kizlar 6 ci gun test yaptim 12.9 ve bugun 9 cu gunum bir yerde yaptirdim deger 5.29 baska yere gittim deger 0.90 yani basaramadimm ama diger arkadaslarima basarilar diliyorum herkezin yolu acik olsun artik cok yoruldumm ama belirtilerim vucudumdaki degisim gebelik ti ama megersem yalanciymis hayatin yalani gibi
sabriyacım canım inan ben de çok üzüldüm ama şu da var bize söylenen testi 12. gün yaptırmak değil mi? Demek ki en doğru sonuç 12. günde alınır. Henüz test yaptırmadın varsaymaya çalış ve 12. günü bekle. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın inşallah canım benim.ELİF ALLAH MİM MUHAMMED TEZ SELAMET duasını da oku.
kizlar desteginiz icin tesekkurler ilk anda sokkkkk oldum ama suan iyiyim cuma tekrarlicammmm allahtan umut kesilmezzzz ama ben kesmicem zaten eger bebegim benimleyse benledir bende sasirdim ama cuma cikmazsada sonucunda olum yokkk
tabiki ölüm yok...bak geçen bi arkadaşın sayfasınada yazmıştım Allah bu acıları unutturacak acı vermesin. arkadaşım ikizlerine hamile ve 2 hafta önce eşini kaybetti. yani çok daha büyük acılar var canım. her halimize şükretmeliyiz.
sabriya bencede canım biraz daha bekle ve ümitsizliğe kapılma hemen değerlerine takma 12. günü bekle bende beklemeden yaptım pişmanım hemde çok oyüzden öğrendimki acele etmek bazen insanı üzüyo bol bol dua et arkadaşım
canım ya testleri çok erken yaptırdın merakını ve heyecanını anlıyorum ama biraz bekleseydin keşke.. bebişin senleyse imdi senin üzüntünden oda etkileniyordur....rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
sabriyacım bence daha erken üzülüyorsun bir de diğer yaptırdığın yerler arasında çok fark var.12. gününü bekle o zamanda negatifse gene de üzme cnm kendini.bir ölüme çare yok.yani hala şansın çok.
şimdi okudum başlığını önce şok oldum ama sonra baktım daha 9. günündesin..bu nedenle lütfen erkenden kendini üzme..unutma ki ; gereğinden önce üzülmek,gereğinden fazla üzülmektir..daha dur hele..bi bekle 12. gün gelsin..daha hormonlar dolaşmaya yeni yeni başlayacak..
sabriyacım canım inan ben de çok üzüldüm ama şu da var bize söylenen testi 12. gün yaptırmak değil mi? Demek ki en doğru sonuç 12. günde alınır. Henüz test yaptırmadın varsaymaya çalış ve 12. günü bekle. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın inşallah canım benim.ELİF ALLAH MİM MUHAMMED TEZ SELAMET duasını da oku.
Yani hepsi bütün bir dua değil. ayrı ayrı çekilebilecek tesbihler.bildiğim dadarıyla biri balığın karnında kurtulan peygamberin okuduğu dua(LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN),biri yıllarca hastalıktan cildinde kurtlar oluşan peygamberin okuyup kurtulduğu dua (RABBİ İNNİ MESENİYE DURRİ VE ENTE ERHAMUR RAHİMİN
canım sonucun için üzülmeye erken ama yazılanların biri beni şok etti ikizlere hamile arkadaşının eşi vefat etmiş çok üzüldüm Allah herşeyden önce bizi ve eşimizi korusun bebek nasıl olsa olur