• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadı olmuyor

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Sevgilimden ayrilali 3 yil oldu tam onu unutturacak biri cikti dedim ama onunla da bir yilin sonunda ayrildik. Inadi yuzunden. Kimse bana ilk sevgilim kadar zarar da vermedi onun kadar da sevmedi kimse beni. Evlenmek istemek bu kadar suç mu yaa. Bu kadar mi zor. Istedigimle sevdigimle evlenmek istiyorum. Bu yanlis bişey mi ben anlamıyorum. Herkes evleniyo mutlu duyuyorum iste su kadar yil ciktik falan. Ben bunu hak etmeyecek ne yapmis olabilirim acaba??

Sevgilimden ayrilali 3 yil oldu tam onu unutturacak biri cikti dedim ama onunla da bir yilin sonunda ayrildik. Inadi yuzunden. Kimse bana ilk sevgilim kadar zarar da vermedi onun kadar da sevmedi kimse beni. Evlenmek istemek bu kadar suç mu yaa. Bu kadar mi zor. Istedigimle sevdigimle evlenmek istiyorum. Bu yanlis bişey mi ben anlamıyorum. Herkes evleniyo mutlu duyuyorum iste su kadar yil ciktik falan. Ben bunu hak etmeyecek ne yapmis olabilirim acaba??

BOSVER TAKMA BENİMDE HAYATIMDA KİMSECİKLER YOK ADAY ADAYI BİLE YOK SUAN..VE YALNIZ HISSEDIYORUM KENDİMİ AMA YAPACAK BİRSEY YOK..25 YASINDAYIM EVLENMEK ICIN CAN ATIYORUM AMA NERDEEEEEEEEEEE YOK ANACIM YOK YALNIZIM :41::18::nazar:

bazen ilerde daha mutlu olabilmek bu ayrılıkların yaşanması gerekiyor..
herkes istediğiyle evlenmek ister.. ama bence körü körüne bir bağlılık olmamalı..
geçmişe sünger çekip yoluna bakmaktan başka çaren yok.. yoksa senden giden yılların olur..

Canim sabir seni bekleyen bir kismetin var elbet ama vakti zamani gelince cikacak karsina .gokyuzunde nikah kiyilmayimca yeryuzundede kiyilmazmis az biraz sabir va hayirlisi . Bi bakmissun hic anlanadan evlenmissin bebegin olmus falan falan iste ...

konularınıza baktım da kusura bakmayın ama ayrıldıktan sonra epey saplantıya dönüstürmüssünüz,
sonrasında yeni konu acmanız kesilmis ki bu yeni sevgilinizin oldu zamanlar sanırım.
ve ayrıldıgınız an yine eskiyi unutamıyorum diye baslamıssınız...
bir de evlenme konusunda da takıntılı gibi yazıyorsunuz, bu mesajınız da oyle.

biraz rahat olun, bazı seyler oluruna bırakın.
ne kotuyu dusunelim, kimse cıkmadı karsınıza ve evlenmediniz hic. dunyanın sonu mu bu?
boyle dusundugunuz surece an'ı yasayamazsınız... bu beraber oldugunuz kisiye de yansır ve ilişkinizi mutlu olmak paylasmak icin degil bir amac icin yurutuyor gibi olursunuz. sırf bu yuzden karsı tarafın hatalarını bile gor(e)mezsiniz...
dusunmeyin bu kadar, oldugu gibi yasayın... gorun o zaman sikayet ettiginiz seyler de yoluna girmeye baslayacak ;)

olaya bir insanla hayatı paylaşmak/ bir insanı öncelikle tanımak değil de doğrudan evlenmeye odaklı yaklaşırsan biraz zor gerçekleşir. saplantılarınız var galiba. hayatı akılşına bırakın. sürekli hayatında biri olmak zorunda değil!

Back
X