canımmmmmmmmmmmmmmm geldinmi sonunda............Gunaydın arkadaşım mapavrili,
ışe henuz geldim seni çok merak ettim ama evde internetim yok henuz. lütfen uzulme herşeyde hayır var de. henuz gelmek istemediler de bebeklerin için. bak ne guzel geride döllenmiş yumurtlaraın var. transfer sayında çok olur. inşalla onlardan senin gibi inatçı çıkanlar olur da annelerine sıkı sıkı tutunurlar.
içini gönlünü ferah tut ki onlarda sana tutunsunlar. lütfen kendini koyverme.
günaydın.....evet canım donmuşlarım var.....o sonucu alınca bunu düşünemedim.....ama var ya en azından en baştan başlamıycam.......en başta eşim,,,,,ailem ,,,,,,arkadaşlarım.......ve siz.........gerçekten çok moral oldunuz....benim eşim çok inatçı sıpalarıda ona çekmiş.......çok inatçılar......ben yazık,ne inat varrrr ne kin varrrrr....sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik,,,bebişlerimiz nasıl.....mapavrılı canım donmuşların varmış................çok ıyı canım ya.............o zaman tekrar dene canım.................inş bu kez gelecek nazlıın
iyiyim canım tedavime başlayınca dahada iyi olucam.....inş bu sefer başarıcaz....ve burda bu sefer başardım hamileyim diye bağırıcam inş......sen nasılsın.....bebişlerimiz nasıl 2 taneydi herhalde....çok seviniyorum sizin adınıza....sizde çok uğraştınız ama sonunda başardınız......inanıyorumki benimde bebeğim anesini daha fazla üzmiycek ve bekletmiycek........nasıl oldun arkadasım ......................dedıgın gıbı canımdr cok önemli merkezde.........bende inanıyorum ki bebekler bu sefer gelecek sana annelerine.....................
ayyyy canım inş 3 tanedir.....bizim bebekler hem nazlı ,hem inatçı,,,,hemde uğraşın bakalım öyle kolay değil anne baba olmak ,,,nekadar istiyosunuz beni görim sonra geliriz diyolar.......sıpalar....evet canım bızlerın bebişlerı nazlı ınatçı...................ama bence annelerıde ınatçı.............azımlı guçlu..............ınançlı......................
ben ıyıyım canım haftaya kısmetdse gorucem kaç tane
canım çok sağol....evet şerde bile hayır aramak lazım....ikiz bebek ayyyyyyyyyyyyyne güzel bişe olsa gerek.........senin kızın derken .....bebişin varmıydı bilmiyorum .....Rabbim sana ferahlik versin...herseyde bi hayr vardir....aglama dua et...insallah de insallah bidakinde olur insallah rabbim sana bidakinde iki tane birden verir...umudunu kaybetme....ben kizima baktigim zaman hala umudumu kaybetmiyorum...sonu iyi degil deseler bile
o testte iki çizgiyi gördüğüm an varya dünyalar benim olucak......canım benim allah razı olsun inşallah rabbim tez günde isteyenlere meleklerini göndersin canım elbetteki üzüleceksin elbette canın acıyacak ama bu ölümle çare bulmuyor düşüncelerinin değişmesine çok sevindim herşeyin bir zamanı olduğuna alnımıza yazılan o zamanın bi gün mutlaka geldiğine testte 2 çizgiyi görünce çok daha iyi anlamıştım rabbim ne zaman derse ozaman oluyor ötesinin önüne geçilmiyor inan ağlasanda inlesende yada hiç bişey yokmuş gibi davransanda yürekteki acı aynıdır EVLAT ÖZLEMİ allahım kimseye daha fazla bu özlemi yaşatmasın sanada canım dilerim bi dahakine olumlu sonuç alır yaşadıklarını unutmasanda bir nebze acılarını hafifletirsin
canımmmmmmmmmmmmmmm geldinmi sonunda............
çok kötüydüm...ama daha iyiyim şimdi.......olmadı bak....ama bu kez daha tecrübeli oldum ....ilk denememde hiç bir şey bilmiyodum.....iyiki burası var daha çok bilinçlendim ....burdan herkeze söylüyorum...hastaneyi çok dikkatli seçin....ve doktorunuza herşeyinizi sorun...benim gibi yapmayın gerçi ben sorucaktım ama doktorumu bulamadım.........
evet canım dondurulmuşlar beni çok rahatlatıyo....en azından en baştan başlamıycam.....ama o şekilde bile olsaydı...yine deniycektim...3.olcak senin öylemi...inşallah allah kalbimize göre verir.....sen 3.de bende 2. de buluruz yavrularımızı....Canım ne guzel sen en bastan baslamayacaksın ya benım gıbı olsaydın.Ben 3.yu deneyecegım ve en bastan donmus yumurtamda cıkmadı.Her zaman daha kotuyu dusunerek kendını tesellı etmeye calış.Hayırlı hayırlı bebıslerın olacak Allah'ın ıznı ıle merak etme dua et.Allah kolaylık versın hepımıze:ecrin_bebek:
3 yıllık evliyim...şimdi diycenki daha yenisin biraz bekle ....ama dayanamıyom...bebeğimi istiyom......canım ne kadarlık evlısın ?
o testte iki çizgiyi gördüğüm an varya dünyalar benim olucak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?