Olmadı kardeslerım olmadı basaramadım

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
kizlar 6 ci gun test yaptim 12.9 ve bugun 9 cu gunum bir yerde yaptirdim deger 5.29 baska yere gittim deger 0.90 yani basaramadimm ama diger arkadaslarima basarilar diliyorum herkezin yolu acik olsun artik cok yoruldumm ama belirtilerim vucudumdaki degisim gebelik ti ama megersem yalanciymis hayatin yalani gibi

canım dur bi hele.....hemen ne olduki.............çok acelecisin..........daha bugün 9. günün............ve test yaptırdıgın yerlerin arasındaki farka bakar mısın?????????

canim benim üzme kendini....Rabbimin verdigi bi imtihan...sabredip beklememiz lazim...bak ben hamileyim ilk cocugum rahatsiz...simdi bunun saglikli dünyaya gelip gelmiyecegini bile bilmiyorum...imtihan dünyasi diyip avutiyorum kendimi...Rabbim yardimcin olsun..

canım ya, neden böyle erken test yapıp hem kendini hem bebişini üzüyorsun, lütfen zamanını bekle, Allahın izniyle bebişin seninle.... Lütfen bol dua et ve olumlu düşün.... Dualarımız seninle canım.....

canimm ikiyerde degerlere bakarmisin anlamiyorum ya beni delirtmek istoyorlar ama ben tabiki yine cuma 12 gunumde testimi yaptircamm isyan etmiyorum sadeece inanin yoruldummmm ve o negatif haber beniiii bitiryorrr kollarimda hep kan aldirdigim bantlarrrr sadece yuzde 2 umudum var

bence erken mutlaka gununu bkle canım.................ınşşşşşş guzel olur hersey..........

sabrıyacım canım var mı hemen oyle umutsuzluga kapılmak 12.gunu yaptır tekrar canım belkı yenı tutunuyolardır sana rabbım gonlunun muradını versın ınsallah hayırlı haberler verırısın bızlere

üzülme canım inşallah rabbim seninde yuzunu guldurcek cuma gunu inşallah beklediign sonucu alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun

Sabır inşallah bebişin seninledir.Tüm güzel dilekler senin için.Hem iki yerin sonucu çok farklı.Hakkında hayırlısı.

ben şimdi anlamadım temmuz ayı topiğine hamleyim yazmışsın. burda yok diyorsun hangisi doğru. sonucu doktora sormamışmıydın. kendi kendinemi karar verdin canım. üzülme hayırlısı olsun. hayırlı zaman vardır dua et rabbim gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar bu kadar erken test yapıp moral bozmanın ne anlamı var. bi anlamı olsaydı doktorlar 9.cu günden itibaren test yaptırmaya başlardı. bhcg 8-9 günden sonra kana karışmaya başlar. şimdi moralini bozuyorsun buda sağlığını kötü etkiler. yani bu işlerde moral çok önemlidir. bide bana kızma ama bebeği hayatımızın merkezi haline getiriyoruz herşeyimizi ona bağlıyoruz olur olmaz diye depresyona giriyoruz ama bu dünyadaki en önemli nimet bizim ve sevdiklerimzin sağlığı. bende senin yaşadıklarını yaşadım bilmeyen biri değilim tüp bebekle 2 kez bebek kaybettim. ama rabbim bizi görüyor. bunu hiç unutma. sadece hayırlısı diye dua et. umarım hayırlı haberler alırsın canım...

sabriya dualarımız senınle cnm hemen moralını bozmaumutsuzluga kapılma dılerım bebısın bırakmaz senı

cnm hayırlısı olsun demekki kısmet böyleymiş üzülme sadec sıranın sana biran önce gelmesini dile yaradandan

canım hemen ümitsizliğe kapılma 12.gün testi tekrarlat o zamana kadar değer yükselebilir............. şimdiden kendini bu kadar yıpratma.............. hem bak her iki yerin değeri aynı değil.............sana kendim yaşadığım olayı anlatmak istiyorum ................ mart ayında dondurulmuşlarla denedim ama malesef negatifti değer 01'di çok üzüldüm hemen evin en ağır işlerini yaptım ilaçları kestim........... bir gün sonra pembe renkte akıntım oldu bir gün boyunca sürdü sonra kahve rengi sonrada çok ağır bir kanama geçirdim lavaboya yetişemenden benden parmak şeklinde parçalar düştü meğer hamileymişim ve düşük yapmışım şok geçirdim neye uğradığıma şaşırdım hamile olduğumamı sevineyim yoksa kaybettiğimemi üzüleyim şaşırdım................. hastaneye gelince bazen yanlış testler olabiliyormuş çünkü burdan bir arkadaştan okumuştum 10.gün değeri 100 lerdeydi 12.gün testi tekrarlatmış değer 2 çıkmış şok geçirmiş sonra başka hastanelerde yapmış ve değeri epey bir yüksek çıkmış.............. o yüzden şimdiden kendini yıpratma ilaçlara aynen devam daha herşey belli değil...................... biraz uzun yazdım kusura bakma ama benim yaşadığım yanlışı başkası yaşasın istemiyorum

kizlar desteginiz icin tesekkurler ilk anda sokkkkk oldum ama suan iyiyim cuma tekrarlicammmm allahtan umut kesilmezzzz ama ben kesmicem zaten eger bebegim benimleyse benledir bende sasirdim ama cuma cikmazsada sonucunda olum yokkk

kizlar desteginiz icin tesekkurler ilk anda sokkkkk oldum ama suan iyiyim cuma tekrarlicammmm allahtan umut kesilmezzzz ama ben kesmicem zaten eger bebegim benimleyse benledir bende sasirdim ama cuma cikmazsada sonucunda olum yokkk

evet canım yaa sonunda ölüm yok tabiykide...olmadı sil başdan yeniden..ama emiinimki sen hamişsin gör bakk...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…