benim gibi yapmayın gerçi ben sorucaktım ama doktorumu bulamadım.........

mapavrılı canım donmuşların varmış................çok ıyı canım ya.............o zaman tekrar dene canım.................inş bu kez gelecek nazlıın
günaydın.....evet canım donmuşlarım var.....o sonucu alınca bunu düşünemedim.....ama var ya en azından en baştan başlamıycam.......en başta eşim,,,,,ailem ,,,,,,arkadaşlarım.......ve siz.........gerçekten çok moral oldunuz....benim eşim çok inatçı sıpalarıda ona çekmiş.......çok inatçılar......ben yazık,ne inat varrrr ne kin varrrrr....sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik,,,bebişlerimiz nasıl.....

evet canım bızlerın bebişlerı nazlı ınatçı...................ama bence annelerıde ınatçı.............azımlı guçlu..............ınançlı......................
ben ıyıyım canım haftaya kısmetdse gorucem kaç tane

nasıl oldun arkadasım ......................dedıgın gıbı canımdr cok önemli merkezde.........bende inanıyorum ki bebekler bu sefer gelecek sana annelerine.....................

nasıl oldun arkadasım ......................dedıgın gıbı canımdr cok önemli merkezde.........bende inanıyorum ki bebekler bu sefer gelecek sana annelerine.....................
iyiyim canım tedavime başlayınca dahada iyi olucam.....inş bu sefer başarıcaz....ve burda bu sefer başardım hamileyim diye bağırıcam inş......sen nasılsın.....bebişlerimiz nasıl 2 taneydi herhalde....çok seviniyorum sizin adınıza....sizde çok uğraştınız ama sonunda başardınız......inanıyorumki benimde bebeğim anesini daha fazla üzmiycek ve bekletmiycek........

ayyyy canım inş 3 tanedir.....bizim bebekler hem nazlı ,hem inatçı,,,,hemde uğraşın bakalım öyle kolay değil anne baba olmak ,,,nekadar istiyosunuz beni görim sonra geliriz diyolar.......sıpalar....

Rabbim sana ferahlik versin...herseyde bi hayr vardir....aglama dua et...insallah de insallah bidakinde olur insallah rabbim sana bidakinde iki tane birden verir...umudunu kaybetme....ben kizima baktigim zaman hala umudumu kaybetmiyorum...sonu iyi degil deseler bile

canım çok sağol....evet şerde bile hayır aramak lazım....ikiz bebek ayyyyyyyyyyyyyne güzel bişe olsa gerek.........senin kızın derken .....bebişin varmıydı bilmiyorum .....

o testte iki çizgiyi gördüğüm an varya dünyalar benim olucak......

Canım ne guzel sen en bastan baslamayacaksın ya benım gıbı olsaydın.Ben 3.yu deneyecegım ve en bastan donmus yumurtamda cıkmadı.Her zaman daha kotuyu dusunerek kendını tesellı etmeye calış.Hayırlı hayırlı bebıslerın olacak Allah'ın ıznı ıle merak etme dua et.Allah kolaylık versın hepımıze:ecrin_bebek:

evet canım dondurulmuşlar beni çok rahatlatıyo....en azından en baştan başlamıycam.....ama o şekilde bile olsaydı...yine deniycektim...3.olcak senin öylemi...inşallah allah kalbimize göre verir.....sen 3.de bende 2. de buluruz yavrularımızı....

zamanla alışıyor insan dileirm bi dahaki tedavide başarırsın bende çok yıkılmıştım ölmek istedim defalarca hatta bebeklerim öldü diyede aylarca agladın öyle ya onlar dogmamış bütün insanın özellikleirne sahipti en azından cennette seni bulacaklar cabuk toparlan daha bilinçli tekrar dene canımm

inşallah kızlar ben toparlanıyorum yavaş yavaş.......bilinçli değildim...o yüzden kabullenemedim....ama pes etmiycem......

inatla veeee inançla.......

yola devam edicem.....bazı arkadaşlarım tuttuktan sonra bebeğini kaybetmiş....gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin diyorum ....inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.....

sanırım ben de başaramadım arkadaşlar. bugün transferin 10'uncu günü. kan tahlilim normalde perşembe günü ama bugün idrar testi yaptım. negatif çıktı. bir de yine az önce crinone progesteron jeli kullandığımda çubuğun ucu kahverengiydi. perşembe günü pozitif sonuç alabilirmiyim acaba? bu üçüncü tüp bebek denemem. offffff.

o testte iki çizgiyi gördüğüm an varya dünyalar benim olucak......

canım dilerim en kısa zamanda görürsün çift çizgiyi bende 5 yıl görmek için bekledim bu 5 yıl içinde yaptığım testlerin haddi hesabı yok 3 gün geçse testlere yapışıyodum ama kısmet 21 aralıkta görmekmiş umarım yaptığın ilk testte dünyalar senin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…