Olmadı haklı çıktınız.

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum kapatabilirmisiniz lütden kimle görüşmem gerekiyor
 
O kadar iyi şey yazdın dua ettim insan amin der
Yerden yere vurunca anca ses geliyo tribe giricem Smdi :D
 
Bunları eşinle yüzyüze mi konuştun yoksa şuan evde değilsin ve telefonda mı söyledin? Eğer yüzyüze değilseniz eve gelmen için bu kadar normal karşılamış olabilir. İlk etapta verdiği tepki sağlıklı değil, şok yaşamış olabilir o yüzden daha sonra farklı bir tepki verebilir. Bunları aklında bulundur.

Son bir tavsiye; eşine daha fazla detay verme, bu kadarla sınırlı tut. Mutlaka yardım al bir psikiyatristten.
 
Abla zaten adam bana posta koydu sildim engelledim heryerden
Konu sahibi benim kafam şuna takildi. Eski sevgilin sana posta koymasaydı onla devam mı etcektin. Eski sevgilin sana hoşcakal deyip başkasını bulunca mı zavallı kocanın yuvanin kıymetini anladın???,,
 
Halen yalan söylüyorsun eşine niye çünkü korkuyorsun öldürür diye dimi :bicak:

Vallahi senin gibi kadınları tebrik etmek lazım ne yürek varmış. Önce git yat adamla sonra korkudan eşine yalan söyle ne güzel hayatlar ya Meksika dizisi mübarek.:deli:
 
Colinim yedin bitirdin kendini bacım. Bu gider öbürü gelir aynısını der. Birşeyleri almak isteyen zaten onlarca yazıdan birinden okur alırdı. Boşver değişmez. 2 sayfa sonra yine alaşağı eden biri çıkacak.
Valla bana noluyorsa? Sanki ben kurtaracam dunyayi. :KK70:
Herkese teker teker yaziyorum da bi ise yarasa bari ya. :KK48:
 
Abla zaten adam bana posta koydu sildim engelledim heryerden
Ya senin korkun bu adamın bir pislik yapması değil miydi ? Ne güzel işte sevgilisi varmış sizde silip engellemişsiniz mutlu mutlu yuvanıza bakın , neyini dert ediyorsun 2dir aynı şeyi yazıyorsun.
 
Back
X